|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
kolorek włosków jaki proponujecie?
Moje drogie !
Przeglądałam wątki dotyczące dobierania fryzurek itp. no i widze że znacie się na tym ![]() Odważyłam się więc i zamieszczam swoje foto. Włosy jak widać mam trochę pokręcone, chciałabym jakoś się farbnąc, na pewo coś z blondem jakieś pasemka czy cuś bo w ciemnych kolorach mi pewnie jest niedobrze... No i jeżeli macie jakieś pomysły to co by można było wyczarować z moich włochów? Serdeczne dzięki za jakiekolwiek pomysły
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() Edytowane przez coc9 Czas edycji: 2006-01-23 o 18:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorek włosków jaki proponujecie?
Jak zobaczyłam Twoje zdjęcie odrazu pomyslałam,ze delikatna czekoladka była by najlepsze wg mnie
.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Fajne wloski!!!Zgadzam sie z poprzedniczka
jasna czekoladka pomieszana z jasnym rudym
"I tak zaczyna się ta niewiarygodna historia...choć ostrzegałam go,on płonął jak żywa pochodnia....więc jaki sens w kochaniu jest,gdy wokół miejsca brak dla spalonych serc?! Kochanie Ty strzeż się,strzeż"
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Fajne włoski
Mnie się podoba taki kolorek jaki masz. W blond pasemkach Cię nie widzę, raczej w ciepłych kolorkach - rudościach, może też być jasna czekolada
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm jasan czekoladka? hmm nie wiem nie bardzo się w tym widze a rudego koloru nie chcę nie kojarzy mi się zbytnio dobrze....
a macie pomysły na zmianę mojej fryzurki?
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
<b></b>
|
Ja na Twoim miejscu proponowalabym platynowe i rozjasnila kilka cienkich pasemek na calej glowie.Pozdrawiam i przesylam mniej wiecej o jakie kolory mi chodzi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm moze ktos cos jeszcze doradzi ?
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

.