![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kramik Skimosa - średnia półka :)
Skimos powraca na wątek wymiankowy
![]() Witajcie dziewczyny ![]() Wszystkie przesyłki wysyłam listem poleconym w kopercie bąbelkowej lub paczką, i proszę o to samo z Waszej strony. Na życzenie priorytet. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza. SZUKAM: - dwufazowy płyn do demakijażu L’Oreal – wszelakie ilości - krem do stóp Dax Perfecta witaminowy – wszelakie ilości - Dax Perfecta mus nawilżający (opakowanie z A. Bachledą-Curuś) - dobry lakier do włosów – chętnie Nivea - Manhattan Creme Puff transparentny - lakiery do paznokci (tylko nowe) OFERUJĘ: (kolejność jak na zdjęciach poniżej) - Avon Senses żel pod prysznic for men - zapach Ascent; 250ml (nowy, ważny do: 10/1012) - Avon Planet Spa African Shea Butter Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA; 75ml (zużycie ok. 1/3, ważny do 07/2012) - Dax Perfecta Maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę Glinka termalna + Oligoelementy; 60 ml (użyta raz, UWAGA ważna do 03/2010) - Avon Foot Works Skrub do stóp z arbuzem, „zawiera sproszkowane pestki arbuzowe i ekstrakt z soczystego arbuza”; 75ml (użyty raz – zużycie znikome; ważny do 07/2012) - Avon przybornik, skład: szpatułka do wycinania i odsuwania skórek, obcinacz do paznokci, nożyczki ze stali nierdzewnej, pilnik, pędzel do pudru, pędzel do cieni, aplikator z gąbką (NOWY, jeszcze zafoliowany - zdjęcie wnętrza z netu) - TYLKO ZA RÓŻ LUB COŚ EXTRA! - Ziaja Sopot Spa Masło do Ciała Receptura Młodości: solanka sopocka, hydro-retinol, morskie algi, omega 3 + omega 6 + wit. E; 200ml (zużyta 1/2, ważne do: 05/2011) - Head&Shoulders szampon przeciwłupieżowy z odżywką 2 w 1 "mentol naturalna świeżość"; 75ml (jest to większa próbka – idealna na podróż, nieużywana, ważna do 03/2010) - Colgate Total Advanced Clean - pasta do zębów; 19ml (jest to większa próbka – idealna na podróż, nieużywana, brak daty ważności - otrzymana w Rossmanie kilkanaście dni temu) - Kalendarzyk 2010 Cargill, w skórzanopodobnej okładce ![]() - etui plastikowe Energizer na 4 akumulatorki / baterie paluszki; NOWE (do zdjęcia włożyłam 1 akumulatorek) Mogę dorzucić do większej wymiany: - Miss Sporty cień do powiek nr 45 - True Blue, perłowy - kiedyś szalałam na jego punkcie i zrobiłam zapas, ale teraz wolę kredki od cieni ![]() ![]() - Inglot cień do powiek perłowy - nie wiem jaki numer ![]() ![]() - Inglot cień do powiek Vertigo matowy z rozświetlającymi drobinkami nr 51 - pomarańczowy; z wygodnym aplikatorem (użyty kilkakrotnie - niewielkie wgłębienie, nie znam daty ważności - może być już przeterminowany - aczkolwiek nie utracił nic ze swojej wartości) - Pierre Rene Rozświetlający puder do twarzy i ciała - złote drobinki, kolor 02 - opal, razem ze świetnym puszkiem ![]() ![]() ![]() DOKŁADKA 26.02.2010 - Avon Skin So Soft - Signature Silk - krem do rąk "Dotyk Jedwabiu"; 75ml (została ok. 1/4-1/3; ważny do 08/2011) - w sam raz na wypróbowanie - Avon Skin So Soft - Ujędrniający tonik do ciała z formułą Soft Touch; 150ml (zostało - zaznaczone na zdjęciu - ok. 2/3; ważny do 07/2011) - korale drewniane (lakierowane bezbarwnie) - śr. pojedynczej kulki ok. 2 cm, długość całkowita: ok. 52 cm (nieużywane, aczkolwiek leżały swój czas w pudełku) - korale drewniane (lakierowane na czerwono) - śr. pojedynczej kulki ok. 1,2cm, długość całkowita: ok. 46cm (nieużywane) - kolczyki kolor srebrno-czarny (nie są z prawdziwego srebra); dł. zawieszki 6 cm; (jak nowe, jeszcze z zatyczkami, aczkolwiek swoje odleżały w pudełku) - H&M kolczyki bez niklu, śr. 7cm (założone kilkakrotnie, jeszcze z zatyczkami, w jednym kolczyku wychodzi jedno z pół-kółek - wystarczy podkleić kropelką ![]() - szkatułka porcelanowa (bądź z podobnej masy) styl Vintage, z pozłacanym zamknięciem - nowa, zamyka się bez zarzutu. Wymiary: 8x5cm, wysokość 4 cm *** To by było na tyle, ZAPRASZAM ![]() ![]() Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-05-02 o 10:46 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Skimosa - średnia półka :)
- Dax Perfecta Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z minerałami morskimi i bławatkiem; „oczyszcza bez użycia wody, nawilża i koi”; 200ml (użyty 2 razy – praktycznie pełen, ważny do 05/2012)
-L’biotica Moc natury WAX Silk – Jedwab w płynie; 15ml (nowy, ważny do 06/2011) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
WYMIENIONE:
- Pantene Pro-V Odżywka do włosów suchych lub zniszczonych, z rozdwajającymi się końcówkami; 75ml (jest to większa próbka – idealna na podróż, nieużywana, ważna do 01/2011) - posiadam 2 szt.! ~~lecą do madzia007~~ - Herbal Essences Szampon nawilżający i wyzwalający blask „Nawilżenie po brzegi” z ekstraktami z orchidei i kokosa; 250ml (zużycie zaznaczone na zdjęciu, ważny do 04/2012)~~leci do madzia007~~ - Avon Planet Spa Kojący żel pod oczy „Greckie morza”, zawiera sól morską i wyciąg z alg. „Chłodzi i koi okolice oczu, redukuje opuchnięcia i zmarszczki. Produkt testowany klinicznie i dermatologicznie.”; 15ml (nieużywany, w oryginalnym opakowaniu, ważny do 07/2012) ~~leci do Ceith~~ - Dax Perfecta Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z minerałami morskimi i bławatkiem; „oczyszcza bez użycia wody, nawilża i koi”; 200ml (użyty 2 razy – praktycznie pełen, ważny do 05/2012) ~~leci do CoffeeWithMilk~~ -L’biotica Moc natury WAX Silk – Jedwab w płynie; 15ml (nowy, ważny do 06/2011)~~leci do madzia007~~ - Avon żel pod prysznic Mystique: sensual & romantic, 250ml (nowy, ważny do 11/2012) ~~leci do Ceith~~ - Avon żel pod prysznic Reflection: peaceful & soothing; 250ml (nowy, ważny do 09/2012) ~~leci do Ceith~~ - Nivea Hair Care Balsam Intensywna regeneracja “Intense repair” z proteinami i olejkami pielęgnującymi, “wygładza włosy I ułatwia rozczesywanie”, bez spłukiwania, do włosów suchych, łamliwych i zniszczonych; 150ml (nowy, brak daty ważności – otrzymany w drogerii w 11/2009)~~leci do madzia007~~ - Avon Advance Techniques Professional Hair Care – „Age retreat”- Kuracja odbudowująca do włosów matowych, słabych i łamliwych; 150ml (nowy, ważny do 10/2012) ~~leci do madzia007~~ - Avon Foot Works Nawilżający krem do stóp Wanilia i Brązowy Cukier, „zapewnia 24-godzinne nawilżenie i pozostawia skórę miękką i gładką. Szybko się wchłania.”; 75ml (nowy, ważny do 10/2012) ~~ leci do Ceith~~ - Avon Care Rozjaśniający krem do dłoni z przebarwieniami. Cytryna i ogórek. „Rozjaśnia i nadaje równomierny kolor dłoniom z przebarwieniami. Zawiera kompleks roślinny o właściwościach rozjaśniających.”; 125ml (nowy, ważny do 09/2012) ~~nieaktualny~~- Avon Advance Techniques Serum na zniszczone końcówki; 30ml (nowe, w oryginalnym kartoniku, ważne do 08/2012) ~~leci do madzia007~~ - Dove Intensywna maseczka Wzmacniająca z odbudowującym serum "Hair Fall Control" do włosów słabych i łamliwych; 250ml (zużyte ok. 1/5, nie widzę daty ważności ale zakupiona w rossmanie we wrześniu 2009) ~~leci do madzia007~~ - Avon Podwójne cienie do powiek Etheral White perłowe, kolor kremowy i bladoróżowy; (Uwaga! Cienie ważne do 04/2007 - oddam jako dodatek do wymianki, chociaż wg mnie nic nie utraciły ze swoich właściwości) ~~lecą do Ceith~~ - Avon MagicX face perfector - Bezbarwny podkład idealna gładkość SPF 20; 30ml (użyty 3 razy; ważny do 07/2012) (link do KWC:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...a-gladkosc.htm ) ~~leci do Ceith~~ - Avon woda perfumowana EDP "Perceive"; 50ml (nowa, w oryginalnym opakowaniu; ważna do 08/2012) ~~leci do madzia007~~ ![]() Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-02-15 o 09:10 Powód: miejsce :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
cos za jedwab,foot works avona i zele avona?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Pantene Pro-V Odżywka do włosów suchych lub zniszczonych, z rozdwajającymi się końcówkami; 75ml (jest to większa próbka – idealna na podróż, nieużywana, ważna do 01/2011)
- Herbal Essences Szampon nawilżający i wyzwalający blask „Nawilżenie po brzegi” z ekstraktami z orchidei i kokosa; 250ml (zużycie zaznaczone na zdjęciu, ważny do 04/2012) - Avon żel pod prysznic Mystique: sensual & romantic, 250ml (nowy, ważny do 11/2012) - Avon żel pod prysznic Reflection: peaceful & soothing; 250ml (nowy, ważny do 09/2012) znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem mam szampon przeciwłupieżowy Clear z Twojej wish ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
- Avon Planet Spa Kojący żel pod oczy „Greckie morza”, zawiera sól morską i wyciąg z alg. „Chłodzi i koi okolice oczu, redukuje opuchnięcia i zmarszczki. Produkt testowany klinicznie i dermatologicznie.”; 15ml (nieużywany, w oryginalnym opakowaniu, ważny do 07/2012)
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za avon micelarny, oba żele pod prysznic i kurację avonu?
proszę odp u mnie:-*
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam w waszych wątkach.
Wiele rzeczy mnie kusiło, jednak muszę być wybredna, bo usiłuję w końcu zmniejszyć szafkę z kosmetykami, i mieć zapas tylko tych, których naprawdę potrzebuję i używam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Pantene Pro-V Odżywka do włosów suchych lub zniszczonych, z rozdwajającymi się końcówkami; 75ml (jest to większa próbka – idealna na podróż, nieużywana, ważna do 01/2011)
- Dax Perfecta Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z minerałami morskimi i bławatkiem; „oczyszcza bez użycia wody, nawilża i koi”; 200ml (użyty 2 razy – praktycznie pełen, ważny do 05/2012) - Avon żel pod prysznic Mystique: sensual & romantic, 250ml (nowy, ważny do 11/2012) - Avon żel pod prysznic Reflection: peaceful & soothing; 250ml (nowy, ważny do 09/2012) - Nivea Hair Care Balsam Intensywna regeneracja “Intense repair” z proteinami i olejkami pielęgnującymi, “wygładza włosy I ułatwia rozczesywanie”, bez spłukiwania, do włosów suchych, łamliwych i zniszczonych; 150ml (nowy, brak daty ważności – otrzymany w drogerii w 11/2009) - Avon Foot Works Nawilżający krem do stóp Wanilia i Brązowy Cukier, „zapewnia 24-godzinne nawilżenie i pozostawia skórę miękką i gładką. Szybko się wchłania.”; 75ml (nowy, ważny do 10/2012) - Avon Foot Works Skrub do stóp z arbuzem, „zawiera sproszkowane pestki arbuzowe i ekstrakt z soczystego arbuza”; 75ml (użyty raz – zużycie znikome; ważny do 07/2012) moze cos u mnei?
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2/Podwójne cienie clinique+róż za coś co mnie powali 16.raz wypróbowany Blush Subtil Lancome, odcień Sheer Amourose (link do KWC) tylko testowany-okazał się za jasny 4. Cien turkusowy bioderm play on Przepraszam że tak późno odpisuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hmm no nieststy ani lancome ani clinique napewno nie oddam za tzw "niskopolkowe"kosmety ki
cien bioderm tez do najtanszych nie nalezał ale z nim łatwiej mi sie rozstac powiedzmy ze najbardziej interesuje mnie - Pantene Pro-V Odżywka do włosów suchych lub zniszczonych, z rozdwajającymi się końcówkami; 75ml (jest to większa próbka – idealna na podróż, nieużywana, ważna do 01/2011) - Dax Perfecta Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z minerałami morskimi i bławatkiem; „oczyszcza bez użycia wody, nawilża i koi”; 200ml (użyty 2 razy – praktycznie pełen, ważny do 05/2012) - Avon żel pod prysznic Mystique: sensual & romantic, 250ml (nowy, ważny do 11/2012) - Avon żel pod prysznic Reflection: peaceful & soothing; 250ml (nowy, ważny do 09/2012) - Nivea Hair Care Balsam Intensywna regeneracja “Intense repair” z proteinami i olejkami pielęgnującymi, “wygładza włosy I ułatwia rozczesywanie”, bez spłukiwania, do włosów suchych, łamliwych i zniszczonych; 150ml (nowy, brak daty ważności – otrzymany w drogerii w 11/2009) - Avon Foot Works Nawilżający krem do stóp Wanilia i Brązowy Cukier, „zapewnia 24-godzinne nawilżenie i pozostawia skórę miękką i gładką. Szybko się wchłania.”; 75ml (nowy, ważny do 10/2012) - Avon Foot Works Skrub do stóp z arbuzem, „zawiera sproszkowane pestki arbuzowe i ekstrakt z soczystego arbuza”; 75ml (użyty raz – zużycie znikome; ważny do 07/2012) cien moge oddac ew mogalbys cos dobrac do niego
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za
- Avon Planet Spa Kojący żel pod oczy „Greckie morza” - Dax Perfecta Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu - Avon żel pod prysznic Mystique: sensual & romantic, 250ml (nowy, ważny do 11/2012) - Avon żel pod prysznic Reflection: peaceful & soothing; 250ml (nowy, Avon Care Rozjaśniający krem do dłoni z przebarwieniami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Avon Foot Works Nawilżający krem do stóp Wanilia i Brązowy Cukier, „zapewnia 24-godzinne nawilżenie i pozostawia skórę miękką i gładką. Szybko się wchłania.”; 75ml (nowy, ważny do 10/2012) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie interesuje mnie: 1.Nowy żel pod prysznic palmolive 19.Nowa otwarta w celu sprawdzenia zapachu gruboziarnista mietowa sól do kąpieli stóp 10.Podwójne cienie clinique+róż za coś co mnie powali 11.Bourjois czekoladka znikomy ubytek 13.raz wypróbowany Blush Subtil Lancome, odcień Sheer Amourose (link do KWC) tylko testowany-okazał się za jasny Pędzel do różu ![]() Jestem w stanie oddać naprawdę wiele za nr 13 ![]() (PS. zaraz robię dokładkę u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
krem pod oczy Avon Avon Foot Works Nawilżający krem do stóp Wanilia i Brązowy Cukier, Avon żel pod prysznic Mystique: sensual & romantic, 250ml (nowy, ważny do 11/2012) - Avon żel pod prysznic Reflection: peaceful & soothing; 250ml (nowy, ważny do 09/2012) - Avon MagicX face perfector - Bezbarwny podkład idealna gładkość SPF 2 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
korzonek
|
Błyszczyki TBS są w trakcie negocjacji, jeszcze nic nie przesądzone, ale aktualnie nie mogę ich oferować
![]() Mogłabym oddać Jordan Jordan garnier Maybelline Lirene za to, co mi się u Ciebie podobało. Co Ty na to? Czekam na Twoją propozycję, jeśli taka Ci nie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witam, co bys chciala za Avon woda perfumowana EDP "Perceive"; 50m?
![]() prosze o odpowiedz u mnie ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
witam,
mam juz tylko spray i balsam. interesuje mnie u Ciebie avon planet spa, krem do stóp, balsam nivea, maska dove, herbal szampon, odzywka pantene. co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie
![]() Dax Perfecta Maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę Glinka termalna + Oligoelementy; 60 ml (użyta raz, UWAGA ważna do 03/2010) - Dax Perfecta Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z minerałami morskimi i bławatkiem; „oczyszcza bez użycia wody, nawilża i koi”; 200ml (użyty 2 razy – praktycznie pełen, ważny do 05/2012) -L’biotica Moc natury WAX Silk – Jedwab w płynie; 15ml (nowy, ważny do 06/2011)
![]() |
#23 |
korzonek
|
Hej
![]() To jeszcze raz ja ![]() Znajdziesz coś u mnie za: Dax Perfecta Maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę Dax Perfecta Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z minerałami morskimi i bławatkiem; L’biotica Moc natury WAX Silk – Jedwab w płyni ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
korzonek
|
Hej
![]() Krem do stóp Avonu i bezbarwny podkład są super, i sobie je zatrzymałam, niestety krem pd oczy mnie piecze ;/ A żele wystawiłam, ale nie wiem, czy się wymienię tak szybko ;P Chciałabyś coś za to mydełko? ![]() Pędzel - taki jak na zdjęciu, nie znam się na pędzlach ;P ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Post 89 trzecie zdjęcie, ale za pędzelek chyba nic u Ciebie nie widzę. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za
- Dax Perfecta Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z minerałami morskimi i bławatkiem; „oczyszcza bez użycia wody, nawilża i koi”; 200ml (użyty 2 razy – praktycznie pełen, ważny do 05/2012)?? ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- kurcze, nie wiem kiedy był otwarty, ale nie jest wyschnięty ![]() Mogłabym się tak wymienić, nie zależy mi na niczym z mojego wątku i chcę się tego jak najszybciej pozbyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
- Dax Perfecta Maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę Glinka termalna + Oligoelementy; 60 ml (użyta raz, UWAGA ważna do 03/2010)
- Pantene Pro-V Odżywka do włosów suchych lub zniszczonych, z rozdwajającymi się końcówkami; 75ml (jest to większa próbka – idealna na podróż, nieużywana, ważna do 01/2011) - posiadam 2 szt.! - Herbal Essences Szampon nawilżający i wyzwalający blask „Nawilżenie po brzegi” z ekstraktami z orchidei i kokosa; 250ml (zużycie zaznaczone na zdjęciu, ważny do 04/2012) -L’biotica Moc natury WAX Silk – Jedwab w płynie; 15ml (nowy, ważny do 06/2011) - Nivea Hair Care Balsam Intensywna regeneracja “Intense repair” z proteinami i olejkami pielęgnującymi, “wygładza włosy I ułatwia rozczesywanie”, bez spłukiwania, do włosów suchych, łamliwych i zniszczonych; 150ml (nowy, brak daty ważności – otrzymany w drogerii w 11/2009) - Avon Advance Techniques Professional Hair Care – „Age retreat”- Kuracja odbudowująca do włosów matowych, słabych i łamliwych; 150ml (nowy, ważny do 10/2012) - Avon Advance Techniques Serum na zniszczone końcówki; 30ml (nowe, w oryginalnym kartoniku, ważne do 08/2012) - Dove Intensywna maseczka Wzmacniająca z odbudowującym serum "Hair Fall Control" do włosów słabych i łamliwych; 250ml (zużyte ok. 1/5, nie widzę daty ważności ale zakupiona w rossmanie we wrześniu 2009) - Avon woda perfumowana EDP "Perceive"; 50ml (nowa, w oryginalnym opakowaniu; ważna do 08/2012) * Inglot cień do powiek perłowy - nie wiem jaki numer ![]() ![]() * Inglot cień do powiek Vertigo matowy z rozświetlającymi drobinkami nr 51 - pomarańczowy; z wygodnym aplikatorem (użyty kilkakrotnie - niewielkie wgłębienie, nie znam daty ważności - może być już przeterminowany - aczkolwiek nie utracił nic ze swojej wartości) * Pierre Rene Rozświetlający puder do twarzy i ciała - złote drobinki, kolor 02 - opal, razem ze świetnym puszkiem ![]() ![]() ![]() Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
U mnie dokładka
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post17165296 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
U mnie kolejna dokładka
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Zależy mi na tym zapachu. A mogłoby być bez Inglotów, Pierre rene i maseczki Dax Perfecta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.