WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maski do włosów

Profis Cosmetics Scandic Plus, Water Mask Maska nawilżająca z ekstraktem z owoców

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

unen
    9 grudnia 2012 o 11:46
    czyżby bubel
    Bardzo się napaliłam na te owocowe ekstrakty w skałdzie. Niestety.. .przeoczyłam PARFUM, po którym były wymienione. Gdyby nie to, nigdy bym jej nie kupiła, bo maska nie robi z włosami kompletnie nic. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno małe
    L_ka
    9 grudnia 2012 o 10:44
    tak... Tak. TAK !
    Fajny owocowy zapach, lekka konsystencja, delikatne działanie. To tak w skrócie ;-) Znalazłam ją w wątku rozbierającym składy na czynniki pierwsze, wypróbowałam i ... znalazłam KWC. Od razu zaznaczę, że nie w kategorii "maski" ale raczej "odżywki na co dzień". Nie wiem, może to trochę przez zapach, może przez nazwę "maska wodna", a może dużo słabsze działanie regenerujące w porównaniu z maską mleczną Scandica. Imo maska powinna działać "z grubej rury", a ten kosmetyk jest na to za lekki. Może gdybym miała z natury suche włosy (wprawdzie ja tak nie uważam, ale fryzjerka mi ostatnio powiedziała, że mam raczej suche :-o ) to doceniłabym bardziej jej nawilżające działanie. W każdym razie stosowane przy każdym myciu jako odżywka do spłukiwania jest rewelacyjna. Delikatnie wygładza włosy, uelastycznia, sprawia że są bardziej podatne na układanie. Ważne, że dobrze się spłukuje i nie obciąża włosów. Jej rzadka konsystencja jest tu zaletą - przelałam ją do buteleczki z pompką i korzystam z wygody jaką to daje. Jak dla mnie niesamowicie wydajna, nie wiem dokładnie kiedy zaczęłam obecne opakowanie, ale wydaje mi się że 4-6 miesięcy temu, a jeszcze na miesiąc starczy co najmniej (myję głowę co 2 dzień). Używam tego produktu od: w sumie to 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1,8 x 300 ml
  • 4 listopada 2012 o 19:23
    okropna
    Nastraszona wizją wysuszonych brzydkich włosów postanowiłam kupić sobie profesjonalną maskę do włosów. Dopiero teraz zauważyłam mnogość blogów o włosach i poczułam że nie dbam o włosy. Włosy mam bardzo długie, gęste oraz skłonne do obciążania. Są nawilzone i w dobrym stanie (to chyba zasługa nieustannego uzywania wcierek). Spodziewałam sie że zadaniem maski jest sprawić, że włosy będą lepiej wygladac, lepiej się układać i wgl wszystko na plus. Ale spotkał mnie zawód: mam uczucie oblepionych, śliskich? włosów włosy nie wygladają lepiej są mniej puszyste maska jest rzadka Moze ktoś kto boryka się z problemem \\\\\\\'\\\\\\\'chropowatych\\\\\\\'\\\\\\\' włosów bedzie zadowolony bo maska wygładza włosy doseniam stosunek cena/ilość (ale trudno zeby taki badziew kosztował niewiadomo ile)
  • 28 września 2012 o 23:51
    Świetna!
    Bardzo ją lubię! Używam zamiennie z maską bananową tej samej firmy. Mam manię na temat zapachu - obydwie spełniają w 100% moje oczekiwania. Uwielbiam tego typu maski do włosów. Są tanie, a zarazem świetnie działają na włosy i proste i kręcone. Ja mam kręcony włosy i nie powoduje, że się puszą, wręcz przeciwnie - łądnie się układają, bez problemu rozczesują. Błyszczą! I co najważniejsze - wyglądają na naprawdę zdrowe (i faktycznie są w bardzo dobrym stanie). Mogę z ręką na sercu polecić tę maskę. Używam tego produktu od: 5-6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 22 sierpnia 2012 o 11:45
    Miłe zaskoczenie
    Pierwszy raz usłyszałam o tej masce od koleżanki, z którą się spotkałam po dłuższym czasie. Miała tak śliczne włosy, że zapytałam czego używa. Poleciła mi właśnie tę maskę. Więc pobiegłam do sklepu i ją kupiłam. Pomyślałam, że pewnie nie osiągnę tego samego efektu, jak moja koleżanka, a tu zaskoczenie... Efekt fantastyczny! Z każdym kolejnym użyciem miałam coraz ładniejsze włosy :) Były mięciutkie i miłe w dotyku. I pięknie pachniały owocami :) Bardzo gorąco polecam! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 x 300ml