Reklama

Reklama

Cukier puder trzcinowy Diamant jest wyjątkowy nie tylko ze względu na swój smak, ale i unikalność. To jedyny cukier trzcinowy w formie pudru produkowany w Polsce i dostępny dla konsumentów na szeroką skalę w sieciach handlowych. To świetna oferta dla tych, którzy poszukują oryginalności i nowych inspiracji kulinarnych.Słodkości przygotowane z jasnym puchem smakują i wyglądają niezwykle atrakcyjnie. Złocisty kolor i trzcinowy posmak polew uzyskany jest dzięki pozostałości wartościowej melasy, która nie jest całkowicie usuwana w trakcie procesu produkcji. Poza tym, dodatek hipoalergicznej tapioki (skrobi z bulw korzeniowych manioku) zapobiega powstawaniu grudek i sprawia, że polewy i lukry wykonane na bazie tego produktu są gładkie, lśniące i mają elastyczną konsystencję.Funkcjonalne strunowe opakowanie cukru pudru trzcinowego umożliwia jego higieniczne i długie przechowywanie, chroniąc jednocześnie produkt przed wilgocią, zanieczyszczeniem oraz utratą puszystości, sypkości i lekkości.Cena: 4,99 zł/ 300g

Reklama
Reklama
Reklama

Nasze akcje

Polecane