Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Początkujące włosomaniaczki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 15:37   #139
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
U mnie bananowa sprawdza się super!
Aa jakie inne maski używałaś z tej firmy??
kuurcze napisałam takiego dlugiego posta i zamknęłam okno
to tak w skrócie:

mam
mleko i miód
kokos
owocową
kaszmirową ( ten sam producent)

Podlinkowałam do KWC gdyby któraś chciała zobaczyć.

Kiedys używałam nałogowo masek Kallosa. Ale któregoś razu przy zamówieniu wzięłam jedną Scandica i tak się zaczęło

Porównując Kallosa a Scandica to niebo a ziemia.
I teraz widzę, że czasami warto dolożyć te pare groszy na drozszą.
Raczej swoją przygodę z Kallosem zakończe jak tylko zużyję zapasy. Oczywiście są wyjątki i moim Kallosowym hitem jest https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ami-mleka.html i do tej maski bede wracała zawsze Najlepsza ze wszystkich tam dostępnych.

Ostatnio jjeszcze wzięłam odlewke tej podlinkowalam z allegro nie mogę na kwc znaleźc i jestem pozytywnie zaskoczona

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Ja czaje się na balsam Aleppo, maskę toskańską i marokańską
Napisz parę słów na jego temat jak już zaczniesz go używać, ja jutro swój już przetestuję
aleppo też czeka w kolejce
na Skarbach Syberii te balsamy były w czerwcu po ok 12 zł i tak sobie kupiłam i czekają
Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
ParoleParole- No tak jak mówiłam zależy od włosa..

Barylka- kochana mmm brzmi super ten balsam do tego ma arganowy olej wysoko w składzie..
Ja próbowałam maskę Mila bananową kiedyś- totalna klapa@! to samo Biovax do farbowanych bubell...
ale teraz jest tyyyyyle kosmetykow, że każdy znajdzie coś dla siebie idealnego

oo a Milę miałam kupowac, ale teraz chyba sobie odpuszczę. Jeszcze mleczna z Bingo mnie zastanawia