Maski do włosów

Profis Cosmetics Scandic Line, Coco Mask Maska do włosów

Ell_1
    21 sierpnia 2015 o 10:51
    Dobre, ale mogłoby być lepiej
    Kupiłam przy okazji większego zamówienia na Allegro w wersji 1 L. Okazałą się sporym zaskoczeniem. Używałam dwa razy w tyg. raz na 15 min, drugi ponad 30 pod czepkiem. Fajnie nadaje się jako baza do ochładzania koloru włosów gencjaną lub fioletowymi płukankami - zapobiega wysuszeniu włosów. Plusy: + duża pojemność, za śmieszną cenę, + przyjemny zapach, + przy moich wysokoporowatych włosach naprawdę fajne dociążenie i wygładzenie, + zaskakująco podkreśliła skręt loków, + wydajność (bananowa z tej samej firmy skończyła się dużo szybciej), + konsystencja - gęsta, trzyma się włosów i nie spływa po karku, + wygodne opakowanie (możliwość zwykłego odkręcania lub dokupienia pompki), + bez problemu się wypłukuje. Minusy: - przy zniszczonych włosach nie ma co liczyć na spektakularne efekty odbudowy, - nawilżenie mogłoby być silniejsze, - choć zapach uważam za spory plus, to jednak przy resztce opakowania stał się dziwnie chemiczny i nieszczególnie fajny. Chwilowo nie planuję ponownego zakupu, jednak gdybym nie miała pomysłu na coś nowego mogłabym sięgnąć po nią jeszcze raz. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe, o pojemności litra
  • 9 sierpnia 2015 o 15:36
    może być ale będę szukać ideału :)
    Używam tego produktu od ponad 3 miesięcy. Na początku stosowałam raz na tydzień bo włosy tego nie wymagały. Od kiedy zrobiło się ciepło to włosy zaczęły mi bzikować, zrobiły się suche na końcach i nieładne. Częściej ją nakładam na włosy i jest lepiej - włosy są gładkie, końce się nie puszą i nie wyglądają jak słoma. PLUSY: - śmiesznie niska cena, - wydajność, - włosy są lekko nawilżone, wygładzone i faktycznie się nie elektryzują, - nie spływa z włosów, - nie przetłuszcza ich, - nie ma problemu ze spłukaniem, - nie ma problemu z wydobyciem produktu. MINUSY: - nie widzę, aby maska dawała długofalowe efekty, raczej takie na jeden, dwa dni, - forma odkręcanego pojemnika nie do końca do mnie przemawia. Maska nie jest zła, ale jakoś nie ma tego efektu "wow". Poszukam czegoś lepszego :) Używam tego produktu od: końca kwietnia Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze opakowanie 250ml
  • 2 stycznia 2014 o 10:26
    Pierwsze wrażenia bardzo dobre
    Daję bardzo mocne 4 gwiazdki, najwyżej podwyższę ocenę, jak już zużyję całe opakowanie. Na pewno kupię ponownie, tylko tym razem ekonomicznejsze, litrowe opakowanie (mam nadzieję, że leją do niego to samo). Mam kilka rodzajów masek z tej firmy, ale pozostałe na razie czekają nietknięte. Wersji kokosowej używam z przerwami od ok. miesiąca. Łącznie kilka razy ją do tej pory nakładałam (w ostatnich dniach częściej) i widzę efekt. Może nie super długofalowy, żadne cuda, ale mam z natury bardzo suche, kręcone włosy, więc również cudów się nie spodziewam. Po użyciu na wieczór (trzymam max 10 minut), następnego dnia mam puszyste, ale nie puszące się włosy, pięknie pachnące, takie zdrowe. PLUSY: zapach - polubiłam, przyjemny; cena - pojemność - jakość- pod tym względem jest naprawdę świetnie; działanie - włosy ładnie wyglądają, nie są przetłuszczone, oklapnięte; konsystencja - gęsty budyń, nic nie spływa, dzięki temu jest również wydajna; dostępność ekonomicznych, litrowych opakowań; 250 ml opakowanie całkiem poręczne, solidny plastik, porządnie można je zakręcić, w środku dodatkowa pokrywka. MINUSY: dostępność - w moim przypadku jedynie przez Internet; solidny produkt, ale nie zakochałam się, to jeszcze nie jest "to". PODSUMOWUJĄC: bardzo fajny, przyjemnie pachnący produkt, który naprawdę coś tam dobrego robi z włosami. Polecam. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 pierwszego