|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tabletki Vixpo i brak krwawienia
Od lutego biorę tabletki Vixpo, nigdy nie miałam z nimi żadnego problemu. Ok tygodnia temu, tuż przed rozpoczęciem tabletek placebo zaczęly mi sie standardowo bóle jak co miesiac, bolesne podbrzusze, lędźwia i rozdrażnienie. Zawsze dostaje krwawienia w 3 dzień placebo. Dziś jest 4 a nie zapowiada sie zeby sie krwawienie rozpoczęło, pomimo tego ze bóle podbrzusza nadal mi towarzysza tak jakbym ta "miesiączkę" miała. Dodam ze od dwóch miesięcy mam bóle lewego jajnika przy penetracji. Ginekolog przy badaniu nic nie wyczuła i powiedziała ze dla pewności zrobić USG po okresie zeby wykluczyć torbiel jajnika, która nawet jezeli jest to jest mała bo pod palcem nic nie wyczuła. Partner nigdy nie kończy we mnie wiec możliwość ciąży jest znikoma jednak czy powinnam zaczynam trochę panikować, pomimo tego ze w ulotce jest napisane ze dopiero brak okresu 2 razy pod rząd moze zwiastować ciąże. Mam sie jednak czym martwić? Miała któraś z was taka sytuacje i wyszła ciąża?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.