|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Mniejsza ochotka :(
Nie wiem jak to napisac ale sprobuje ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mniejsza ochotka :(
Chyba wystarczy zdobyć się na odwagę i szczerze pogadać. Gdy jedna strona zmusza się do czegoś sex nie jest przyjemnością- chyba zdążyłaś to sama zauważyć. Myślę, że TŻ powinien Cię zrozumieć.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Im wcześniej mu to powiesz albo raczej dasz do zrozumienia tym lepiej. Seks musi sprawiać przyjemnośc obojgu. W zamian zaoferuj mu coś nowego, co go zaskoczy i "zrekompensuje" mu tą zmianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja zgadzam sie z kolezankami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie zmuszaj się się do czegoś,co nie sprawia Ci przyjemności.Wyobraż sobie,że możesz się tak zmuszać przez parę lat - wytrzymasz to ?
Już zaczynasz się bać zbliżeń...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Rozeznanie
|
Najlepiej prosto z mostu
![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
taż tak sądze, musisz z nim pogadać i powiedzieć że tobie ta forma zadowalania go nieodpowiada Ci! I sprawia że przez to tracisz ochote na dalszą "gre". Więc po co? Lepiej pomyśl na co mogłabyś mu to "zamienić"
![]() Będzie dobrze -> tylko troche odwagi , szczera rozmowa i to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Poprostu pogadaj z nim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Najlepiej powiedizec prosto z mostu, ze robisz to, ale jakos Ci to nie odpowiada, napewno zrozumie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Mysle ,ze najlepszym rozwiazaniem jest bardzo szczera ale delikatna rozmowa, wiadomo ,ze w tym temacie jestesmy wrazliwi , trzeba sie dokladnie zastanowic jak chcesz mu to powiedziec ,jakimi slowami , i jak Ty bys to odebrala jakby powiedzial Ci to np w taki sposob . W skrocie chodzi mi o to ,zeby uwazac by go nie urazic
![]() Mysle ,ze dobrym rozwiazaniem jest tez to ,zebys to Ty zaczela gre wstepna w taki sposob jaki Tobie sie podoba ( oczywiscie jemu rowniez ) . Moze zacznij piescic go w sposob dla Ciebie przyjemny a jak bedzie chcial 69 to powiedz ,ze masz ochote na cos innego ,lekka zmiane , oczywiscie w sposob zadziorny ,zeby nie odebral tego zbyt powaznie i zeby Wam sie nie zepsuly nastroje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzieki ze probujecie mi poradzic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.