|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Lancome Star Bronzer Bamboo Powder
.
Nieaktualne Nieaktualne Nieaktualne Jak w tytule - dodam, że szukam produktu nowego lub Lancome Star Bronzer Sun Cherub - z aniołkiem w zamian to co w wątku lub/i: * Lancome Poudre Majeur Excellence puder prasowany 03 Sable, nowy w kartoniku z ulotką, wyprodukowany w 2008, więc świeżuch link * Kerastase Nutri-Sculpt serum na końcówki 30ml, nowy w kartoniku i folii, wyprodukowany w 2008 link * Kerastase Resistance Ciment Anti-Usure Cement odbudowujący 200ml, wyprodukowany w 2008, nowy link - nieaktualne * Vichy Dermablend Puder utrwalający, w kartoniku, wyprodukowany w 2007, nowy link - nieaktualne za coś z powyższych szukam tylko Lancome Star Bronzer Bamboo Powder - nowy Natomiast cała wish list znajduje się tu (#4) Zdaję sobie sprawę, że szukam igły w stogu siana, dlatego poszukiwania będą trwały krótko, a gdy nie przyniosą rezultatów, to pozostaje mi zabawa w truskawe ![]() Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-08-04 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lancome Star Bronzer Bamboo Powder
Za bambuska do oddania także nowy Dermablend nr 45
edit: dermablend wyszedł Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-07-18 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mam "bambuska" do wymiany. Ale raczej interesowałyby mnie tylko jakieś perfumy- najlepiej nowe na prezent? Oczywiście coś bym jeszcze dołozyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.