|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() !! Pilne !! operacja biustu Warszawa – opinie o ..
Witam wszystkich,
Mam taka gorąca prośbę do wszystkich Pań, które miały styczność z gabinetem MELILOT z Warszawy i z dr Bartłomiejem Noszczykiem o opisanie swoich doświadczeń. Moja dziewczyna ma na dniach mieć operacje powiększania piersi u tego Doktora. Jest bardzo zestresowana tą operacją, ja zresztą również, i tu od razu zaznaczam żeby unikana negatywnych komentarzy pod moim adresem, była to decyzja mojej dziewczyny, nie namawiałem jej w żaden sposób, a wręcz próbowałem jej to wyperswadować. Widzę jednak, że jest to dla niej bardzo ważne, wiec będę ja wspierał w tym postanowieniu. Tak wiec jeszcze raz PROSZĘ o wszystkie informacje odnośnie tego lekarza i gabinetu, czy któraś z Pań robiła tam piersi?? Czy jest się czego obawiać, proszę opisać swoje doświadczenia, jak po zabiegu dbać o siebie. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie i Dziękuję Za Wszystkie Odpowiedzi!!!! Michał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: !! Pilne !! operacja biustu Warszawa – opinie o ..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.