|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nocleg w górach, pytania
Witajcie. Chcę wybrać się w góry na jedną noc, lub kilka, jeszcze nie wiem do końca. I mam do Was kilka pytań odnośnie tego.
Jak wychodzi cenowo za nocleg w jakimś domku? Ktoś może się orientuję? Czy łatwo można dostać pokój dwuosobowy? Bo na internecie same czteroosobowe wzwyż widuje. W które miejsce w góry najbardziej polecacie się wybrać? Ktoś może ma jakieś informację i np poda strony, gdzie można zarezerwować, poszukać noclegów, albo jakichś fajnych miejsc. A i macie jakieś rady co do takiej małej wycieczki dla mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nocleg w górach, pytania
Google zna odpowiedzi na wszystkie twoje pytania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
EDUkator
|
Dobrze byłoby gdybyś napisał chociaż skąd jesteś, bo jeśli np. z Wrocławia, to nikt nie będzie Ci proponował wypadu w Bieszczady na 1 noc...
I odpowiedzi na te pytania zależą od lokalizacji.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zalezy co chcesz robic w gorach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pierwszy raz chcemy zaplanować jakiś poważniejszy wypad, dlatego tak Was o wszystko wypytuje, żeby być jak najlepiej przygotowanym. Nie mamy Bóg wie jakich wymagań, chodzenie po górach, spędzanie czasu na świeżym powietrzu w zupełności nam wystarczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Pokoje dwuosobowe są najczęściej spotykanymi pokojami w ofercie pensjonatów/prywatnych kwater czy też hoteli gorzej czasem z dostępnością w wybranym przez Nas terminie. A strony np: booking. com ; trivago; e-turysta.net; nocowanie; noclegowo. Rodzaj i charakter wycieczki można dopasować jak już mniej więcej zdecydujecie się na kierunek i czas wyjazdu. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Przykładowo tutaj -- xxx znajdziesz oferty tanich / niskobudżetowych obiektów noclegowych i hoteli w zakopanem.
Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2017-03-01 o 11:41 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.