|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Depilacja laserowa - laser Nd-Yag
Podobno jest to najsilniejszy laser na rynku o długości fali 1064 nm. Mam dosyć kłopotliwe owłosienie i chciałabym osiągnąc dobre rezultaty. Czy któraś z was miała wykonywaną depilacje tym laserem? Jakie były po nim efekty? Ogólnie jak wrażenia
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja laserowa - laser Nd-Yag
Dziękuję za odpowiedź! Ostatecznie zdecydowałam się jednak na laser soprano ice. Mam nadzieję, że będą dobre efekty! Ogólnie mam włoski bardzo ciemne
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Miałam jak do tej pory robiony jeden zabieg na okolice brodawek sutkowych dwa tygodnie temu, ale już widzę efekty
część włosków wypadła także jak najbardziej polecam! Niedługo wybieram się na bikini
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Nie miałam proponowanego znieczulenia, ale zapytam przy najbliższej okazji
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego dziewczyny decydujecie się na laser Nd-Yag a nie standardowy diodowy ??
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja robiłam diodowy Vectus 2 lata temu i jestem bardzo zadowolona z efektu, teraz chce powtórzyć zabieg na bikini bo troszkę włosów odrosło ale jak na dwa lata spokoju to i tak super!
![]() ![]() ![]() Słyszałam że ten laser o którym wy piszecie jest dobry tylko na jasne włosy.
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=laurkafabian;671082 66]Ja robiłam diodowy Vectus 2 lata temu i jestem bardzo zadowolona z efektu, teraz chce powtórzyć zabieg na bikini bo troszkę włosów odrosło ale jak na dwa lata spokoju to i tak super!
![]() ![]() ![]() Słyszałam że ten laser o którym wy piszecie jest dobry tylko na jasne wło W Warszawie robiłaś ten diodowy Vectus ?
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Tak kiedys robiłam w gadańsku ale że przeniosłam sie do waw to tutaj powtarzam! Jestem bardzo zadowolona z efektów.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

część włosków wypadła także jak najbardziej polecam! Niedługo wybieram się na bikini