|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ - Prada Candy, Lancome, LVEB, Tresor, Angel, Balmain, Herrera, Ungaro, Cabotine
Cześć, mam na wymianę następujące perfumy:
- Lancome La vie est belle L'eau de parfum Legere - ok. 30/75ml DOKŁADKA: Carolina Herrera Queens limited edp - 40/100ml _________________________ _________________________ Chętnie przyjmę np.: - Prada Candy lub Candy L'eau - Zen Shiseido - Light Blue Dolce Gabbana - Gucci Rush 2 - Guerlain Mon - Givenchy Ange ou Demon Le Secret - Guerlain Insolence edp lub edt - Chancel Chance lub Chance eau Fraiche - Gucci Guilty - Bottega Veneta (eau Sensuelle także) - Jo Malone (Myrrh&Tonka) ![]() ![]() ![]() ![]() WYMIENIONE: - C. Herrera Good Girl - 27/30 ml -dla DorotaCoco - Prada Candy Kiss edp - 25/30ml - dla Szarady - Angel Aqua Chic edt Legere - tester, 40/50ml - _zgryzota_ - Lancome Tresor In Love edp - 40/75ml - _zgryzota_ - Balmain Ivoire edp- 25/50 ml - _zgryzota_ ![]() Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2019-06-14 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ - Prada Candy, Lancome, LVEB, Tresor, Angel, Balmain, Herrera, Ungaro, Cabo
Hej , z przyjemnością je oddam za Candy Kiss, tylko nie wiem, czy się uzbiera aż 25 ml. z tych trzech flaszek. Jakby coś Ci jeszcze wpadło w oko, to daj znać. Tak czy siak - z chęcią się wymienię
![]() P.S. Mam jeszcze poza wątkiem roll-on perfumetkę klasycznej Candy, tylko wytrącił się w niej jakiś osad. Sam zapach ok, więc jakbyś chciała, to jest Twoja. ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Z tych 3 flaszek prawdopodobnie 18 ml., ale należy tę ocenę traktować z dystansem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ - Prada Candy, Lancome, LVEB, Tresor, Angel, Balmain, Herrera, Ungaro, Cabo
hej
![]() zajrzyj proszę do moich wątków, u Ciebie podoba mi się: 2. Lancome Tresor la Nuit edp 28/30 ml (mam kartonik) 3. Lancome Tresor In Love edp - 40/75ml 4. Lancome La vie est belle L'eau de parfum Legere - ok. 30/75ml 5. C. Herrera Good Girl - 27/30 ml 4. Balmain Ivoire edp- 25/50 ml poza wątkiem mam czarne nowe tusze do rzęs - Yves Rocher Sexy Pulp - Zoevahttp://www.sephora.pl/Makijaz/Oczy/T...scara/P2908010 - Douglas Volume Obsession https://www.douglas.pl/Makija%25C5%2...ct_942490 .html
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej ho!
czy znajdziesz cos u mnie za Good Girl? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266944 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie GG tylko troszke jej malo miałabys coś dołożyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Nic, dziękuję
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pytaj co Cię interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dopiero zobsczylan, ze u mnie pierwsza napisałaś
![]() Hej, ja po CH i cukierki ![]() Edytowane przez marlena2511 Czas edycji: 2019-05-17 o 00:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się lveb, ale trochę go za mało
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Chodzi mi o tresor in love
![]() Tak patrze i byś może coś małego spoza wątku znalazła? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze tusz Collistar Infinito, ten --> https://www.douglas.pl/Makija%C5%BC-...ct_440039.html
nawet jeśli nie znajdziesz odpisz proszę w moim wątku ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
I jak tam? Znalazłaś coś dla siebie na półkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej, widze ze GG juz wymienilas takze chyba nie warto pisac co mnie u Ciebie na fragrze zainteresowało. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
To w takim razie jak jeden zapach, to wziełabym chętnie Angela
O którym kremie biotherm mówisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej ,coś u mnie za candy kids? Mam trussardi donna ale musiałabym sprawdzić ile zostało, myślę że 15/30 więc popatrz co ewentualnie jeszcze by Cię zaintrresowalo
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
1. Angel Aqua Chic edt Legere - tester, 40/50ml
2. Lancome Tresor la Nuit edp 28/30 ml (mam kartonik) 3. Lancome Tresor In Love edp - 40/75ml 4. Lancome La vie est belle L'eau de parfum Legere - ok. 30/75ml Moze cos znajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic dla siebie nie widzę :róża:
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, konfiguracja Donna + 2 x Gioia + perfumetka Candy byłaby idealna, jesli chodzi o militraż
![]() Tej Donny jest około 17 - 18 ml., jak na zdjęciu. Zamieszczam zbiorcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Kici kici miau miau
|
Handel wymienny kotem niestety niemozliwy
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() witaj to może tak - La Panthere Cartier maluszek 15 ml zafoliowany z białym woreczkiem w zestawie np za Balmain Ivoire edp- 25/50 ml - Aurę ona jest jednak większej pojemności z 75ml zostało około 60 ml - mogę wstawić zdjęcie ![]() - Angel Aqua Chic edt Legere - tester, 40/50ml lub Lancome Tresor la Nuit edp 28/30 ml (mam kartonik) ? - Gucci Premiere? (w tej kolejności) a za gucci Lancome Tresor In Love edp - 40/75ml ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie za la vie est belle?
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Hej, przepraszam, ale ostatnio rzadko tu bywam. LVEB zawsze kusi ale jakoś pojemności nam się nie zgadzają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej Marta, pytałaś o Bossa Orange. Jestem zainteresowana LVEB, mogę też coś dodatkow dorzucić do Orange spoza listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.