|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Cienie do powiek
Co zrobić żeby cień utrzymywał sie dłużej na powiekach, nie osypywał się i w ogole? Co mam zrobic zeby moj make-up wytrzymał cała noc?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cienie do powiek
Jeśli ma to być makijaż na całą noc, ja bym na początek zainwestowała w dobre cienie. Możesz poszukać w KWC bazy pod cienie, swego czasu modna była Art Deco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Po prostu nałóz pod cienie bazę np. Art Deco, Lumene, Isa Dora. Wybierz z KWC lepszą dla siebie. Dobre cienie też wiele zdziałają np. Revlon 12H colorstay. Z własnego doświadczenia wiem, że baza może naprawdę wiele.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak jak dziewczyny już wspomniały, zainwestuj w dobrą bazę pod cienie. osobiście polecam bazę Lumene, ale inni chwalą też Artdeco (nie wypróbowałam). Cienie trzymaja się naprawdę długo, nawet te gorszej jakości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Re: Cienie do powiek
cień utrzyma się długo na powiece i bez bazy, jeżeli użyjesz dobrych cieni. Przede wszystkim nie mogą to być cienie 'zleżałe'. ja używam różnych cieni, czasami nawet tych tanich z rossmana i naprawdę dobrze się trzymają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
marwari, widzę że to twoja pierwsza wiadomość, więc pozwolę sobie odesłać cię najpierw do wyszukiwarki, zanim o coś zapytasz, bo wątków tego typu było już niezmiernie dużo... wystraczy kliknąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie używam żadnych baz ani nic ale cień nałożony na powieke pokrywam warstewką pudru brązującego(palcem zresztą zawsze się maluje paluchem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.