2016-10-25, 15:49 | #1 |
Rozeznanie
|
Sunday Riley, Acne.org, Anastasia Beverly Hills Estee Lauder z USA
DOKŁADKA i edycja
Witam! To moja pierwsza wymianka na wizażu ale zapraszam Ze względu na to, że zdecydowałam się na terapię Izotekiem chcę wymienić kilka kosmetyków: czerwony - dokladka różowy - oddane/nieaktualne niebieski - tylko za nowe LVEB - Acne.org Treatment (3.4 oz = ok. 100ml) - użyty 3 razy, 95% pełny - Acne.org AHA+ (3.4. oz = ok. 100ml - użyty raz - Olejek Sunday Riley U.F.O. - użyty kilka razy, 90% pełny, http://www.sephora.com/u-f-o-ultra-c...questid=431839 - Estee Lauder pomadka Color Envy - Alpha H - liquid gold - użyty 4 razy - paletka Anastasia Beverly Hills - - NIP + FAB - płatki glycolic fix daily cleansing pads, w opakowaniu bylo 60 zostało tyle co na zdjęciu, ponad połowa na pewno, ale nie będę liczyć zeby ich nie wysuszać - OleHenriksen - truth sugar glow polishing mask - użyty raz (pojamność 15 g) - Estee Lauder - Advanced Night Micro Cleansing Balm - probka o pojemności ok 12ml użyta dwa razy - Bielenda - aktywne serum korygujące Super power mezo serum - zostala ok 1/3 opakowania Pod światło mam nadzieje, że widać stopień niewielkiego zużycia Alpha H oraz U.F.O. Większość osób walczących z trądzikiem pewnie zna ze slyszenia Acne.org, jeśli szukacie opinii to polecam portal makeupalley a o olejku Sunday Riley opinie na amerykańskiej Sephorze w internecie Większość kosmetyków zostalo zakupionych max 2 miesiące temu w USA (poza Alpha H). Część z nich (np. U.F.O.) to kosmetyki stosunkowo drogie (ok 300zl) wiec wymienię tylko na coś o podobnej wartości, a mniejsze probeczki to za też jakieś fajne próbeczki chetnie oddam: Ogolne wish list: - kosmetyki wysokopółkowe (nawilżające) - wcierki do wlosow wzmacniajace (Jantar, Seboradin, Radical itp.) - apteczne kosmetyki (lagodzące/nawilżające) - profejsonalne do włosów / odzywki/ maski/ do wypadających wlosow / wcierki itp - maseczki nawilzajace/lagodzace - chetnie koreanskie Nie interesuje mnie: -kolorówka -perfumy (chyba, że La Vie Est Belle Lancome) Edytowane przez _Karolka_ Czas edycji: 2016-11-10 o 00:35 Powód: dokładka |
2016-10-25, 16:54 | #2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przeciwtrądzikowe Sunday Riley, Acne.org, Anastasia Beverly Hills Estee Lauder
Hej!
Zerkniesz do mnie? Bardzo chętnie przygarnęłabym Liquid Gold i pomadkę EL. W razie czego mogę poszukać czegoś poza wątkiem Pozdrawiam!
2016-10-25, 19:53 | #4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sunday Riley, Acne.org, Anastasia Beverly Hills Estee Lauder z USA
Hej
Ja po paletke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
2016-10-25, 21:42 | #5 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
- Olejek Sunday Riley U.F.O. - użyty kilka razy, 90% pełny - Alpha H - liquid gold - użyty 3 razy - paletka Anastasia Beverly Hills |
2016-10-25, 22:41 | #6 |
Zakorzenienie
|
ja po cienie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=958456
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
2016-10-26, 03:11 | #7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przeciwtrądzikowe Sunday Riley, Acne.org, Anastasia Beverly Hills Estee Lauder
Hej, mam LVEB EDP 27/30ml (możliwe, że 28/30, ale nie mam jak teraz sprawdzić). Interesuje mnie paletka
|
2016-10-26, 03:58 | #8 |
Wieczne Kutango
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za paletę?
2016-10-26, 04:08 | #9 |
Zakorzenienie
|
Z pielęgnscji mogę ci zaproponować kosmetyki azjatyckie, vianek do włosów, TBS i Ministerstwo dobrego mydła do ciała, apteczne kremy z filtrem.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2016-10-26 o 07:33 |
2016-10-26, 04:55 | #10 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś za paletkę?
2016-10-26, 06:24 | #11 |
Zakorzenienie
|
A czego oprócz la vie szukasz za paletke?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
2016-10-26, 07:44 | #12 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za paletę?
|
2016-10-26, 07:55 | #13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
revitalash nie mam, ale mam odzywke o takim samym skladzie i dzialaniu o taką
2016-10-26, 11:41 | #14 |
Wtajemniczenie
|
Tak jak napisałam, najbardziej chciałabym Liquid Gold, ale wiem, ile on jest wart, i Bio-Oil to za niego za mało. Chyba, że może chciałabyś zrobić mi z niego jakąś odlewkę? Poza tym jestem też zainteresowana pomadką Estee Lauder
2016-10-26, 12:32 | #15 |
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic dla siebie
|
2016-10-26, 12:50 | #16 |
Zadomowienie
|
Hej, ja mam w wątku same perfumy interesuje mnie paletka Anastasia, może coś znajdziesz?
Poza wątkiem również koncówkę flakonu 30 ml La Vie est Belle edp. PLUS mogłabym zrobić Ci dużą odlewkę La Vie est Belle Florale (przepiękna wersja http://www.fragrantica.pl/perfumy/La...ale-35493.html) |
2016-10-26, 18:55 | #17 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za oba: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1477403322
|
2016-10-26, 19:05 | #18 |
Wtajemniczenie
|
No więc właśnie Powiedz mi tylko, z pomadką wszystko w porządku? To jest miniaturka, czy jak? I czy mogłabym poprosić o kod?
Jeszcze jedno, czy w grę wchodziłaby malutka odlewka Liquid Gold? Taka dosłownie na jedno spróbowanie. Mogę też poszukać czegoś dla Ciebie poza wątkiem, jeśli mi powiesz, co byś chciała.
2016-10-26, 20:57 | #20 |
Wtajemniczenie
|
Ok, więc tak - szminkę bardzo chętnie wezmę i oddam za nią Bio-Oil. Mam u siebie próbkę (15 ml) maski L'Oreal Professionel Incell Hydro-Resist, bardzo chętnie Ci ją oddam za malutką odlewkę Liquid Gold. Ale jeśli nie chcesz naruszać butelki to też zrozumiem, nie naciskam.
Jeśli wszystko Ci odpowiada, to zapraszam na priv
2016-10-29, 11:48 | #22 |
Zakorzenienie
|
Hej cos za paletkę abh?
|
2016-10-31, 02:09 | #23 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
2016-11-01, 20:52 | #24 |
Raczkowanie
|
Niestety nic, pozdrawiam
2016-11-02, 13:20 | #25 |
Zadomowienie
|
niestety nic, dziękuję
|
2016-11-02, 22:01 | #26 |
Zakorzenienie
|
Hej moze teraz znajdziesz cos za paletkę ABH?
|
2016-11-05, 14:05 | #29 |
Konto usunięte
|
Oj, raczej nie, bo ja to przede wszystkim nie wiem, czy w ogóle chcę go oddawać Także podejrzewam, że jakbym komuś oddała to serum to raczej za perfumy, których poszukuję, raczej za nic więcej. Rozumiem, że nie widzisz nic innego?
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.