|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Czekacie na WIOSNĘ ??
bo ja mam dość zimy - nie lubię tej pory roku, z racji ubierania się w te wszystkie kurtki swetry, szaliki; nie lubie zimowych ciemności i temperatury poniżej 0. A w tym roku przybrałam na zimę na wadze, ale tak dziwnie... bo nie widać po mnie i ubraniach, a na wadze wytrzeszczu dostałam.
I te roztopy.... Mam dość! |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czekacie na WIOSNĘ ??
Oj ale trafiłaś z tematem
ja tej wiosny wyczekuje od momentu jak snieg zaczął sypać. Teraz to wg mnie to już przesadza z tym sypaniem, niech zima sobie da spokój nie chce już jej, nigdzie nie można się normalnie poruszać, wszędzie pełno wody![]() A to ciałko po zimie, nieźle przybrało na wadze...ehh Już nie umiem się tych krokusów i tulipanów doczekać
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja podobnie , czekam naiwnie na ciepłe słoneczko za oknem i zielone listeczki , a tu tylko ten paskudny snieg ,człowiek przejdzie kawałek chodnikiem i zaraz cale nogawki upaćkane , wiatr prosto w twarz kapie z oczu , z nosa eeee aby do kwietnia - maja
|
|
#4 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja też wyczekuje z niecierpliwością wiosny..ale juz wielkimi krokami sie do nas zbliża..czuje to
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Wiosna wiosna, ach to Ty...
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
czekać to mało powiedziane.
nienawidzę zimy. nie znoszę gdy coś pada mi na twarz, gdy muszę brodzić w śnieżnej brei, gdy jest zimno, gdy.. mogłabym tysiące rzeczy wymienić, których nienawidzę w tej porze roku. a najbardziej denerwuje mnie fakt, że to najdłuższa pora roku ze wszystkich. wiosny, ciepła, słońca, kwiatów chcę..
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
śnieg spadł na Sylwestra, wiec leży 1,5 mies a mi się wydaje że całą wieczność.... juz bym ciła kwiatki poprzesadzać, na balkon wyjśc..uhhh
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
O tak!! Mam już dość zimy. A te roztopy to już całkowita porażka. Już się nie mogę doczekać kiedy będzie ciepło. Bedzie mozna spokojnie biegać, schować do szafy zimowe kurtki, szaliki, czapki. Ojej jak ja bym już chciała słońce, plażę i wogóle już wakacje
Jak szaleć to szaleć Dobrze, że za marzenia się nie płaci
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ja z utesknieniem czekam az zakopie w szafie ciepla kutke czapke szalik i rękawiczki jak przestanie byc zimno slisko a na ulicy szaro i ponuro
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę zimy. Uśmiech pojawia mi się na twarzy na widok nie-białych chodników, które mam okazję oglądać od jakiś dwóch dni. Jutro ma być +6, mam nadzieję, że minusowe temperatury już nie wrócą
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Własnie, te upaćkane nogawki...jak tak można!!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
tez sie juz nie moge doczekawc wiosny
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
oooo tak !! Nie nawidze zimy i po jesieni dla mnie mogła by być odraz wiosna
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi to już nawet upaćkane nogawki nie przeszkadzają, bo to znaczy, że zaczyna byc cieplej, a co za tym idzie coraz bliżej wiosny
![]() Zima jest najgorsza na świecie, nienawidzę zimy! |
|
|
|
|
#15 |
|
Mrs Mrau
|
ah oczywiście
to moja ulubiona pora roku
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie snieg tylko w grudniu.. pozniej juz go nie chce widziec
nie lubie tzw. szklanek i moich dziwnych machan rekami zeby nie wyrabac orla nie lubie odwilży wtedy tez mozna niezle zamoczyc tylek w kaluzy nie lubie skutkow odwilzy : tj, wieeeelkich kaluz bo chodzi sie wtedy 2 razy wiecej, zeby je omijac.. nie lubiue tego blota na chodnikach.. i nie lubie trawnikow swiezo po zimie gdzie to sie okazuje ze caly dobytek zimy ze spacerow z psami jest jak wielka wystawa nawozow na trawnikach.. wole sucha i sloneczna wiosne a najlepiej to juz chce lato a jak juz akcpetowac bloto to tylko jako skutek burzy tak.. ja chce upalne dni/ z burzowymi wieczorami
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Też czekam na wiosnę, uwielbiam tą porę roku
Kwiecień, maj, czerwiec...
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a ja NIE CZEKAM na wiosnę
(chociaż to moja ulubiona pora roku ) Właśnie śnieg ostro sypie mi za oknem, a ja przebieram nóżkami z radości hyhy takie małe sado maso ![]() (po prostu bardzo lubię zimę szczególnie gdy nie ma wielkich mrozów a śnieg sypie i sypie )
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
W tym roku czekam z wielkim utęsknieniem na wiosnę
. Ze wszytkim pór roku najbardziej lubię jesień .
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
oj czekam czekam
garderobe juz kompletuje. a z nadmiarem cialka na szczescie nie mam problemow, bo od listopada sie odchudzalam, a teraz dodatkowo mam cos jakby grype zoladkowa, wiec kilogramy leca w dol przez jadlowstret (juz wiem co czuja anorektyczki kiedy czowiek nawet nie moze patrzec na jedzenie, a ja nawet nie moge sluchac o jedzeniu )nie wiem jak wy, ale ja juz czasem czuje wiosne w powietrzu, szczegolnie jak wyjdzie slonce albo jak slysze jak ptaszki spiewaja (nie wiem co to za ptaszki, ale mi sie z wiosna kojarza )
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie moge się już doczekac, upaćkane nogawki mnie najbardziej denerwują, ja chcę wiosnę, słonko, suche chodniki i słońce za oknem, te piewsze dni wiosny, kiedy mi odbija i juz bym chciała zdjąć kurtkę mimo że zimno jeszcze, ale słońce już jest, na chodnikach pełno piachu, ale to nic
takie dni mi się już marzą
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja tez przylacze sie do rozpaczliwego poszukiwania wiosny. i czekam i czekam i nic
. wlasnie pol godziny temu u mnie bylo slonko i od razu lepiej sie poczulam, a teraz... jak zwykle szaro i ponuro, ec .
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak ta wiosna mogła by się nareszcie pojawić. Już mam dosyć tego śniegu, deszczu i znowu śniegu. Mrozu to w tym roku boję się już jak ognia, jak tylko przypomne sobie te ponad -20. grrrrr Może jakieś zażalenie napiszemy
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Tak!!!
Mimo, że zima tym razem nie wymęczyła mnie jakoś szczególnie, co z resztą jest śmieszne bo gdy były znacznie mniejsze mrozy i opady w poprzednich latach bardziej przeklinałam zimową porę roku. Poza tym, tym razem jakoś szybko mi te chłodne misiące zleciały. Ale i tak czekam i wypatruję już wiosny ![]() Chcę żeby było zielono, słonecznie i coraz cieplej.
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby chociaż słoneczko świeciło
Dzisiaj znów sypie śnieg |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Nienawidze zimy. Nienawidze noszenia na sobie tych wszystkich ciężkich ubrań, płaszczow, ciężkich butów. Nie lubie zimna. Jestem straszny zmarźluch. Czekam na wiosne, oczywiście
Tymbardziej, że z nadejściem wiosny nadchodzą moje urodziny
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potem lipiec, sierpien..
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś słoneczko
wiosna już bilsko
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tak samo niech ten snieg juz stopnieje, zeby tylko sloneczko swiecilo a ptaszki slicznie cwierkaly !! juz nie moge sie doczekac, zwlaszcza tego cudownego spiewu ptaszkow![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
W Krakowie tez dzis slonca jest full!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

ja tej wiosny wyczekuje od momentu jak snieg zaczął sypać. Teraz to wg mnie to już przesadza z tym sypaniem, niech zima sobie da spokój

Dobrze, że za marzenia się nie płaci

nie lubie tzw. szklanek i moich dziwnych machan rekami zeby nie wyrabac orla
Corpus Delicta