|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
typ kolorystyczny poraz setny;)
Dziewczeta wiem ze wy sie znacie wiec mi powiedzcie jakim typem kolorystycznym jestem? lato czy wiosna? Bo zima na pewno nie i jesien tez
Dodam ze raczej wolno sie opalam, nie rumienie sie i mam duzo znamion(tutaj nie widac zbyt duzo)Sorki ze powtarzam pytanie ale ja naprawde dalej nie wiem i jeszcze jedno pytanie jak mozna okreslic moj kolor wlosow?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: typ kolorystyczny poraz setny;)
pomozcie prosze....
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszy rzut oka wygladasz na wiosne ale powiedz czy to twoj naturalny kolor wlosow i brwi?Ja okreslilabys swoj kolor wlosow?Jest popielaty czy ze zlotymi refleksami?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
na zdjeciu nie jestem umalowana ani nigdy sie nei farbowalam
sama natura hehe no wiec czasem mi sie wydaje ze mam nawet takie rude troche refleksy moze to i zlote... zdjecie dobrze przedstawia ten kolor...z brwiami tez nic nie robilam jezeli chodzi o kolor i rzesy tez bez tuszu jakby co no wiec jak? lato czy wiosna? i jaki to kolor wlosow bo naprawde nie wiem jak okreslic
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm jezeli to Twoj naturalny kolor wlosow to teraz sie waham pomiedzy wiosna a jesienia
Ten kolor podchodzi pod miedziano rudawy. a jak sie opalasz latwo czy trudno?poczcekaj na opinie innych wizazanek,ja obstawiam na razie typ mieszany wiosenno jesienny.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
upsss teraz zauwazylam ze opalasz sie wolno takze stawiam na jesien
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
jesien? nigdy w zyciu bym tak nie pomyslala
zawsze myslalam ze lato...hmm ale oczy nie pasuja raczej do jesieni chyba... i nie mam piegow moze ktos inny tez cos powie?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm roznie to bywa Nicole Kidman podobno jest jesienia a ma niebieskie oczy
Moze Ty tez jestes takim wyjatkie m.Ale poczekaj na opinie innych dziewczyn Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
heh moze i tak byc
ale ja sie dobrze czuje w niebieskim a inne dziewczyny chyba nei chca sie wypowiadac lece ja od kompa dosyc na dzisiaj i jutro tu zajrze
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam palete jesieni (1 zdjecie) zerknij czy takie kolory lubisz,czy raczej delikatniejsze(2 zdjecie) wiosenne kolory
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
sprawdzilam i cieple barwy raczej mi nie pasuja...moze to kwestia przyzwyczajenia do niebieskiego (w tym kolorze jest wiekszosc moich ubran) wiec chyba wiosna i jesien odpada...jak myslicie? a i jeszcze jedno: nie mam za ciemnej oprawy oczy jak na wiosne? chodzi mi glownie o rzesy
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim trzeba zauwazyc,ze zdjecie zostalo zrobione w jakims cieplym (czerwonym, pomaranczowym) swietle, dlatego wlosy wydaja sie na gorze rude. Daje glowe ze w naturalnym swietle jestes latem
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
nie mam zadnego niestety robionego na podworku..
wiec na tym zdjeciu to nei sprawa swiatla raczej, przynajmniej nie calkowicie bo takie wloski mam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny prosze pomozcie...bo ja sie ubieram na ten niebieski kolor a moze on wcale do mnie nie pasuje
no i nie wiem nawet jak okreslac swoj kolor wlosow inni mowia ze jestem blondynka ale ja nie jestem tego taka pewna
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
hm.... co tak cicho?:P
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj zobaczylam ze gdy jestem w ubrana na granatowo moje wlosy wygladaja po prostu jak rude...jesien nie jestem wiec wiosna?(co do tego granatu to wczesniej tego nei widzialam bo nie ubieram sie w ten kolor
)i te wlosy to miedziany blond jest?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Dodam ze raczej wolno sie opalam, nie rumienie sie i mam duzo znamion(tutaj nie widac zbyt duzo)Sorki ze powtarzam pytanie ale ja naprawde dalej nie wiem
i jeszcze jedno pytanie jak mozna okreslic moj kolor wlosow?

moze to i zlote... zdjecie dobrze przedstawia ten kolor...z brwiami tez nic nie robilam jezeli chodzi o kolor