trauma seksualna - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-07-05, 18:36   #1
kasiaka16
Przyczajenie

trauma seksualna

Cześć, mój chłopak opowiedział mi ostatnio bardzo przykro sytuacje, kiedyś został zmuszony do obciągniecia kolesiowi, mówił, że płakał, ale nie chciał, żeby go bił więc mu zrobił dobrze, nie wiem co mam o tym myśleć, zauważyłam, że ma problemy przy seksie, unika zbliżenia, na początku znajomości myślałam, że jest nieśmiały i mu przejdzie, ale okazało się, że przyczyną może być ta trauma, jak mu w tym pomóc ?
kasiaka16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 18:49   #2
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Dot.: trauma seksualna

Pomóc może mu chyba tylko specjalista, o ile to prawda.
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 19:04   #3
kasiaka16
Przyczajenie

Dobra, to ja jestem tym chłopakiem, to prawda. Dostałem 2 ciosy, po 3 otworzyłem usta, spuścił mi się do buzi. Trzymali mnie w trójkę. Potem zamknąłem się w sobie, zaczęła się fascynacja przemocą, filmy snuff, oglądanie gwałtów, kiedy kocham się z kobietą to tylko od tyłu, nie lubie bliskości i pocałunków. Czy ktoś miał podobne doświadczenia i udało mu się wrócić do normalności, nie chcę opowiadac komuś - nawet specjaliście o tym ?
Stary 2016-07-05, 19:29   #4
MalyRycerzyk
BAN stały

Jeśli to prawda, to chyba jedynym sensownym rozwiązaniem jest zemsta. Ale wtedy trzeba się liczyć z więzieniem.

Długotrwała psychoterapia jest trudniejsza. Ale pomoże zrozumieć, że nie miałes na to wpływu.
MalyRycerzyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 19:42   #5
dziuba85
Zakorzenienie

Troll

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 20:12   #6
kasiaka16
Przyczajenie

Wiedziałem, że ktoś napiszę, że jestem trollem, otóż niestety nie, takie rzeczy się zdarzają nawet mężczyznom. Czasem winię się, że nie zniosłem bólu i mu obciągnąłem. Ten kto tego nie przeżył mnie nie zrozumie, zemsta raczej nie, teraz chodzi o to, żeby czerpać satysfakcję seksualną ze zwykłego seksu a nie z patrzenia jak facet kroi kobietę - wiem obrzydliwe.
Stary 2016-07-05, 20:13   #7
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaka16 Pokaż wiadomość
Wiedziałem, że ktoś napiszę, że jestem trollem, otóż niestety nie, takie rzeczy się zdarzają nawet mężczyznom. Czasem winię się, że nie zniosłem bólu i mu obciągnąłem. Ten kto tego nie przeżył mnie nie zrozumie, zemsta raczej nie, teraz chodzi o to, żeby czerpać satysfakcję seksualną ze zwykłego seksu a nie z patrzenia jak facet kroi kobietę - wiem obrzydliwe.
Idz do lekarza.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 20:14   #8
dziuba85
Zakorzenienie

Ja jestem kobietą i ani mnie, ani moim koleżankom - taka akcja zalania ust spermą bez wyrażenia na to ochoty - nie miała miejsca.

Więc sorry very

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2016-07-05, 20:43   #9
7ae4e73d4b096fedcc3cca3dacf09e293fa96405_68a3b071c8cd0
Konto usunięte

Ząbków bozia nie dała? Ja bym odgryzła.
7ae4e73d4b096fedcc3cca3dacf09e293fa96405_68a3b071c8cd0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 20:50   #10
Takion94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Ja jestem kobietą i ani mnie, ani moim koleżankom - taka akcja zalania ust spermą bez wyrażenia na to ochoty - nie miała miejsca.

Więc sorry very
Sorry very w takim razie nie wypowiadaj na takie tematy, bo może rzeczywiście ma traumę i nie może sobie z nią poradzić. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że ktokolwiek założy jakiś temat od razu postrzegany jest jako trol. Po to chyba jest to forum żeby zakładać tematy. Prawda? Wracając do tematu to jedynie kto może ci pomóc to specjalista. Na wizażu raczej kogoś takiego nie znajdziesz. I zemsta jest raczej nie na miejscu, bo może mieć tragiczne skutki. Bardziej proponowałbym takich delikwentów postawić przed sądem.
Takion94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 21:02   #11
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takion94 Pokaż wiadomość
Sorry very w takim razie nie wypowiadaj na takie tematy, bo może rzeczywiście ma traumę i nie może sobie z nią poradzić. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że ktokolwiek założy jakiś temat od razu postrzegany jest jako trol. Po to chyba jest to forum żeby zakładać tematy. Prawda? Wracając do tematu to jedynie kto może ci pomóc to specjalista. Na wizażu raczej kogoś takiego nie znajdziesz. I zemsta jest raczej nie na miejscu, bo może mieć tragiczne skutki. Bardziej proponowałbym takich delikwentów postawić przed sądem.

Mam takie same prawo wypowiadania się na forum, jak i Ty.
Ty Mu pomóż - bo masz na to ochotę i na pewno da Mu to wiele.
Ja na pewno z takimi problemami z d... nie opowiadałabym na forum i prosiła o radę.
Ale rób jak uważasz, jednak mnie nie pouczaj.

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2016-07-05, 21:17   #12
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Ja na pewno z takimi problemami z d... nie opowiadałabym na forum i prosiła o radę.
Uważasz, że jeśli to jest prawda, to jest to problem z dupy?
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 21:28   #13
dziuba85
Zakorzenienie

Masz rację to problem z innego poziomu...Ale podobnych okolic.

Dziwne, że tak Go bronicie a tu cisza z Jego strony.

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2016-07-05, 21:29   #14
zakonna
Naczelna Nastolatka

Dobra, niektóre posty są ohydne i wcale nie są to wpisy autora tematu.
Autorze. Jeśli ten temat jest prawdziwy, to musisz poszukać pomocy psychiatrycznej i psychoterapeutycznej. Gwałt to trauma, która musisz przepracować pod opieką terapeuty żebyś mógł w przyszłości prowadzić w miarę normalne życie.
Stary 2016-07-05, 21:31   #15
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Masz rację to problem z innego poziomu...Ale podobnych okolic.

Dziwne, że tak Go bronicie a tu cisza z Jego strony.

Ty tutaj piszesz, żeby pisać, prawda?

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Autorze. Jeśli ten temat jest prawdziwy, to musisz poszukać pomocy psychiatrycznej i psychoterapeutycznej. Gwałt to trauma, która musisz przepracować pod opieką terapeuty żebyś mógł w przyszłości prowadzić w miarę normalne życie.

Podpisuję się.
Stary 2016-07-05, 21:42   #16
kasiaka16
Przyczajenie

Jestem, wiem, że potrzebna mi pomoc psychologiczna, ale śmieszy mnie ta dziewczyna która piszę, że by odgryzła , czy Ty w ogóle widziałaś realny gwałt ??? Ja widziałem wiele, na mężczyznach i kobietach, widziałem jak chuderlaki murzyni gwałca byczego chłopa w celi - którego sam bym się przestraszył jakby spacerował gdzies w nocy i obciągał ze strachu lepiej jak dziwka a potem w tyłek go gwałcili, to płakał, kobiety podobnie, za cięzki temat na te forum.
Stary 2016-07-05, 21:46   #17
zakonna
Naczelna Nastolatka

Możesz sobie darować drastyczne opisy, bo zaczynasz brzmieć jak troll.
Stary 2016-07-05, 22:01   #18
kasiaka16
Przyczajenie

Dobrze, po prostu ta dziewczyna mnie rozśmieszyła, widać, że mało wie o życiu, chciałem iść raczej w stronę dewiacji seksulanych spowodowanych różnymi wydarzeniami i z ciekawości spytać czy są osoby o takich dewiacjach tzn które osiągają zaspokojenie seksualne nie poprzez stosunek. To chyba w dziale seks raczej powinienem, ale pewnie nikogo nie znajdę na tym forum.
Stary 2016-07-05, 22:05   #19
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Jesteś Ty normalna? Gwałt to dla Ciebie problem z dupy?
In your arms in your legs in your pussy I'd kill
Carmela__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 22:22   #20
Takion94
Zadomowienie

Cytat:
Jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to się nie udzielaj, bo jak widzisz nikt ci tu braw nie bije i przy tym nie jeseś ani fajna ani śmieszna.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmela__ Pokaż wiadomość
Ciekawe co dla niej jest "poważnym problemem" pewnie połamany paznokieć albo źle ułożona fryzura

Edytowane przez Takion94
Czas edycji: 2016-07-05 o 22:24
Takion94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 22:34   #21
paranormal_sun
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze, po prostu ta dziewczyna mnie rozśmieszyła, widać, że mało wie o życiu, chciałem iść raczej w stronę dewiacji seksulanych spowodowanych różnymi wydarzeniami i z ciekawości spytać czy są osoby o takich dewiacjach tzn które osiągają zaspokojenie seksualne nie poprzez stosunek. To chyba w dziale seks raczej powinienem, ale pewnie nikogo nie znajdę na tym forum.
ja już nie rozumiem bo 5 razy zmieniasz wersję. To chciales pogadac o dewiacjach, czy naprawde zostales zgwalcony?

Co do wysmiewania gwaltu tylko dlatego, ze jest na mezczynie - autorce tych postow tez polecam wybrac sie do psychiatry, albo chociaz powaznie zastanowic sie nad soba i tym co sie soba prezentuje i jak traktuje innych. Troll czy nie troll - to nie jest zabawny temat. I tak - mezczyzni sa gwalceni, czesto, by okazac dominacje lub by ich osmieszyc.

Natomiast jesli taka sytuacja sie wydarzyla zostaje tylko pomoc specjalisty. nie ma tez powodu do obwiniania sie i myslenia "co moglem zrobic inaczej", bo to tylko i wylacznie sprawca jest winny
paranormal_sun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 22:45   #22
7ae4e73d4b096fedcc3cca3dacf09e293fa96405_68a3b071c8cd0
Konto usunięte

Cytat:
Jestem, wiem, że potrzebna mi pomoc psychologiczna, ale śmieszy mnie ta dziewczyna która piszę, że by odgryzła , czy Ty w ogóle widziałaś realny gwałt ??? Ja widziałem wiele, na mężczyznach i kobietach, widziałem jak chuderlaki murzyni gwałca byczego chłopa w celi - którego sam bym się przestraszył jakby spacerował gdzies w nocy i obciągał ze strachu lepiej jak dziwka a potem w tyłek go gwałcili, to płakał, kobiety podobnie, za cięzki temat na te forum.
Może żyję w jakimś dziwnym świecie, ale nie widziałam. A gdybym zobaczyła to bym się raczej szczególnie nie przyglądała, jak ciągnie, czy płacze itp. Gdybym miała możliwości to bym próbowała przerwać/zapobiec, ewentualnie bym potuptała dalej, bo mnie takie widoki nie rajcują.
A jeśli kogoś rajcują albo tak się napatrzył w życiu, to specjalista obowiązkowo. Nie tylko z troski o danego osobnika, co o jego otoczenie...

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez paranormal_sun Pokaż wiadomość
ja już nie rozumiem bo 5 razy zmieniasz wersję. To chciales pogadac o dewiacjach, czy naprawde zostales zgwalcony?
Najpierw był dziewczyną, potem był zgwałcony, potem chciał pogadać o dewiacjach, a potem patrzył na gwałty. I te barwne opisy. Jak dla mnie wniosek jeden.
7ae4e73d4b096fedcc3cca3dacf09e293fa96405_68a3b071c8cd0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 23:12   #23
kasiaka16
Przyczajenie

Po kolei, zostałem zgwałcony dawno temu, sam gwałt to nic ciekawego, natomiast konsekwencje utrzymują się długo, oglądałem gwałty na filmach, nie widziałem ich w rzeczywistości, a chciałem się dowiedzieć czy są osoby o dewiacjach seksualnych które zazwyczaj spowodowane są jakimś traumatycznym wydarzeniem. Czemu ? bo lubię seks i chciałbym jak inni czuć zaspokojenie przy stosunku. Wiem, że to brzmi jakbym był zboczeńcem, spokojnie, jestem i będę praworządnym obywatelem, ale moje preferencje seksualne się zmieniły na mało akceptowane wśród kobiet.
Stary 2016-07-05, 23:21   #24
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Te dwie specjalistki od spraw gwałtu zgłosiłam, wizaż ostatnio przechodzi sam siebie...

Cytat:
Zgadzam się, tutaj nikt nie ma kwalifikacji, żeby pomóc.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 23:42   #25
kasiaka16
Przyczajenie

Chyba się wybiorę, w codziennym życiu to już mi nie przeszkadza, oprócz erotycznego a te jak dla mnie jest bardzo ważne, ostatnio poznałem dziewczynę i chciałbym być dobry w łóżku, sprawiać jej rozkosz i sam też ją odczuwać bez dodatkowych chorych podniet których muszę się wyzbyć. W każdym razie dziękuję, bo bardziej jestem zdecydowany żeby jednak się tym zająć i iść do psychiatry. Pozdrawiam.
Stary 2016-07-06, 07:46   #26
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmela__ Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Takion94 Pokaż wiadomość
Jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to się nie udzielaj, bo jak widzisz nikt ci tu braw nie bije i przy tym nie jeseś ani fajna ani śmieszna.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Ciekawe co dla niej jest "poważnym problemem" pewnie połamany paznokieć albo źle ułożona fryzura
Oj dziewczyny, dziewczyny, chłpaki.
Czy Wy na serio nie widzicie, że zaczęły się wakacje. I te opisy kolesia, które po prostu nie powinny być tutaj. Dużo się nie udzielam, na forum, ale patrząc w niektórych łatwowierność...ech.
A Wy do mnie ostro - a do biednego chłopaczka, co ma niezły ubaw - głaskanie po głowie...

I nie nie uważam, ze gwałt to temat z dupy - moje posty miały na celu nie dokarmianie trolla...

Takion - Weź człowieku wyluzuj i nie obrażaj, bo ja tutaj takich rzeczy nie robię. A Ty sam pokazujesz poziom poniżej krytyki takimi zagrywkami.

I Wy sobie nawzajem skandujecie, normalnie kółko różańcowe. Szok.
Nie wiem co się dzieje, ale niedługo to nic nie będzie można napisać, bo biedne dziewczyny i chłopaczki - od razu źle zrozumieją.

Córcia 21.04.2018 <3

Edytowane przez dziuba85
Czas edycji: 2016-07-06 o 07:48
Stary 2016-07-06, 08:40   #27
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Czy Wy na serio nie widzicie, że zaczęły się wakacje. I te opisy kolesia, które po prostu nie powinny być tutaj. Dużo się nie udzielam, na forum, ale patrząc w niektórych łatwowierność...ech.
A Wy do mnie ostro - a do biednego chłopaczka, co ma niezły ubaw - głaskanie po głowie...

I nie nie uważam, ze gwałt to temat z dupy - moje posty miały na celu nie dokarmianie trolla...

Takion - Weź człowieku wyluzuj i nie obrażaj, bo ja tutaj takich rzeczy nie robię. A Ty sam pokazujesz poziom poniżej krytyki takimi zagrywkami.

I Wy sobie nawzajem skandujecie, normalnie kółko różańcowe. Szok.
Nie wiem co się dzieje, ale niedługo to nic nie będzie można napisać, bo biedne dziewczyny i chłopaczki - od razu źle zrozumieją.

Ależ widzimy. Ale nawet jeśli to jest trollowy wątek, to wiele osób naprawdę doświadczyło przemocy seksualnej i, przez wzgląd na nich, wypada nie wypisywać takich farmazonów, jakie Ty wypisujesz. Puknij się w czoło, serio
Stary 2016-07-06, 08:41   #28
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Czy Wy na serio nie widzicie, że zaczęły się wakacje.
Żaden troll nie jest automatycznym zezwoleniem na tak koszmarny poziom, jaki tu zaprezentowałaś. Nabijać się z tak poważnego tematu, jakim jest gwałt "bo wakacje" to poziom poniżej wszelkiej możliwej krytyki.

I wyobraź sobie, są na Wizażu ludzie, którzy znają temat gwałtu z autopsji, więc, cytując, sorry very.

T
roll czy też nie, dostał najważniejszą odpowiedź - specjalista. Tyle w temacie.
Stary 2016-07-06, 09:18   #29
dziuba85
Zakorzenienie

Przepraszam, że uraziłam moimi postami użytkowników - dokładnie chodzi mi o temat gwałtu.

Córcia 21.04.2018 <3

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości