![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwny facet?
Czy umówiłybyście się z facetem atrakcyjnym z wyglądu, z niespotykanym połączeniem zainteresowań?
Na przykład uduchowionym, medytującym, słuchającym muzyki różnych religii, czującym "energię", aurę, uważającym się za szalenie inteligentnego, a nawet bioenergoterapeutę, noszącym czasem amulety, o czym chętnie opowiada? Z zamiłowania podróżnik, filozof, samozwańczy polityk, wszędzie (w internecie, na imprezach rodzinnych i koleżeńskich) rozprawiający o swoich poglądach, wrzucający filmy ze swoimi dość kontrowersyjnymi przemyśleniami do sieci, które są odbierane zazwyczaj bardzo źle z negatywnymi komentarzami, choć czasem dobrze, lecz brak mu ogłady przed kamerą i zdolności ładnego wypowiadania się i poprawnej - zarówno stylistycznie, jak i ortograficznie - pisowni (oprócz filmów publikuje pod swoim nazwiskiem artykuły ze swoimi przemyśleniami, których nikt nie rozumie, do tego nagminnie zdarzają się niepotrzebne wulgaryzmy i orty, które rażą w oczy, ktoś to nawet określił idiotyzmem i parciem na szkło...)? W życiu stanowczy, spontaniczny, energiczny, zaradny, dobrze wychowany, kulturalny, troskliwy, nie stroni od imprez, bardzo uczciwy, szczery, pełen empatii i życzliwości, z ambitnymi planami na przyszłość i zarobki (choć bardzo trudnymi do zrealizowania - polityka)? EDIT: Proszę bardzo, żebyście podały argumenty za swoją odpowiedzią ![]() Edytowane przez jopek1334 Czas edycji: 2016-09-10 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziwny facet?
Generalnie nie umówiłabym się z facetem, który sam siebie opisuje jako szalenie inteligentnego. Nie znam naprawdę mądrej osoby, która by sama tak o sobie mówiła, a te które mówią..no coż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nawet jeśli te słowa o inteligencji są rzucane "na żarty"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Trzy razy "NIE".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kompletnie nie przemawia do mnie taki zestaw cech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Nawet kijem przez szmate bym nie tknęła takiego typka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a czy możecie to jakoś uargumentować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam dziwaków.
Ale fakt, ze facet mówi o sobie że jest szalenie inteligentny, a jednocześnie piszesz, ze brak mu zdolności ładnego wypowiadania się i poprawnej - zarówno stylistycznie, jak i ortograficznie - pisowni , jest niezjadliwy ![]() Cała reszta spoko. Tak czy siak, na kawe i tak bym się umówiła, ale nie mogłabym się spotykać z taką osobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Po prostu z opisu wynika, że to jakiś nawiedzony typ. "Uduchowiony, medytujący, bioenergoterapeuta" - Sorry, ale wyobraziłam sobie współczesnego Jezusa obwieszonego dziwnymi rzeczami, które mają imitować "amulety"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
O RLY?
|
Jesli chodzi o uduchowienie, aury i pokrewne nie przeszkadzaja. Zreszta bliska mi osoba w tym siedzi.
Natomiast jesli chodzi o reszte. Dla mnie brzmisz zbyt fanatycznie i wydajesz sie miec wybujale ego. Poza tym jako dorosly facet nie umiesz sie wyslowic po polsku co przyznajesz. Podsumowujac: nie
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Lepiej takich omijać. Nie dość, że wybujałe ego, to jeszcze może być jakiś sekciarz i może próbować Cię wciagnać. Takie historie nie kończą się dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
wańka wstańka
|
W życiu. Z nawiedzonymi egocentrykami mi zupełnie nie po drodze.
Jestem też wrazliwa na brak umiejętności językowych. Z opisu brzmi jak mitoman a nie facet z potencjałem. Sent from my HTC One using Tapatalk
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
a dysleksja i wielokrotne próby w szkole nauczenia poprawnej pisowni, które dały efekt taki, że po namyśle da się każde słowo napisać poprawnie?
chodziło o to, że są stosowane w nieodpowiednim momencie, np. w filmach. Na co dzień rzadko. Nie, nie próbuję nikogo ani niczego bronić, po prostu chcę na to spojrzeć z każdej strony Edytowane przez jopek1334 Czas edycji: 2016-09-10 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Z opisu wyjawia się głupek z wybujałym ego, próbujący zwrócić na siebie uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ale dysleksja nie wpływa na sposób wypowiedzi.
Napisałaś/eś , że robi błędy stylistyczne, nie potrafi się ładnie wypowiadać. Błędy ortograficzne? Pisząc na komputerze, gdzie jest autokorekta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Regulator reniferów
|
No właśnie, a ja nie lubię konkurencji na mieszkaniu. Odpada, ze sobą ledwo wytrzymuję.
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również jestem na NIE.
![]() |
![]() |
#21 |
on tired little feet
|
a jakoś kulturalnie tej niechęci do dotykania obcego człowieka nie da się wrazić?
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie. Pomijając wszystko inne facet z daleka pachnie mi zadufaniem w sobie. Takim przeświadczeniem, że on jest taki super a to co głosi takie niesamowite, że żadne normy go nie obowiązują. Ani ortograficzne, ani to, że nie każdy chce go słuchać, ani to, że zakłucia komuś uroczystoś/spotkanie i nie koniecznie powinien sie pchać źe swoimi przemyśleniami w każdej sytuacji. A poza tym lubię jak facet jest konkretny i potrafi wypowiadać sie zwięźle, krótko i na temat, bez takiego chaotycznego zamętu. Jakiś taki bardziej męski mi się wydaje ![]() Edytowane przez koniczyna82 Czas edycji: 2016-09-10 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
on tired little feet
|
tak
nie niech sobie medytuje, mnie obojętne nie obchodzi mnie kto czego słucha nie wiem co to znaczy lol, nie bardzo lol, bardzo nie nie obchodzi mnie co kto nosi no spoko pseudofilozofom mówię nie, pseudopolitykom również Cytat:
Cytat:
Cytat:
też mi to nie przeszkadza Cytat:
spoko tak określone cechy u mnie faceta skreślają to kulturalny czy wulgaryzmami sypie? dla mnie odpada dla mnie odpada ze względu na wysokie ambicje + chęć politykowania
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Ja bym brała. Przecież nie można człowiek skreślać za kilka drobnych wad.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Dzik
|
Opis mnie odrzuca. Brzmi jak jakas nowa odmiana grochu z wyjatkowo ciezkostrawna (i nawiedzona) kapusta.
Wole prostsze menu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie. Nie lubie ludzi, ktorzy maja sie za pseudoindywidualistow z wysoka inteligencja. Duzo bla bla a w srodku nic.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Na jakiej podstawie oceniłeś atrakcyjność? No i penis. Jaki penis?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
on tired little feet
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- fakt, zabrakło tego info
![]() |
![]() |
#30 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
cała reszta to musiałabym wybadać na ile dziwactwa są lub nie są do zniesienia, niestety nieumiejętność wysławiania się w mowie i piśmie jak dla mnie o wysokim intelekcie nie świadczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.