|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co zrobić z moimi włosami? madie, pestka może Wy coś wymyślicie :)
Mam już dośc moich włosów... chętnie bym coś zmieniła ale nie wiem jaka fryzura będzie mi pasować... dodam jeszcze że mam geste włosy (co mnie bardzo denerwuje)
Edytowane przez elewinkaa Czas edycji: 2007-10-03 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co zrobić z moimi włosami? pomóżcie
Witaj, ja bym ni zminiala zbyt wiel, wygladasz bardzo kobieco-dziewczeco, szkoda to stracic, moz podetnij troszk i proponuje cieniowanie na calej dlugosci, gdzies tak od wysokosci ucha, fryzurka nabierze lekkosci, moje propozycje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Skoro gęste włoski Cie denerwują, to może zdecydujesz się na ich przerzedzenie poprzez specjalny sposób cieniowania? Nie wiem, jak takie cięcie się profesjonalnie nazywa, ale fryzjerka będzie wiedzieć. Poza tym nie zmieniałabym dłygości, za to pasowałaby ci dluższa ale lżejsza grzywka - i nie tak mocno położona na czoło, tylko tak zaczesana, aby było widać większy fragment czoła. Zamotałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
narazie cie denerwuja ale potem mozesz zalowac ... ja jak zobaczylam stwierdzilam ze lekkie ciewniowanie ci sie przyda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Rowniez jestem za tym zebys je lekko wycieniowala.Moje propozycje.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
na razie przyciemniłam kolor. wklejam zjęcie z efektem farbowania
![]() co do cieniowania miałam je robione wiele razy ale efekt nigdy mnie nie zadowalał. wyglądałam tak samo. chyba na złych fryzjerów trafiłam ![]() dodaje jeszcze swoje zdjęcie z upiętą grzywką. może pestka coś z nim zrobi. byłabym wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
up up
![]() poniedziałek fryzjer... pomóżcie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.