Serum do włosów

Kerastase Nutritive, Serum Nutri-Sculpt Serum uzupełniające niedoskonałości i wygładzające włosy

gagu11
    8 czerwca 2016 o 10:34
    Najlepszy na świecie
    Produkt drogi, nie ma co ukrywać, ale warty każdej swojej złotówki. Testowałam wiele olejków na włosy, od garniera, przez biosilk, jedwabie, olej kokosowy, naturalny olejek arganowy i zawsze wszystkie próby kończyły się fiaskiem. Wreszcie w moje łapki wpadł ten olejek i został moim KWC. -nie obciąża włosów !!! -pięknie pachnie -końcówki włosów wyglądają jak nowo narodzone -bardzo wydajny -nie da się z nim przesadzić Uratował moje końcówki przed ścięciem ! Jestem w stanie dać sto kilka złotych za takie cudo, zamiast co miesiąc czy dwa po 20 za produkty które pogorszyły stan moich włosów.
    ginza
    11 lutego 2010 o 15:39
    Idealnie
    Dałam kosmetykowi maxa. Uważam, że serum Nutri Sculpt to jeden z lepszych (obok nektaru termicznego i chroma termique) kosmetyków Kerastase do teksturyzacji włosów. Nie obciążał, ślicznie wygładzał, nabłyszczał włosy, były gładkie, sypkie i łatwo się rozczesywały. Jest bardzo wydajny - mimo że buteleczka jest niewielka starczył mi na kilka miesięcy. Według konsultantki z Instytutu Le Belle jest to jeden z popularniejszych kosmetyków Kerastase do stylizacji włosów. Klientki są zachwycone (ja również) Używam tego produktu od:3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    Prana
    12 grudnia 2009 o 20:44
    Jestem rozczarowana !!!!!
    To serum jest dla mnie kompletnym rozczarowaniem nakladajac nawet niewielka ilosc i tak efekt jest jakbym wlosy posmarowala olejem w dodatku robia sie strasznie cienkie jakbym mila ich 5 na glowie i na dodatek uwydatnia mankamenty zniszczonych wlosow zamaiast je ukryc, wygladzic.. tysiac razy lepsze jest serum z dave czy biosilk a duzo tansze ...Ogolnie mowiac rozczarowalam sie wiekszoscia produktow kerastase zdecydowanie lepsza jest rene furterer czy fekkai Używam tego produktu od:tydzien Ilość zużytych opakowań:troche
  • 2 lipca 2008 o 22:38
    kocham:)
    nakładam go na długości od mniej więcej uszu do samego końca, bo tam włosy są najbardziej suche (bo wyżej obciąża) włoski są delikatnie nabłyszczone i przestają się puszyć. kupiłam z trak zwanego raku laku i okazało się, że był to strzał w 10! Używam tego produktu od:9m-cy Ilość zużytych opakowań:1
  • 7 listopada 2007 o 10:36
    REGENRUJE I WYGŁADZA
    Skusiłam się na ten produkt po przeczyczaniu opinii na forum wizażu, choć nie wszystkie były pochlebne. Jednak magia marki Kerastase zadzialała na mnie i postanowilam dać jej szansę:) Produkt jest drogi bo za tak niewielką pojemność trzeba zapłacić ok. 100 zł. To dużo, biorąc pod uwagę serum innych marek, to to jest najmniejsze i najdroższe( przynajmniej z tych których ja próbowałam). Jednak trzeba przyznać, że jest bardzo wydajne, mocno skoncentrowane, gęste. Pięknie wygładza włosy,nadaje połysk i delikatny zapach. Poprawia strukturę włosów, nie natłuszcza i nie obciąża, blask włosów utrzymuje się długo, choć oczywiście nie jest tak mocny jek zaraz po nalożeniu. Ogolnie jestem zadowolona:) Polecam Używam tego produktu od:2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego