|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Potraktować się farbą w domku? :)
Takie pytanko mam...może trochę dziwne...
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa no i jaką ewentualnie farbę polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Potraktować się farbą w domku? :)
farba chwyci, ale byc moze nierownomiernie. moze pojdziesz do innef fryzjerki, ale tanszej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem chwyci, ale z tych pasemek blond, czarna farba bedzie sie szybciej wyplukiwala. Moja fryzjerka powiedziala mi kiedys, ze na rozjasnionych wlosach nawet czarna farba wyplucze sie do brazu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Buu...no nie zapowiada się najlepiej...
![]() Nie chce iść do kogoś innego, bo niewiadomo w czyje ręce trafię...Nie daj boże na jakaś rzezniczke i już wogóle niewiadomo co będę miała na głowie..Już jakoś do siebie mam większe zaufanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
JA używałam czarnej farby Londa - dobrze kryje, długo się trzyma, nie blednie. A żeby efekt był trwalszy to radze po farbowaniu i w ogóle na farbowane włosy nie używać szamponu przeciwłupieżowego - kolor szybciej schodzi.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
czarne? Jesteś pewna, że chcesz mieć czarne włosy? Tego ciążko będzie się potem pozbyć, a może zastanów się jeszcze i wtedy może w razie czego pójdziesz jednak do tej zaufanej fryzjerki? Jeśli chodzi o czarne farby to świetnie kryje Palette, ale nikomu jej nie polecam, ze względu na jej jakość, ale efekt czarnych będzie na pewno. W ogóle, co do zmiany na ciemniejsze, to powiem Ci, że ja mając taki kolor jak Ty zrobiłam w sumie czarne (ciemny brąz, ale wyszedł czarny) i czułam się okropnie. Jakoś za ciemno, no ale to już kwestia co kto lubi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja bym Ci radziła niefarbowac sie na czarno.Jeśli nie jestes pewna na 100 % ze tego chcesz to tego nie rób.Sama piszesz ze cie cos naszło,ze masz ochote..ale nie ryzykuj.Jak teraz zafarbujesz sie na czarno bedzie ci bardzo trudno wrócic do jasnych włosków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ale ja jestem w 1000% pewna ,że chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
to chociaz popros jakas kolezanke ktoa ma jakies pojecie o malowaniu wlosow. bo plamy z czarnej farby nie wygladaja zbyt estetycznie, ja bym byla jednak za ciemnym brazem....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem farbowanie na czarno (w ogóle na ciemno) jest najłatwiejszym farbowaniem
kolor może wyjść inaczej na pasemkach, niż na innych włosach, jedakże kolor powinien się wyrównać przy kolejnym farbowaniu ![]() co do farby - praktycznie każda czerń jest czarna ja bym radziła Palette - tylko że ona podobno niszczy niektórym włosy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Co do Palette to niszczy wlosy na bank,sama kiedys uzylam ta farbe,wiec nie polecam,wedlug mnie fajna farba jest z Garniera,ale wybor nalezy do Ciebie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Stanęło na tym ,że jutro mój MEN będzie mnie farbował
![]() ![]() ![]() Dzieki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.