![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczeń u Izy - MAC, DKNY, pielęgnacja, kolorówka i inne
Witam i zapraszam do wymianki
![]() 1. Moje kosmetyki są oryginalne, znam ich pochodzenie, są prawidłowo przechowywane. 2. Zawsze wysyłam kosmetyki czyste, w jak najlepszym stanie, dlatego oczekuję tego również od Ciebie ![]() 3. O wszelkich zużyciach i stanie kosmetyków jest dopisana adnotacja. 4. Odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj u mnie. 5. Jeśli nie odpisałam, proszę - upomnij się. Praca, dom, każdemu może się zdarzyć coś przeoczyć ![]() 6. Wymiana adresami wiąże się ze 100% wymianą. 7. Wysyłam zawsze przesyłką rejestrowaną, preferuję ekonomiczny (priorytet w ewentualnych przypadkach). 8. Jeżeli masz mniej przekupek niż ja lub posiadasz negatywa/neutrala - wysyłasz pierwsza. * dokładka * wymienione WYMIENIĘ: KOLORÓWKA * MAC Extra Dimension Seduced at Sea - limitka różu (ubytek ok. 5%) * MAC Trust In Red Prolongwear Lip Pencil- konturówka (użyta 2 razy, zdezynfekowana) * Golden Rose Matte Crayon Lipstick 09 - - matowa pomadka do ust kredce (idealny odpowiednik MAC Russian Red) - użyta 2 razy, zdezynfekowana * Revlon Siren 525 paletka (ubytek jak na zdjęciu) * Sephora 2 róże brzoskwinia i róż Happy Birthday (nowe) * Too Faced Milk Chocolate Soleil - miniatura bronzera, użyta parę razy dorzucę gratis: * Stila cień matowy (bardzo mały ubytek) * Sephora Tiramisu nr 86 cień shimmer (ubytek jak na zdjęciu, pęknięty dekielek w zawiasach) * Lovely Highlighter Gold - rozświetlacz (tylko 1 swatch - nie pasuje do mojej karnacji) PIELĘGNACJA * Yves Rocher Sensitive Vegetal - łagodzący płyn micelarny 50 ml (nowy) * CHI Silk Infusion - serum do włosów 15 ml (nowe) * Dove Regenerate Nourishment - odżywka regenerująca do włosów 250 ml (nowa) * Artego lioton na włosy, przeciwłupieżowy - ampułka 8 ml (nowy) * Balea kremowy peeling z olejkami, waniliowy - 200 ml (nowy) LAKIERY * Essie Allure (zostało ok. 60%) * Revlon Quick Dry Top Coat - utwardzacz do paznokci (zostało 75%) * Sally Hansen Miracle Gel Top Coat - lakier nawierzchniowy użyty 2 razy PERFUMY * Versace Vanitas - odlewka w szkle ok. 8 ml * Calvin Klein Euphoria EDP - odlewka w szkle 10 ml (bez 3 psików) * Calvin Klein Euphoria Deep 5 ml (w szklanym atomku) - ubytek 1 psika * DKNY Be Delicious Fresh Blossom 15 ml (ubytek ok. 2 ml) INNE * APART kolczyki srebrne z perłami i cyrkoniami, z kolekcji Indali, próba 925, dł. 20 mm, możliwość regulowania długości kolczyków (założone raptem 4-5 razy, jak nowe) - wartość sklepowa 89 zł * wsuwki karbowane złote 24 szt. 6 cm (nowe) * Pelikan naboje niebieskie do pióra 4001 krótkie (2 opakowania po 6 szt.) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ WISH: - produkty apteczne: LRP, Iwostin, Vichy, Avene, - pędzle Zoeva, Hakuro, Inglot, - czarne tusze do rzęs (nowe), - odżywki do rzęs, - kamuflaż Catrice, - rozświetlacz do twarzy, - The Balm Desert, - bronzery, róże, - kremy do rąk, - filtry (nawet próbki), - płyny micelarne: Garnier, Bourjois, SVR, - balsamy do ciała, - odżywki do włosów: Artego, Loreal, Alterna, JMO, - kolorówka MAC (w szczególności pomadki, róże i rozświetlacze) - i inne... można kusić ![]() Edytowane przez iza89 Czas edycji: 2017-02-12 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń u Izy - MAC, DKNY, pielęgnacja, kolorówka i inne
kupione jako M, ale są dość małe, wąskie w palcach, na drobną smukłą dłoń
![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś w zamian za
* APART kolczyki * wsuwki karbowane złote 24 szt. 6 cm (nowe) ? ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos za DKNY Be Delicious Fresh Blossom 15 ml (ubytek ok. 2 ml)?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
* Versace Vanitas - odlewka w szkle ok. 8 ml
* Calvin Klein Euphoria EDP - odlewka w szkle 10 ml (bez 3 psików) * DKNY Be Delicious Fresh Blossom 15 ml (ubytek ok. 2 ml) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie, to cien w normalnym pojedynczym opakowaniu
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Niestety nic, pozdr.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Izunia niestety nic od Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Nie znam różowych a nie chce w ciemno brać. Zielone to też u mnie nie mus bo mam je w roll on a poza tym nie chce Ci zabierać jak je lubisz ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Nie wybieram się póki co o perfumerii bo wiesz, odwyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się kolczyki, a masz może jakieś zdjęcie, jak one wyglądają na uchu?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie znam tego zapachu Intense. Chyba sobie odpuszczę Izunia
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz je oddać za szminkę, to jestem chętna. Ewentualnie mogę coś dołożyć, np. jakaś odlewkę albo któryś z minisów, np. Melted, czy coś
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ona świeżutka, dostałam od kolegi pracującego przy produkcji w Estee
![]() Miniatury mam tylko te, co w wątku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że szukasz brązerów - mogę Ci dorzucić mini Too Faced Milk Soleil, i tak u mnie leży
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
spodoba Ci sie cos u mnie?
![]()
![]() |
#25 |
Guerlain Lover
|
Hej
![]() Podoba mi sie u Ciebie: MAC Extra Dimension Seduced at Sea - limitka różu (ubytek ok. 5%) oraz APART kolczyki srebrne z perłami i cyrkoniami, z kolekcji Indali, próba 925, dł. 20 mm, możliwość regulowania długości kolczyków (założone raptem 4-5 razy, jak nowe) - wartość sklepowa 89 zł Mogłabym prosić o zdjęcie kolczyków? ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- To może za róż MACa oddałabym Ci to, co chcesz, czyli róż Diora, mini szminkę oraz DKNY ![]() Bo róż Diora już jakiś czas używam, więc na pewno zużycie jest większe niż w Twoim różu ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Wrzucilam do mojego watku zdjecia rozu, napis Dior sie juz starl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Niestety nic, dziękuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej,może widziałabys coś w moim wątku za kolczyki?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, z EL mam różne mini z pielęgnacji. Niestety, u Ciebie w wątku widzę tylko Yves Rocher Sensitive Vegetal - łagodzący płyn micelarny 50 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za Calvin Klein Euphoria Deep 5 ml (w szklanym atomku) - ubytek 1 psika Yves Rocher Sensitive Vegetal - łagodzący płyn micelarny 50 ml (nowy) ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- chętnie oddam ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- ok jasne tylko daj mi jutro znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jakie numery mają te róże z sephory?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.