|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
fryzura i makijaż na studniówke (znowu):P
Zbliża sie ona juz dużymi krokami..ech.Oczywiście każda dziewczyna chce się jakoś wyróżniac.Chciałam sie Was drogie spytać jaką fryzure i makijaż mi proponujecie..może upiąc włosy..bo rozpuszczone to raczej nie..Poniżej załaczam zdjecia mnie i moi sukni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: fryzura i makijaż na studniówke (znowu):P
może costakiego?? pozdrawiam.. czy to jest twoj naturalny kolor wlosow?? bo jakos mi tak nie pasuje do ciebie ten kolor ktory masz. pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dziekuje za zdjecia.bardzo mi sie podoba to drugie upiecie choc moze lepsze bylo by cos luzniejszego, niewiadomo jak z taka fryzura po calej nocy obcowania z niesfornymi kolegami nie wiedzacymi ile to sie czlowiek nameczy i wykosztuje na zrobienie takiej fryzury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
wizażanki prosze o pomoc!jutro ide do fryzjera a nie wiem zupelnie jaka fryzure sobie dobrac.prosze o jakies zdjecia..cokolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: fryzura i makijaż na studniówke (znowu):P
Hej ja też potrzebuje pomocy, jeśli chodzi o fryzurę i kolor włosów, a także sukienkę i makijaż. Zapraszam do oglądania zdjęć jeśli ktoś naprawde chce pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.