|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Ekstremalny kolor włosów na jeden dzień :-( Help
Dziewczyny prosze pomóżcie!
Orientujecie się czy istnieje takie coś jak kolorowy spray do włosów? Chodzi o to, że muszę zrobić pólowę włosów na biało a drugą na czarno.... Wlosy są dość ciemno brązowe więc musi to być coś, co pokryje całkiem kolor i zmywa się bez problemu z włosów. Kurcze naprawde nie wiem czy takie cos w ogóle istnieje, a jesli tak to gdzie mogę takie coś dostać i ile mniej więcej kosztuje ????? Jak któraś z Wizażanek wie to proszę piszcie, za jakiekolwiek wskazówki będą niesamowicie wdzięczna ![]() a Tymczasem szperam w necie ( nieudolnie..)
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ekstremalny kolor włosów na jeden dzień :-( Help
istnieje cis takiego ale nie pamietam jakiej firmy
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
No jest taka mascara do wlosow, poszukaj w jakims internetowym sklepie dla metali czy innych satanistow
![]() ja tam swoje wlosy potraktowalm zwyklym, bazarowym tuszem do rzes za 1,50zl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmmm...spraye do włosków,zmywalne ale o bardzo intensywnych barwach sa napewno na naszym rynku(ja kupowałam w kolorze intensywna czerwień w zakopanym jakieś pół roku temu-cena8zł,choć na moich ciemnych blond kolor wyszedł subtelniejszy..)Będziesz musiała prawdopodobnie troche sie nad tym nabiegać po drogeriach ale...czarny znajdziesz na 100%.Gorzej z tym białym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ehh no niestety stwierdzilam ze nie będę sie patyczkować z tymi lakierami. Moze na charakteryzacje innym razem mi sie przyda, nie mam czasu na kombinacje dlatego stwierdziłam ze po prostu kupię PERUKĘ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale dziękuje kochane za pomoc i zainteresowanie moim problemem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.