![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*LIBERTE,AMOR AMOR, ARDEN, AQUOLINA, COLLISTAR, BODY SHOP ->będą dokładki!:)
chwilowo nieaktualne
Kosmetyki, które oferuję są czyste, zadbane i ich stan odpowiada temu, co tutaj piszę. wymienione - kolorem szarym DOKŁADKA: NUXE Crème Fraîche de Beauté Formule 'Light' (Krem nawilżająco-matujący dla skóry mieszanej) - oceniam,że jest połowa z 50 ml KOSTKA CUKRU- żel pod prysznic nowy, włoski 200 ml WAFELEK - żel pod prysznic nowy, włoski 200 ml Poszukuję: - zawsze jestem łasa na wszelkie masełka, balsamy, pianki do ciała - najchętniej o słodkich, jadalnych zapachach - balsam brązujący do jasnej cery - jasne podkłady, rozświetlacze - chętnie LRP Unifiance kolor 11 - kosmetyki ujędrniające, antycellulity - kremy silnie nawilżające do twarzy Z zapachów najchętniej: Miracle Forever, Eternity CK, Amor Amor Elixir chętnie przyjmę próbki: Baby Doll YSL, Givenchy Hot Couture Zapachy: LIBERTE - CACHAREL 40/50 z wymiany z mamamichalka SUNFLOWERS - ELIZABETH ARDEN 45/50 AMOR AMOR - CACHAREL 30/50 AQUOLINA - OWOCE KANDYZOWANE W POLEWIE CZEKOLADOWEJ ![]() Podkłady, brązery, rozświetlacze: ELIZABETH ARDEN - Flawless Finish, kolor Sunbeige (nr 3) użyty jeden raz, posiadam kartonik COLLISTTAR - Brązer, zużycie 20 % ,kolor raczej jasny , nie zostawia plam na buzi http://www.collistar.it/ENG/H0404.asp#a to ten na samym dole mój kolor Antille Mat 6.6 Paznokcie: SALLY HANSEN - zestaw do frencha, jak na zdjęciu - parę pasków zużyłam ,ale dużo ich jeszcze zostało ![]() ALESSANDRO - Express Nail Hardener pozostało trochę więcej niż pół butleczki (6/12 ml) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...l-hardner.html Ciało: JOANNA - NATURIA masło do ciała Waniliowe - raz użyte na nogę, ubytek nie jest widoczny. Otwarte kilka dni temu. AQUOLINA - Lody Waniliowe z Babeczką - balsam do ciała 110/125 ml AQUOLINA - Lody Waniliowe z Babeczką - żel pod prysznic 110/125 ml AQUOLINA - Lody Waniliowe z Nugatem - żel pod prysznic 110/125 ml ENLIEVEN - Arbuz & Guava - naturalne masło do ciała, 300 ml - raz użyte. Niestety góra napisów lekko obdrapana ponieważ masło było zabezpieczone taśmą klejącą. VOGLIA DI...Krem do ciała o zapachu Cukru i Orzechów - 100/125 ml Usta: BODY SHOP - masło do ust Kokosowe, użyte może z 5 razy AQUOLINA - DOLCI BACI - Błyszczyk z pędzelkiem, truskawka, parę razy maźnięty pędzelek uprany (mogę go wyrzucić całkiem, błyszczyk możecie nakładać paluszkiem) Miniatury: BODY SHOP-VITAMIN E - krem 15 ml, nie używany LANCOME - dwufazowy płyn do demakijażu - nowy , nie otwierany 30ml PHARMACERIS - Sebostatic - Żel intensywnie złuszczający do twarzy - 2 x 5ml SVR- Spirial Creme - tubka 5 ml BIOTHERM -Biopur Żel oczyszczający - 7 ml Twarz: LA ROCHE POSAY - woda termalna - 3/4 z 50 ml VICHY - Purete Thermale płyn do demakijażu ,nowy 30 ml AVON - Planet Spa Calming Moisture Mask with African Shea Butter - maseczka uspokajająca z shea butter - nowa 75 ml AVON - Planet Spa Japanese Sake and Rice - Rozświetlające serum do twarzy nowe, 50 ml Włosy: L'OREAL - OUT OF BED - pasta do modelowania, 200 ml, zużycie ok 15 % może nawet mniej Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-03-12 o 13:19 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *LIBERTE,AMOR AMOR, ARDEN, AQUOLINA, COLLISTAR, BODY SHOP ->będą dokładki!:)
zdjęcia cdn
Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-03-10 o 13:56 Powód: zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: *LIBERTE,AMOR AMOR, ARDEN, AQUOLINA, COLLISTAR, BODY SHOP ->będą dokładki!:)
coś za to :
BODY SHOP - masło do ust Kokosowe, użyte może z 5 razy albo za to : SALLY HANSEN - zestaw do frencha, jak na zdjęciu - parę pasków zużyłam ,ale dużo ich jeszcze zostało ![]() ? ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
a może chciałabyś za brązer collistar delikatnie brązujący podkład SHISEIDO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Vilando Amora chcialam na jakis zapach wymienic, a u Ciebie nie widze takich jakich szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz tylko czy on jest bardzo ciemny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
odp u mnie prosze w watku ciuszkowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Iwciu, u Ciebie podoba mi sie:
Mleczko do demakijażu LRP Toleriane 3/4 z 200 ml YSL Paris 7,5 ml - 1 szt clinique all about eyes 5 ml, w słoiczku LRP Creme fondante 50+ czyli trochę duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Agatko AQUOLINA - Lody Waniliowe z Babeczką - balsam do ciała 110/125 ml
AQUOLINA - Lody Waniliowe z Babeczką - żel pod prysznic 110/125 ml AQUOLINA - Lody Waniliowe z Nugatem - żel pod prysznic 110/125 ml ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z balsamów/mleczek masz tylko to z BS? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
niestety tylko ten na wydaniu, a za pryzmy chcialabym raczej puder...
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytałam o masło kokosowe Ziai wczoraj tworząc wątek i tak w nim zostałaś ![]() a co u mnie Ci wpadło w oko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
La Roche Posay Hydraphase
Bioderma Sensibio H2O Bioderma Hydrabio Legere Bioderma Hydrabio peeling 75 ml Cacharel, Amor Amor Elixir Passions edp 1,5 ml Lolita Lempicka edp 1,2 ml Guerlain Insolence edt 1,5 ml Tomamo bardzo dużo podoba mi się u Ciebie, co mogłabyś oddać za wszystkie moje rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farmonowe masło jest takie mega rześkie, w tym czuć arbuza ,ale raczej słodkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
La Roche Posay Hydraphase Bioderma Sensibio H2O Bioderma Hydrabio Legere i próbki mogę zrezygnować ewentualnie z sensibio jak widzisz wymiane? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
filtra na razie postanowiłam nie wymieniać, ale może znalazłabyś coś jeszcze za amor i któreś z maseł tbs?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
ALESSANDRO - Express Nail Hardener
pozostało trochę więcej niż pół butleczki (6/12 ml)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.