| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-02-12, 21:36 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | Wy Też Tak Macie ?

Tylko gdy zaczynam odchudzanie, to zaraz trafia się jakaś kolacyjka ze znajomymi,a to wypad na piwko,albo jeszcze coś.Albo przez cały tydzien się oszczędzam a w wekend wszystko nadrobię.Skąd wziąśc tyle silnej woli żeby nie jeść. Unikać towarzystwa czy co?Już sama nie wiem jak sobie z tym poradzić?Może coś poradzicie?

| 
|     |   | 
|  2006-02-12, 21:47 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Dot.: Wy Też Tak Macie ?

ja mam na odwrot.. w weekend wytrzymuje, ale w ciagu tygodnia mam problem   wszystkie moje kolezanki to dziewczyny o super przemianie materii.. jedza co chca, a chudziutkie sa..  no i caly tydzien sie zmagam z chipsami, cukierkami itp. | 
|     |   | 
|  2006-02-12, 21:51 | #3 | 
				 | 

O tak chipsy to największa moja zgroza, szczególnie mam na nie chęć wieczorem ,jak sobię sobię zasiądęprzed komputerm .Kaatastrofa!

| 
|     |   | 
|  2006-02-12, 21:53 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Gdzieś we wszechświecie :) 
				 | 

Całkowicie Cię rozumiem, Manka   Nie wiem, czy to jakoś tak zawsze bywa - ale u mnie jest podobnie. Zaraz jak powiem sobie, że zaczynam się odchudzać to nadarza się "100 różnych okazji", żeby złamać mocne postanowienie poprawy. Dlatego też dzisiaj postanowiłam przerwać to "fatum" i nie zaczynam odchudzania, jak to zwykle bywa, od jutra, lecz już od dziś. Zresztą nie będę tego nazywała odchudzaniem - tylko zmianą trybu życia. Więcej ćwiczeń, miej jedzenia - zwłaszcza niezdrowego jedzenia typu słodycze. Myślę, że tylko w ten sposób można wyrobić w sobie silną wolę - próbując. Małymi kroczkami do celu. Życzę Ci powodzenia, sobie również  Pozdrowionka 
				__________________ ...:Aga:... __________________ Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today ... | 
|     |   | 
|  2006-02-12, 22:24 | #5 | 
				 | 

Dzięki bardzo !Próbować zawsze warto moze nastepnym razem się uda.

| 
|     |   | 
|  2006-02-12, 22:31 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Brak Ci nie tyle silnej woli, o przekonania o tym, że to co robisz jest słuszne. Musisz znaleźć to w sobie, te argumenty, które przymawiają za. Pomyśl 'dlaczego chcę się zdrowo odżywiać?', 'co mi to da?' i najważniejsze: 'czy naprawdę jestem na to zdecydowana?' Polecam wątek dla tych co szukają, bo nie wiedzą, tam jest dużo o dobrym podejściu do odchudzania   Nie ograniczaj życia towarzyskiego! Pamiętaj też że odchudzanie nie musi być katorgą, raz na jakiś czas pozwól sobie na małe piwo czy ciastka, w końcu wszystko jest dla ludzi. Pozdr! 
				__________________ Damn! Who said there's no treasure at the end of the rainbow? | 
|     |   | 
|  2006-02-12, 23:04 | #7 | 
				 | 

Grudniowa szatynko pewnie jest dużo racji w tym co napisałas,ale argumentów jest sporo żeby schudnąc, tylko brak silnej woli.Trzy lata temu rzuciłam palenie i jakoś znalazłam tą silna wole , ale z odchudzaniem cos nie wychodzi.Pozdrowionka

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-02-12, 23:14 | #8 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Cytat: 

__________________ Damn! Who said there's no treasure at the end of the rainbow? | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.