|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
moje amatorskie badzianie po paznokciach :)
Witam serdecznie!
Od dłuższego czasu siedzę na forum paznokciowym, oglądam, podziwiam, czasem zbieram szczękę z podłogi, często odgapiam ale nie odważyłam się pokazać moich pazurków. Powodem jest po prostu to, że do Was - profesjonalistek to mi o kilka lat świetlnych daleko, jakoże jestem takim najzwyczajniejszym w świecie laikiem, jeśli chodzi o paznokcie. Ale nie zmienia to faktu, że jak mnie najdzie, to lubię sobie coś zmalować. No i nadejszla wkońcu ta wiekopomna chwila, kiedy postanowiłam Wam to moje badzianie pokazać Za wszelkie rady i sugestie będę bardzo wdzięczna. Biały-był na święta, fioletowy-na sylwestra oby dwa bardzo prościutkie, bo ze skomplikowańszymi sobie niestety jeszcze nie radzę Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moje amatorskie badzianie po paznokciach :)
Ahh te kwiatusie na 2 i 3 focie... jak to wycudowalas?
![]() chetnie ym odgapila ale nie wiem jak
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładne
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
kwiatusie? nic prostszego -kupuje się naklejki na paznokcie i nakleja Sama bym w życiu takich nie namalowała, więc muszę się posiłkować naklejeczkami fajnie, że się podobają, dzięki |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ładnisty wzoreczek, a tak się bałaś
Życze powodzenia i cierpliwości w walszym zdobieniu
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko CUDNE
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
sliczne
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Nooo, te kwiatuszki są ekstra
Tyle że ja bym po naklejeniu ich nie nakładała perłowego lakieru tylko sam bezbarwny. Ale tak też jest bardzo ładnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi sie bardziej pierwszy wzorek podoba...
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
wszystkie wzorki mi sie podobają czekam na kolejne
|
|
|
|
|
#13 |
|
La Moderatoiure
|
Skromne ale ładne
Powodzenia w dalszym tworzeniu. (ps.-> ja też nie mam odwagi dac tu swoich pazurów bo konkurencja miażdży profesjonalizmem I aparatu nie mam Gratuluję odwagi )Pozdrófffki |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
perłowy lakier nie był nakładany na naklejki, to naklejki były naklejane na niego a potem top coatem przejechane te naklejki po prostu "fabrycznie" sa takie lekko srebrne i może dla tego wydaje się jakby był na nich lakier. Dzięki ogromne za wszystkie miłe opinie. Nawet nie wiecie, jak mnie to cieszy |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
A co to za lakier, ten na pierwszym zdjęciu, taki fioletowy czy cuś??? Ładnie wygląda co to za firma??? I wzorki są naprawdę ładniutkie. Czekam na kolejne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Fajne ale ten perlowy lakier popsul efekt - przez to frencz nie jest bialy i ma jakies smugi.
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Co do fioletowego lakieru, to najśmiejszejsze jest to, że on nie jest fioletowy
. w realu jest taki raczej brązowo-buraczkowaty i ładnie się komponował z tym złotym. Nie jest to nic rewelacyjnego, bo ja nie mam ani jednego lakieru droższego niż 6 zł ten niby fioletowy to golden rose nr227 pokryty innym golden rosem z mieniącymi się drobinkami nr 137. Jak uda mi się dorwać aparat, to wkleje coś jeszcze, jeśli pozwolicie
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
ISIA83- witam w gronie zdolnych amatorek!!
Ja również nią jestem i jak myślę, wiele dziewczyn, które wklejają swoje prace na tym forum , nawet nie mają zamiaru zakładać kiedyś własnego salonu, bo robią to po prostu dla własnej sadysfakcji, bo to lubią ![]() Paseczki mi się podobają kwiatki mniej ,bo preferuję "twórczość własną". Wklejaj kolejne, bo miło mi się oglądało te dwa.! Powodzenia! |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam fenche i bardzo podoba mi się wzorewk z wykorzystaniem naklejki mam nawet takie same tylko , że w białym kolorku.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, gdzie zaopatrujecie sie w te naklejki na pazurki? Drogie są?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Witam!!
![]() Uważam, że pazurki są super!!! Wykorzystanie naklejek to fajny pomysł i zamierzam coś sama poszukać i pokombinować Może rzucisz jakiś pomysł na pomalowanie pazurków w związku ze zbliżającymi sie Walentynkami??
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
ładne wzorki
czekam na kolejne
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma co sie cieszyc, tylko do pracy trzeba sie brac
![]() jest dobrze, na pewno bedzie lepiej, troszke pracy i sama ladniejsze kwiatuszki wyczarujesz ![]() A podoba mi sie przede wszystkim, bo nieprzesadzone, staranne i proste, w sensie linie sa proste, a nie krzywe-proste
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Udało mi się dorwać do aparatu siostry i zrobić kolejne zdjęcie moich pazurków. Przedstawiam więc to, co aktualnie noszę na łapkach ![]() Ps. co do tych naklejek, to ja swoje kupiłam w Czechach za 40 koron, tj. ok. 6 zł. A jest ich tam ponad 100, więc był to bardzo udany zakup
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo, kolejny wzorek
![]() Troszkę na małym palcu grubsze krechy wyszły ,ale tak to jest bardzo ładnie wykonany wzorek,tylko ja bym spróbowała już tu użyć innych kolorków. |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam sie z Poprzedniczka
ladny wzorek,c hoc sama uzylabym innych kolorkow-moze w jednej tonacji, albo wszystko po prostu bardziej stonowane, a biorac pod uwage, ze to lewa reka, ciut grubszych kresek na piatym paluszku wcale nie widze ![]() a poz atym fajna dlugosc paznokci
Edytowane przez młodaa Czas edycji: 2006-02-05 o 16:40 Powód: dopisanie paru slow ;) |
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
witanko wszystkim
![]() bardzo ładne wzorki - proste, czyste i subtelne ![]() Chciałabym Was namówić na mały eksperyment z bursztynem - proste i efektowne ![]() Mozna wykorzystać kruszony bursztyn do zalewania spirytusem - jest sprzedawany w paczkach po ok 7zł . Z takiego woreczka odsypuje sie mala ilość np na woreczek i roztlukuje mlotkiem na drobniejsze kawaleczki - to mozna wykorzystac do ozdabiania na lakier jak i do wtapiania w akryl ![]() malujesz np. rozowym kolorem plytke paznokcia ( 2x ) jak jest jeszcze mokry posypujesz bursztyn , po wyschnieciu pokryj bezbarwnym lakierem nawet 2 warstwy, po wyschnieciu - gotowe. naprawde warto sprobowac ![]() efekt ciekawy
|
|
|
#28 |
|
La Moderatoiure
|
Ładne wykonanie, kolory mi nie pasuja.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie Wizażanki!!
![]() Znowu udało mi się obfotografować moje pazurki, więc wklejam ![]() Kolejny bardzo prosty do wykonania wzorek, wogóle to mój wątek powinien być chyba zatytułowany "pomysły dla początkujących" pozdrownionka z Brna |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
śliczniutkie
i prosimy o jeszcze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

ale nie odważyłam się pokazać moich pazurków. Powodem jest po prostu to, że do Was - profesjonalistek to mi o kilka lat świetlnych daleko, jakoże jestem takim najzwyczajniejszym w świecie laikiem, jeśli chodzi o paznokcie.

flejksy
bo konkurencja miażdży profesjonalizmem
Gratuluję odwagi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)