|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
CZY KTOS WIE GDZIE?...bardzo ważne,poratujcie Kasie:(
za tydzien mam studniowke,chce zeby fryzjer zrobil mi taka fryzure,tymczasem mieszkam w malym miescie i trudno mi tu znalezc takie wsuwki czy spinki do wlosow,czy na internecie,na allegro nie ma takich?szukalam,ale moze nieumiejetnie,moga byc tez jakies rozyczki do wpiecia,ratujcie mnieinczaej caly pomysl padnie.
p.s. czy nie wiecie kochane,w kielcach nie ma jakiegos sklepu z takimi rzeczami? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZY KTOS WIE GDZIE?...bardzo ważne,poratujcie Kasie:(
moc odpowiedzi widze
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie jestem z kielc, ale tez mieszkam w "dziurze", i przed moja studniówka nie mialam zadnych problemow z dostaniem takich ozdóbek... Pelno bylo tego w sklepach typu ABC z takimi drobiazgami, pamiątkami, ******lami, w sklepach z kosmetykami, nawet u fryzjerow! Proponuje zapytac swojej fryzjerki czy nie wie gdzie mozna cos takiego kupic, moze bedzie sie orientować. Zycze powodzenia w poszukiwaniach i miłej zabawy!!!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Aha, jeszcze jedna rada
![]() Weż wiecej wsowek niz bedzie ci kazala fryzjerka... Moja ocenila ze na moją fryzórkę wystarczy 20, a wykozystała ponad 50... Stress nie wskazany przed taką imprezą wiec lepiej sie zabezpieczyć!!! Jeszcze raz milej zabawy |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
ja tez nie mieszkam w kielcach,mam 50 km i to jest najblizsze duze miasto,a gdyby zamiast wsuwki kwiat,np storczyk?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
tez powinno być ladnie z kwiatkie, tylko musi pasować do wybranej fryzury i kreacji
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
oto moja kreacj.I JAK?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
baardzo ladnie
z klasa. Gratuluje ![]()
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ładna sukienka!!! Pasuje Ci!!!
Kwiatek będzie ladnie wyglądał, "ożywi" efekt końcowy, bedzie dobrze! Ohhh, masz świetną figurę, ja na swojej musialam się trochę ścisnąć gorsetem... A twoje wlosy naturalnie się kręca???? Czy masz proste?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
ha,ja i dobra figura
dobrze ze wciagnelam brzuch inaczej wygladalabym jak ciezarna jesli chodzi o wlosy to na fotke mialam zakrecone lokowka,ale naturalnie mi sie faluja,musze je niestety codziennie rano myc,nalozyc odzywke z oriflame'u nie rozczesywac,i jest okey,jesli rozczesze to mam tylko lekkie fale(bylam dzis wieczorem u fryzjerki,no i w tym tygodniu ide na farbowanko do jej zakladu,jak myslicie jaki odcien czekolady bedzie mi pasowal,cieply czy zimny?sama nie wiem,doradzcie!!w piatek ma mi krecic juz walki na noc,i mowila o jakim lekkim podpieciu wlosow,tak zeby nie spinac wszystkich,mowilam jej tez o tej spince,mowi ze jak najbardziej,swietny pomysl,ale spytala czy nie za duzo ozdob bedzie,jak myslicie,jakas wsuwka czy kwiat to za duzo??
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam spineczki ozdobne na allegro takie tam..... niestety niema wsuwek
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=82543532 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=82555413 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=82555413 Buzia |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje,sa piekne szcegolnie te motyki rozowe,mnie chodzi o takiego kwiatka albo motylka do wpiecia we wlosy,takiego jak ma charlize theron (patrz na samą góre)juz zaczynam miec dola
![]()
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
chodzi mi o cos takiego tylko zeby cos takiego wsunac we wlosy z boczku,a nie o typowego motylka ktorym mozna z tylu zlapac wlosy,i jak?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Wsuwki, które wczesniej mialam na myśli sa potrzebne do upięcia calej fryzury, nie sluża raczej za ozdobę, są "schowane" pod spodem. Jakaś jedna ozdóbka, np. taki motelek jak na twojej fotce bedzie super!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie
nigdzie takich nie ma a jak sa to takie dluugasne pałąki,a ja chce skromna ozdobke z boku,nad uszkiem,w ksztalcie motylka albo kwiatka,obojetnie,zero,ni c na aukcjach...a mialo byc tak pieknie...
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Szukaj dalej!!! Poświęć jeden dzień na poszukiwania, wybież sie do najbliższego miasta, napewno coś znajdziesz!!! Trzymam kciuki!
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
ja mam we własnych zapasach takiego bordowego kwiatka z brokatem i czyms tam jeszcze, średnica ok. 6 cm, ale do czarnej raczej nie bedzie pasował...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
no tak,ja dzis bylam na mojej cudownej targowicy i znalazlam cos dla siebie ale czerwona byla ta wsuwka,a srebrna moze byc za tydzien czyli po mojej studniowce
![]() ale dol...jeszcze tak sie wymarzlam...
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
a moze zamiescisz fotke tej wsuwki natttti?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
jest w ck na pewno, wydaje mi sie ze w hurtowni na ul. staszica, w tęczy , w puchatku, a juz napewno znajdziesz cos odpwoiedniego w arabelli na małej lub dużej (zawsze mi sie mylą te uliczki ;-d. pozdarwiam
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje tylko pliz podpowiedz mi gdzie jest tecza i jak trafisz do arabelli,ja znam tylko ulice sienkiewicz no i galerie niestety
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Jak jest ktoś zainteresowany to klikajcie na nattttii i piszcie maila
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

z klasa. Gratuluje