|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
POMOCY!!!EYE-LINER! :(
KOCHANE WIZAŻANKI!ODKRYŁAM OSTATNIO ŻE MOJE OCZKA BARDZO ŁADNIE WYGLĄDAJĄ OBRYSOWANE LINEREM.MAM JEDNAK PYTANKO : CZY NAJPIERW NAKŁADA SIĘ CIENIE NA POWIEKI I DOPIERO LINEREK CZY NAJPIERW MAM OBRYSOWAĆ I POTEM DZIAŁAĆ CIENIEM.ZALEŻY MI NA TYM ABY TE KRESECZKI TRZYMAŁY SIĘ ŁADNIE CAŁĄ NOCKĘ.PROSZĘ O RADY JAK TAKI MAKIJAŻ WYKONAĆ ABY BYŁ ŁADNY.MILE WIDZIANE JAKIEŚ FOTO GDYŻ MÓJ MAKIJAŻ CODZIENNY SKŁADA SIĘ Z TUSZU I BŁYSZCZYKA - MAŁO TO SKOMPLIKOWANE WIĘC ŁATWIEJ BYŁOBY ZE ZDJĘCIAMI.PROSZE O RADY.POZDRAWIAM I CZEKAM NIECIERPLIWIE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: POMOCY!!!EYE-LINER! :(
Trochę już na te tematy pisałyśmy:
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1104407392 http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1104272104 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Można i tak i tak, zależy od tego który efekt bardziej Ci się podoba. Eyeliner będzie bardziej widoczny na cieniach, a pod nimi będzie się z nimi troszkę "stapiał".
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
nie wiem gdzie,ale niedwano przeczytałam,że eyeliner stosujemy pod cienie tylko wtedy ,gdy używamy satynowych i matowych.W przypadku perłowych,mocno błyszczących-najpierw cień,potem kreska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moja fotka może coś zaproponujecie :)))
dzięki za odpowiedzi będę dalej eksperymentować ,może jakieś propozycje macie dla mnie choć fotki kiepskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: moja fotka może coś zaproponujecie :)))
zapomniałam dodać ciemna karnacja i zielone oczka , włoski farbuje na granatową czerń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.