|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
a może znowu Kielce?
Co o tym myslicie Kielczanki. W lutym sie widzimy? w troche wiekszym gronie jak ostatnio?!
Ja proponuje luty, w połowie, bo poczatek miesiaca bede miec zajety. Ja bym w sumie wolała na tygodniu, ale jak wypadnie weekend to tez nie bedzie zle. Ale dosyc mojego gadania teraz czas na was. Kiedy wam pasuje? Kto chetny? Itd., Itp. ![]() Na miotły i fru na Sabat Pozdrawiam
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a może znowu Kielce?
Ja jestem jak najbardziej za!!!! Na poprzednim spotkanku nie byłam i żałuję. W połowie lutego się zaczynają ferie, a ja w pierwszym tygodniu wyjeżdżam, a bardzo chciałabym na spotkanku być więc prosze uwzględnijcie to
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
napewno bedzie wziete to pod uwage, ale jak widzie nikt póki co nie chce sie spotkac. A moze jednak Kielczanki?
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Monika ubiegłaś mnie, bo miałam zakładać taki wątek po powrocie na Wizaż
Pewnie, że trzeba się znowu spotkać, tylko mam taką cichutką nadzieję, ze teraz będzie nas trochę więcej Może najlepiej żeby każdy zaproponował jakieś terminy, które mu najbardziej pasują i jak się zbierze więcej osób to ustalimy jakiś konkretny. Ja oczywiście otwarta na wszystkie propozycje
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo chętnie ale tylko weekendy : 10-11 lub 18-19
Ewentualnie w ciągu tygodnia ale tym wizazankom które pracują chyba bardziej pasuje weekend
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
ja też chcę ja tez....ale tylko na tyg,wieczorkiem weekendy odpadają...to co??
miło byłoby sie spotkac..
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ale mnie tu długo nie było, i widze że nowy wątek się pojawił. Ale przynajmniej nie trzeba było z czeluści wizażowych go wygrzebywać
mi tam wsio ryba- czy weekend, czy w tygodniu. Byle nie wtorki i czwartki bo 2-ga zmiana w pracy no i byle nie 3-5 luty.ustalajcie a ja niebawem zalookam tu paaa |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co z Wami?Tyle Was tu jest i żadna nie chce się spotkać?Czy mam się przeprowadzić do Warszawy?
![]() |
|
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, ja też skorzystam.Tylko jak coś to dajcie mi znać na pw, bo nie codzinnie tu zaglądam
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu żadna nie chce!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
wracam tu bo długim niebytowaniu - i co widzę?? NIC! nie ustalony zaden termin, nawet przymiarek do spotkania nie ma...
Chyba Olusia masz rację - trzeba się do Wawy udac, tam dziewczyny nawet na męskie rozbieranki razem latają a tu posucha...
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
wracam tu po długim niebytowaniu - i co widzę?? NIC! nie ustalony zaden termin, nawet przymiarek do spotkania nie ma...
Chyba Olusia masz rację - trzeba się do Wawy udac, tam dziewczyny nawet na męskie rozbieranki razem latają a tu posucha...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam ferie więc mogę praktycznie cały tydzień
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę, jeden moj post i już taki ruch
Aga-myślę, że na męskie rozbieranki dziewczyny też by poszły, ale każda wstydzi się zaproponować Ja bym zaproponowała, gdybym znała jakiś tego typu klubJa też tu ostatnio mało bywałam, ale teraz już sesja zaliczona, więc też mam ferie i postanowiłam zaciągnąć, chociażby tylko 2 Wizażanki , na spotkanie. Nie pamiętam już komu pasowało na tygodniu, a komu w weekend, więc nie chcę podawać konkretnego terminu, ale jak mnie zmusicie...![]() (może teraz jeszcze większy ruch się tu zrobi... )
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Olusia- no ja też nie wiem gdzie w Kielcach mięska się rozbierają, ale poszukam, popytam...
![]() Co do spotkania, mi pasuje wieczorem w następujące dni: wtorek, czwartek, piątek (w lutym), poniedziałek, środa, piątek (marzec). Weekendy też wchodzą w grę, za wyjątkiem 25-26 luty. więc??
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
No to jak? Może ten weekend? Ja nie moge tylko 24-25.02
Dziewczyny odpowiadać
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to co powiecie na piątek do południa?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem za i do południa i po południu ;]
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tutaj pisz zaraz, czy podany termin Ci odpowiada, bo jak nie to...![]()
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
do godzinny 16 jestem codziennie uziemiona w pracy
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to uziemiona? mówisz szefowi, że masz spotkanie Wizażanek i już masz tydzien urlopu, żeby mieć czas się przygotować
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
No dla mnie bez problemu po poludniu jeśli Irysek wtedy może
Jeszcze lepiej ![]() A moze by wyslać wiadomości na priv wszystkim wizazankom z Kielc i jesli beda chcialy to sie wpiszą tu ??
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo wieczorem mam impreze w Clubie 98 i jako pracownik radia musze tam być no chyba że wy tam tez wpadniecie hehe
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dawno tu nie byłam ... i juz tyle wpisów i male przymiarki do spotkania, ale widze ze nie konkretne. Ja napewno nie moge 25 i 26 luty. A tak to w sumie moge, ale musze wiedziec ze dwa dni wczesniej, zeby poprzestawiac obowiazki, ktore musze wypelnic.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Ja proponuje luty, w połowie, bo poczatek miesiaca bede miec zajety. Ja bym w sumie wolała na tygodniu, ale jak wypadnie weekend to tez nie bedzie zle. Ale dosyc mojego gadania teraz czas na was. Kiedy wam pasuje? Kto chetny? Itd., Itp. 

Pewnie, że trzeba się znowu spotkać, tylko mam taką cichutką nadzieję, ze teraz będzie nas trochę więcej
Może najlepiej żeby każdy zaproponował jakieś terminy, które mu najbardziej pasują i jak się zbierze więcej osób to ustalimy jakiś konkretny. Ja oczywiście otwarta na wszystkie propozycje

bo wieczorem mam impreze w Clubie 98 i jako pracownik radia musze tam być no chyba że wy tam tez wpadniecie hehe