Miód akacjowy z truflami królem stołu
Trufle, powszechny synonim luksusu, trafia na nasze stoły w postaci produktów z dodatkiem tych legendarnych włoskich grzybów. Nowością w ofercie firmy API Food jest miód akacjowy z dodatkiem białych trufli!

- Katarzyna Mordalska
Opublikowano: wtorek, 9 października 2012 09:04
Reklama
Reklama

Miód akacjowy z dodatkiem trufli (Tuber albidum Pico) z piemonckiej Inaudi, słynnej ze swoich białych trufli, to ciekawy dodatek do truflowych dań. Świetnie smakuje w postaci bruschetty z lardo (słoniną włoską) posmarowanej delikatnie właśnie miodem truflowym. Polecamy go także jako dodatek do serów twardych typu parmezan, pecorino, jak i miękkich: tomini, serów kozich itp.Cena miodu truflowego od API Food: 28,30zł / 120g
Reklama
Reklama
Reklama