|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
S T U D N I ó W K A !!!
Pod koniec stycznia wybieram się na studniówkę kolegi. Wielokrotnie w takich sytuacjach oddawałam się w ręce fryzjerów, ale nigdy efekt nie był w pełni satysfakcjonujący
Mam włosy do ramion z grzywką, jeśli macie jakies fotki z fajnymi fryzurkami==>będę wdzięczna
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: S T U D N I ó W K A !!!
Cytat:
"Jakie to piekne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana"
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
W ostatnich dniach wątki na temat fryzur studniówkowych były poruszane wielokrotnie.....
przesyłam linki do tych wątków i jeszcze dołączam wyszperane zdjęcia dla Ciebie. Pozdrawiam![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=8818 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Z góry dziękuję
Tymbardziej, że jestem początkującą "wizażystką'' i stawiam pierwszse kroczki na forum (co zresztą można było zauważyć powyżej ). Pozdrawiam Każda dziewczyna jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam 100dniowke 7stycznia i mialam taka fryzurke ,i polecam ja bardzo wygodna i niema przy niej tak duzo pracy , bylam zadowolona bo fryzjerka uczesala mnei tka jak ja chcialam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

Mam włosy do ramion z grzywką, jeśli macie jakies fotki z fajnymi fryzurkami==>będę wdzięczna

przesyłam linki do tych wątków i jeszcze dołączam wyszperane zdjęcia dla Ciebie. Pozdrawiam