|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh:P moje odchudzanie:D
az sie wam pochwale
od poniedzialku stosuje diete South Beach,ale z malymi zmianami.Np.jem jogurty bo biore silne antybiotyki na kolano i musze ratowac swoj zoladek no i mimo wszystko cos slodkiego typu 3 kosteczki czekolady mlecznej itp. myslalam ze nie wytrzymam bez pieczywa,ziemniakow,kasz, makaronow itd. a tu niespodzianka jakos nie narzekam glodna nie chodze i co najwazniejsze chudne!! wczoraj rano sie wazylam i waga pokazala juz cale 1,5kg mniej!!! czyli jeszcze tylko 6kg i bede happy dzieki diecie rowniez nie czuje sie ociezala ani nic mi nie ciazy na zoladku naprawde polecam ta diete moze nie ma zbyt gwaltownych wynikow ale ja jestem zadowolona bo ja nie musze chudnac szybko ale zdrowo pozdrawiam wszystkich ktorzy rowniez odchudzaja sie na jakiejkolwiek diecie
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ahhh:P moje odchudzanie:D
gratuluje i trzymam kciuki za dlasze sukcesy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

od poniedzialku stosuje diete South Beach,ale z malymi zmianami.Np.jem jogurty bo biore silne antybiotyki na kolano i musze ratowac swoj zoladek no i mimo wszystko cos slodkiego typu 3 kosteczki czekolady mlecznej itp. myslalam ze nie wytrzymam bez pieczywa,ziemniakow,kasz, makaronow itd. a tu niespodzianka jakos nie narzekam glodna nie chodze i co najwazniejsze chudne!! wczoraj rano sie wazylam i waga pokazala juz cale 1,5kg mniej!!! czyli jeszcze tylko 6kg i bede happy
dzieki diecie rowniez nie czuje sie ociezala ani nic mi nie ciazy na zoladku