|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moje kosmetyki na wymianę ;)
Robiłam niedawno porządki w łazience i znalazłam parę rzeczy których i tak nie używam więc z chęcią się nimi z kimś podzielę
![]() No więc tak: 1. Nawilżające mleczko w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych - Avon. Użyte 2 razy. 150 ml. 2. Szampon Loreal Paris Elseve Cement Ceramidy. Przeciw łamaniu się włosów. Nowy. 200 ml. 3. Odżywka Loreal Paris Elseve Cement Ceramidy. Przeciw łamaniu się włosów, bez spłukiwania. Nowa. 150 ml. 4. Serum wygładzające do włosów puszących się - Avon. Około 80 % z 30 ml. 5. Energizujący szampon z odżywką 2w1 Imbir i Mango - Avon. Około 50% zawartości z 400 ml. 6. Ultra- wygładzający jedwabisty balsam do włosów - Avon. Nowy. 100 ml. 7. Schauma Easy Spray-Balsam. Odżywka w sprayu do włosów matowych i trudnych do ułożenia. 8. Odżywka do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym - Oriflame. Około 80 % zawartości z 200 ml. 9. Palette color XXL. Farba zwariowany fiolet (odcień S77) do robienia pasemek. Nowa. Mam nadzieję że znajdziecie tu coś dla siebie. ![]() Reszta w poście #6. Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2009-05-18 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moje kosmetyki na wymianę ;)
Coś u mnie za
Nawilżające mleczko w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych - Avon. Użyte 2 razy. 150 ml. 2. Szampon Loreal Paris Elseve Cement Ceramidy. Przeciw łamaniu się włosów. Nowy. 200 ml. 3. Odżywka Loreal Paris Elseve Cement Ceramidy. Przeciw łamaniu się włosów, bez spłukiwania. Nowa. 150 ml.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
. Nawilżające mleczko w sprayu bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych - Avon. Użyte 2 ra
3. Odżywka Loreal Paris Elseve Cement Ceramidy. Przeciw łamaniu się włosów, bez spłukiwania. Nowa. 150 ml 4. Serum wygładzające do włosów puszących się - Avon. Około 80 % z 30 ml 6. Ultra- wygładzający jedwabisty balsam do włosów - Avon. Nowy. 100 ml. prosze odp u mnie
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
3. Odżywka Loreal Paris Elseve Cement Ceramidy. Przeciw łamaniu się włosów, bez spłukiwania. Nowa. 150 ml.
5. Energizujący szampon z odżywką 2w1 Imbir i Mango - Avon. Około 50% zawartości z 400 ml. 8. Odżywka do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym - Oriflame. Około 80 % zawartości z 200 ml. coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- A nie znalazłabyś u mnie czegoś jeszcze? Nie wiem czy opłacałaby sie wysyłka... ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
10. Dove Summer Glow - balsam do ciała do jasnej karnacji. 250 ml - NOWY.
11. Palette Permanent Natural Colors - trawała farba do włosów, odcień 900 (czerń). NOWA 12. Bambino - krem ochronny . 75 ml -zużyte około 50 %. 13. Pazurek - gorzki żel przeciw obgryzaniu pznokci. NOWY. 14. Taft, żel do włosów. Poziom utrawalenia - 5. 150 ml. NOWY. 15. Tusz do rzęs Rimmel Extra Super Lash. 8 ml - zużyte około 30 %. 16. Eveline, specjalistyczny krem nawilżająco-matujący, antybakteryjny. Zostało jakieś 20/75 ml. Data ważności :17.04.09 r. Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2009-04-30 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zalotkę chętnie wymienię, ale mleczka Vichy wolalabym na inny balsam, bo wtedy zostaje bez żadnego...
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Czyli robimy wymiankę?
![]() Moje: cień, krem perfecta, sudocrem i balneum Za Twoje: szampon Avon, odżywka oriflame i odżywka elseve? ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Szampon Loreal Paris Elseve Cement Ceramidy. Przeciw łamaniu się włosów. Nowy. 200 m
9. Palette color XXL. Farba zwariowany fiolet (odcień S77) do robienia pasemek. Nowa. 6. Ultra- wygładzający jedwabisty balsam do włosów - Avon. Nowy. 100 ml. 11. Palette Permanent Natural Colors - trawała farba do włosów, odcień 900 (czerń). NOWA 10. Dove Summer Glow - balsam do ciała do jasnej karnacji. 250 ml - NOWY. \ co bys za to vchciala?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Szampon Loreal Paris Elseve Cement Ceramidy. Przeciw łamaniu się włosów. Nowy. 200 m
9. Palette color XXL. Farba zwariowany fiolet (odcień S77) do robienia pasemek. Nowa. 10. Dove Summer Glow - balsam do ciała do jasnej karnacji. 250 ml - NOWY. jednak interesuje mnie tylko to
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
17. Joanna, Szampon koloryzujący do 24 myć, kolor "Wiśniowa czerwień"
18. Marion, szampon koloryzujący, trwałość 4-8 myć, kolor "Rubin" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
maddziu, niestety nic nie znalazłam. gdybyś jednak zrobiła jakąś dokładkę - zaglądaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.