Miska jaglana z koperkiem i miętą
Na diecie i podczas detoksu warto włączyć do codziennego menu kaszę jaglaną! Poznaj przepis Kasi Bem - instruktorki jogi i autorki książki "Happy detoks" na jaglankę z koperkiem i miętą. Danie stanowi jedną z propozycji autorki w ramach 10-dniowego holistycznego programu odnowy organizmu. Więcej przepisów i informacji na temat programu w książce "Happy detoks".
Opublikowano: wtorek, 2 czerwca 2015 14:00
Reklama
Składniki, których będziesz potrzebować:
Reklama
- kasza jaglana
- mięta
- koperek
- ogórek
- awokado
Na sos:
- oliwa z oliwek
- limonka
- czosnek
- sól
- pieprz
- miód
Reklama
Sprawdź przepis na lekki deser czekoladowy bez cukru oraz jak prawidłowo gotować kaszę jaglaną.
Reklama
Reklama
Reklama