Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Początkujące włosomaniaczki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-19, 16:43   #140
barylka666
Zadomowienie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Barylka- kochana mmm brzmi super ten balsam do tego ma arganowy olej wysoko w składzie..
Ja próbowałam maskę Mila bananową kiedyś- totalna klapa@! to samo Biovax do farbowanych bubell...
Właśnie ten olejek arganowy mnie zachęcił, nigdy go nie używałam więc jestem bardzo ciekawa jak moje włosy zareagują na niego...jutro będę pierwszy raz go testować

Sama nie testowałam biovaxów jeszcze, bardzo jestem ciekawa masek do włosów blond i keratyna+jedwab ale ich cena mnie na razie nie zachęca ale coś czuję że zimą kupię tą maskę z keratyną

Maska masce nie równa, za tak niską cenę warto wrzucić ja do koszyka i przetestować

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
kuurcze napisałam takiego dlugiego posta i zamknęłam okno
to tak w skrócie:

mam
mleko i miód
kokos
owocową
kaszmirową ( ten sam producent)

Podlinkowałam do KWC gdyby któraś chciała zobaczyć.

Kiedys używałam nałogowo masek Kallosa. Ale któregoś razu przy zamówieniu wzięłam jedną Scandica i tak się zaczęło

Porównując Kallosa a Scandica to niebo a ziemia.
I teraz widzę, że czasami warto dolożyć te pare groszy na drozszą.
Raczej swoją przygodę z Kallosem zakończe jak tylko zużyję zapasy. Oczywiście są wyjątki i moim Kallosowym hitem jest https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ami-mleka.html i do tej maski bede wracała zawsze Najlepsza ze wszystkich tam dostępnych.

Ostatnio jjeszcze wzięłam odlewke tej podlinkowalam z allegro nie mogę na kwc znaleźc i jestem pozytywnie zaskoczona

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

aleppo też czeka w kolejce
na Skarbach Syberii te balsamy były w czerwcu po ok 12 zł i tak sobie kupiłam i czekają

ale teraz jest tyyyyyle kosmetykow, że każdy znajdzie coś dla siebie idealnego

oo a Milę miałam kupowac, ale teraz chyba sobie odpuszczę. Jeszcze mleczna z Bingo mnie zastanawia

Mmm aleppo, następnym razem podczas mojej wizyty w ziółku napewno go kupię chyba że będą maski z planety organiki to w tedy wezmę maskę

Zgadzam się z tobą co do kallosa i scandica, mam kallosa mlecznego i jest "taki o", wole scandic, a tego kallosa kreatin miałam kupować ale...nie wiem czego nie kupiłam

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora