Nowe sery Hochland: Camembert i Brie
Z myślą o konsumentach, którzy cenią sobie wyjątkowy smak i jednocześnie poszukują alternatywy dla serów w przystępnej cenie, firma Hochland wprowadziła na rynek nowe sery pleśniowe w wielu smakach. Pyszny i kremowy Hochland Camembert oraz Hochland Brie
o aksamitnej skórce i intensywnym smaku sprawią, że codzienna kanapka stanie się prawdziwą ucztą smaków!

- Katarzyna Mordalska
Opublikowano: wtorek, 28 stycznia 2014 17:19
Reklama

- Hochland Camembert naturalny wyróżnia delikatny, śmietankowy smak oraz aksamitna skórka kryjąca kremowe wnętrze. Dzięki niemu każda kanapka może być wyjątkowa!
- Hochland Camembert z ziołami dzięki niecodziennej kompozycji idealnie dobranych ziół wyróżnia się wyrazistym smakiem i niezwykłym aromatem.
- Hochland Camembert z zielonym pieprzem to wyjątkowy ser, który pod aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze wzbogacone aromatycznym pieprzem.
- Hochland Camembert z pieczarkami to kompozycja doskonała. Duże kawałki pieczarek oraz śmietankowy smak sera camembert sprawia, że całość na pieczywie smakuje wyśmienicie.
- Hochland Brie naturalny pod cienką, aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze. Charakterystyczny dla serów pleśniowych intensywny smak w połączeniu z chlebem czy też bagietką to duet idealny.
- Hochland Brie z ziołami dzięki odpowiednio dobranej kompozycji ziół wydobywa z sera bogactwo smaku i aromatu. Doskonale komponuje się ze świeżymi warzywami.
- Hochland Brie z zielonym pieprzem pod białą skórką kryje kremowy miąższ o lekko ostrym smaku i wyjątkowym aromacie.
Reklama
Cena: 4,20zł/ opakowanie
Reklama
Reklama
Reklama