|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grafitowy cień do powiek
Dziewczyny, proszę polećcie mi jakiś ładny grafitowy cień do powiek! Wczoraj szukałam i oglądałam i nic mi się nie podobało. Wszystkie były takie jak smoła, albo takie smutno-szare. A ja bym chciała... no właśnie, sama nie wiem jaki ja bym chciała. Jakiś chyba żywszy, może wpadający w niebieski albo granat (jeśli w ogóle da się uzyskać taki odcień). Może macie sprawdzony jakiś ładny kolorek.
Aga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Grafitowy cień do powiek
może inglot sprint 84, jest ciemny, perłowy, małe srebrne drobinki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Charlotta!
Podciągam i czekam na kolejne propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A ja Ci polecam chanel, ombre unique 21 vega. Jest szary, ale nie strasznie mocny, daje taki półprzezroczysty, łagodny efekt, jest mocno rozświetlający tak że nie ma mowy o jakimś smutnym odcieniu. Absolutnie nie wygląda tak jakbyś się węglem wysmarowała.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a ja polecam duet eye shadow Gosha
D50 silver/grey również z drobinkami i to całym mnostwem ![]() dodatkową zaletą jest to, ze bardzo ciemny kolor grafitowej szarości możesz złamać jaśniutkim stalowym cieniem ![]() To dopiero rarytasek dla fanek makijażu smooky ![]() A ciemny kolorek takiego szarego granatu ma Revlonik bluestone 02
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi, jutro będę buszować po drogeriach, nie wiem tylko czy gdzieś w Opolu znajdę Gosha.
Jeśli ktoś jeszcze zna jakieś fajne cienie w tych kolorkach to proszę jeszcze napisać. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.