Profis Cosmetics Lady Spa, Cashmere Mask Maska regenerująco - odżywcza

SCANDIC LADY SPA Cashmere Maska 1000ml

Kurami
    8 listopada 2015 o 11:40
    Nawilża i wygładza *.*
    W drogerii kupiłam swoją pierwszą maskę do włosów, była to maska z firmy Lady Spa Kaszmirowa. Kupiłam ją za 13 zł w małym opakowaniu(tym co się wyciska, takiej tubce). Jest w pięknym różowym opakowaniu co zachęca do kupna. Mi zapach bardzo przypadł do gustu, mmm taki słodki :3 ale po dłuższym stosowaniu jest męczący... Maska nawilża,odżywia,wygładza, regeneruje włoski, nie obciąża super się po niej rozczesują włosy, mam skłonność do poplątanych końcówek, lecz ta maska radzi sobie z tym . ;D. Minusem jest dostępność, u mnie w mieście jest tylko jedno miejsce gdzie można ją kupić. Chciałam kupić też arganową. Lecz ona niby obciąża włosy, a szkoda bo pachnie lepiej od kaszmirowej ;0. Słyszałam że maska kokosowa z tej samej firmy jest lepsza więc w grudniu planuje zakup i gdy tylko ją skończę dam wam recenzje. Używam tego produktu od: Od 2 miesiąca wakacji Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    anikaas
    26 stycznia 2015 o 12:57
    uzdrowiła moje włosy
    Pierwszego zakupu tej cudownej odżywki dokonałam w salonie fryzjerskim, później testowałam inne i teraz znów do niej powróciłam. Mam włosy kręcone, z natury suche. Po farbowaniach zrobiły się sianowate i zaczęły się okropnie plątać. Przypomniałam sobie na szczęście o kaszmirowej odżywce Lady Spa co uratowało mnie przed ścięciem włosów. Po 2 tygodniach stosowania moje włosy zauważalnie są odżywione i co ważne nie plączą się inie puszą. Są jedwabiste w dotyku nawet skręt loków stał sie wyraźniejszy. Chyba już jej nie zamienię na żadna inną. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: przed przerwą 2, teraz w trakcie 3
  • 28 marca 2014 o 12:07
    Fajna na lato
    Największym plusem podczas letniej pielęgnacji tą maską jest brak obciążenia! Nawilża, ale nie przetłuszcza włosów. Niestety na chłodniejsze ten stopień nawilżenia moim włosom nie wystracza i jesienią i zimą już się nie sprawdza. Po zmyciu włosy nie plątały się, były wygladzone i odżywione. Zapach również kojarzący się z latem - super owocowy :) Cena do wydajności też jest bardzo kusząca. Ogólnie mogę polecić do nie wymagających mocnego nawilżenia włosów. Używam tego produktu od: 1rok Ilość zużytych opakowań: jedno 500 ml
    Verri
    7 marca 2014 o 21:31
    pól na pół..
    na plus: + piękny zapach.... + wydajna + dobrze się nakłada, łatwo spłukuje + włosy łatwo się po niej rozczesują na minus - nie nawilża - nie odżywia - nie poprawia kondycji włosów niestety już z tą maską się nie spotkam... a szkoda zapach jest przecudowny... jednak potrzebuję czegoś bardzo odżywczego i "leczniczego" do moich włosów i właśnie zdrowie włosa przedkładam nad wszystko inne. acha dodam że maski używałam gdy moje włosy były w opłakanym stanie, zniszczone, wysuszone, wypadające, porozdwajane, po prostu tragedia, niestety nie zrobiła kompletnie nic :/ oddałam koleżance z naturalnymi, nigdy nie malowanymi włosami, ona potrzebowała tylko czegoś po myciu żeby ułatwić rozczesywanie włosów, u niej się srawdził. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: zaczęte opakowanie
    Friese
    7 marca 2014 o 21:15
    1/5 nie robi absolutnie nic
    Moje włosy: - farbowane na blond - zatem zniszczone - suche - kołtunią się - sianowate Ta maska nie działa z nimi nic. Nie rozczesują się super po niej (bo np po alterze rosmanowej tak, a więc można), nie czuję by były po niej miękkie i nawilżone. Błyszczące tak. Ale nie nawilżone, odżywione i miękkie. Zawiodłam się opiniami. Kupiłam przez allegro. Kupiłam po raz ostatni. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie