|  2011-02-11, 10:59 | #1 | 
| Zakorzenienie | Zapraszam do wymiany.- Wymiany ze mną mogą być powolne, proszę to uwzględnić.  - Lubię próbować, mam masę kosmetyków więc jeśli czegoś potrzebujesz na próbę - zapytaj czy posiadam, zrobię odlewkę w zamian za inną odlewkę rzeczy której jeszcze nie testowałam, a jestem ciekawa. - Proszę o konkretne propozycje,( co oferujecie w zamian za moje kosmetyki.) Za zapachy chętnie przyjmę kosmetyki z listy poniżej. To czego aktualnie potrzebuję i to co chętnie przyjmę!! -Podkład jasny wysokopółkowy do cery problemowej, mieszanej. - puder prasowany najlepiej ale nie tylko - jw.. -Produkty do zmywania twarzy, tak z wodą jak i bez (micele, żele apteczne, mleczk). -Produkty naturalne np. z BU. - nigdy nie używałam, chętnie wypróbuję. -Zawsze chętnie przyjmę wysokopółkowe produktów do skutecznego oczyszczania cery i do zwężenia rozszerzonych porów ( chętnie również miniprodukty, GWP, składniki setów ) - kosmetyki o rewelacyjnych opiniach KWC. - najchętniej miniprodukty. -komponenty do filcowania, igły etc. -dodatki, paski skórzane, torebki duże, porfele etc - nową bieliznę termalną, najchętniej brubeck. -MANEKINY damskie- różne. Najchętniej całopostaciowe- stojące, lakierowane, biały czarny, szary, srebrny. Ale inne też mogą być, ale raczej nie siedzące. -nowe produkty na prezenty: 1)przedmioty do domu ( głównie kuchni ), 2)kosmetyki średniopółkowe, mogą być katalogowe. 3) apteczne -suche karmy dla kotów. -produkty codziennego użytku, patyczki , waciki, mokre chusteczki, płyny do prania, do płukania etc. - "Wołanie z końca świata" Marlo Morgan -duża walizka Na wymianę posiadam ( ale nie tylko, jeśli coś macie z listy chciejstw - proszę pytać o inne rzeczy): -Effaclar M - higieniczne opakowanie z pompką - ubyteku nie widać, po częstości stosowania sądzę 10-15%. Wazny 8 miesięcy. - KWC baza Abracadabaume Perfect Illusion Garancia - używana kilkukrotnie. -błyszczyk, balsam miętowy The Body Shop - niewiele używany. -peeling Sephora miętowy -nowy - błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy. - krem BurtsBees migdałowy do rąk. - użyte może 10%. - maska La Prairie - Głęboko oczyszczająca - użyta dwa razy na twarz więc z 50 ml więc pozostało 40-45 ml. -zestaw Collistar Benessere dei Sensi- perfumetka + balsam + kosmetyczka + książeczka. Nowe. Będę wybredna. - Mellow Verino 30ml.- bez kartonika i opaski, ubytek ok. 5ml.-7ml, - JPG 2 - 40ml, ubytek ok. 10 ml.- z wymiany, http://www.lumiere.pl/product_info.p...74_Mellow.html - mianiatura less belles migdałowe, za inną miniaturę, lub coś niezbędnego. - Tommy Hilfiger - true star ( z wymiany, podczas transportu pękła nakrętka ) - ubranka dziecięce: dla dziewczynki ( 0-5lat. ), chłopca (0-13l), przykładowe zdj. Zapraszam do ofertowania. Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-26 o 14:52 Powód: dokładam kolejne pozycje | 
|     |   | 
|  2011-02-11, 14:13 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Zapraszam do wymiany.

Witam  coś u mnie za  mianiatura less belles migdałowe  ? | 
|     |   | 
|  2011-02-11, 15:09 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję za ofertę, niestety zapachów i cieni w ogóle nie poszukuję, a te są głównymi przedmiotami w twoim kramie.

| 
|     |   | 
|  2011-02-11, 17:21 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Za tą maskę chciałabym otrzymać kosmetyki o zbliżonej wartości. Dziękuję za wiadomość.

| 
|     |   | 
|  2011-02-11, 22:08 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Interesuje mnie to: Collistar Benessere dei Sensi Masz fotkę? 
				__________________ MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 | 
|     |   | 
|  2011-02-12, 04:55 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

nie znalazłam nic interesującego w zamian.

| 
|     |   | 
|  2011-02-12, 11:14 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

cos za -błyszczyk, balsam miętowy The Body Shop - niewiele używany. -peeling Sephora miętowy -nowy - błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy. 
				__________________ wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post43120574 | 
|     |   | 
|  2011-02-24, 12:33 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję , niestety nic potrzebnego dla siebie nie widzę. Pozdrawiam

| 
|     |   | 
|  2011-02-24, 14:55 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

zapraszam

| 
|     |   | 
|  2011-02-24, 16:30 | #11 | 
| Obcy 8 pasażer Nostromo Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Warszawa/Gdańsk 
				Przekupka: 207 pkt  / 100% pozyt. | 

Hej;ja chętnie Lucidity przyjmę   Tylko napisz proszę,jakimasz kolor  i ile ew. byś oddała za kremik (czy za wszystkie? Bo też nie wiem,ile chcesz tubek   | 
|     |   | 
|  2011-02-24, 19:36 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

odpisane

| 
|     |   | 
|  2011-02-24, 19:49 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Podoba mi się: -peeling Sephora miętowy -nowy

__________________ Always, always, always belive in yourself, because if you don't, then who will, sweetie ?  - Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  2011-02-24, 20:26 | #14 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: okolice Tarnowa 
				Przekupka: 73 pkt  / 100% pozyt. | 

Witaj, wiesz..w wątku niczego dla siebie nie znalazłam..szukam w zasadzie wyłącznie: kosmetyków z pielęgnacyjnej wishlisty, nowej bielizny: esotiq(staniki 75b) i kappahl(szorty 40/42), rajstop, legginsów w rozm. 3, książek J. Picoult, A. Christie, torebek listonoszek na długim pasku. Jeśli coś z tych rzeczy będziesz miała poza wątkiem to daj znać, wtedy prześlę zdjęcia produktów ************ Pozdrawiam.

| 
|     |   | 
|  2011-02-24, 21:46 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

moze znajdziesz cos u mnie za: - maska La Prairie - Głęboko oczyszczająca - użyta dwa razy na twarz więc z 50 ml więc pozostało 40-45 ml. ? | 
|     |   | 
|  2011-02-24, 22:10 | #16 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2011-02-25, 00:45 | #17 | 
| Wtajemniczenie | 

błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy. - krem BurtsBees migdałowy do rąk. - użyte może 10%. - maska La Prairie - Głęboko oczyszczająca - użyta dwa razy na twarz więc z 50 ml więc pozostało 40-45 ml i bardzo podoba mi się też Collistar  może znajdziesz coś u mnie? chociaż za błyszczyk? 
				__________________ W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków | 
|     |   | 
|  2011-02-25, 01:17 | #18 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2011-02-25, 08:39 | #19 | 

Hej;wstępnie mówię:Tak   ale chciałabym prześledzić losy pudru,bo czasem widzę,że po targowisku krążą z rąk do rąk...  Mam nadzieję,że nie masz mi za złe tej dociekliwości,jakbyś mogła zdradzić,czy masz go z Targowiskowej wymianki?   | 
|     |   | 
|  2011-02-25, 11:46 | #20 | 

No spoko,z tego co piszesz - mi pasuje ten puder   O ile oczywiście zechcesz oddać  Chodziło mi bardziej o targowiskowe wymiaki,bo już kilka razy o zgrozo śledziłam losy poszczególnych luksusowych produktów,które krążyły z rąk do rąk  Oczywiście nie mam nic przeciw używanym kosmetykom - tylko chciałam doprecyzować,jak bardzo Twój Lucidity jest używany  To przemyśl proszę; mi taka wymiana by bardzo odpowiadała;ew. możemy sie oczywiście jakoś tym Twoim pudrem podzielić  Od razu może napiszę,że kremiki kupiłam - zależało mi na peelingu w płatkach - takich jednorazowych (za 17pln) ale coś są poważne braki na rynku - więc byłam zmuszona zakupić eleganckie zestawy płatek+ saszetka żelu + tubka kremu za 36,99  Tylko,że krem mam - także te tubki chętnie wymienię  Czekam na propozycje   | 
|     |   | 
|  2011-02-25, 14:44 | #21 | 

Spokojnie zastanawiaj się;ja się żle wyraziłam - mam krem na dzień,ale nie akurat ten sam,także o tym nic Ci nie powiem;po prostu sytuacja zmusiła mnie do nabycia zestawu peeling+ krem choc akurat kremu nie potrzebowałam. W kwesti Lucidity nie jestem bardzo obeznana  Zaproponuj ile pudru możesz oddać za krem - jak już dojrzejesz do rozstania z nim  Ja nawet nie wiem,po ile on teraz jest,szczerze. Ale UWAGA zmiana - kremików mam pięć (grunt to umieć liczyć  Może dla jasności napiszę jeszcze,że za zestawy musiałam zapłacić 36,99 choć chciałam kupić sam peeling za 17  Także nadpłaciłam 20pln za jeden zestaw  Oprócz tubki z rzeczonym kremem były jeszcze dwie saszetki i wypasione opakowanie  Jak coś wymyślisz,to pisz  O widzę,jak się powtarzam,zwłaszcza w kwestii ceny... trochę mi głupio,ale prawda jest taka,że się tłumaczę przed Tobą,bo zazwyczaj takie mini się dostaje w gratisie,czego mam świadomość i niech Ci się nie zdaje,że jestem jakoś strrrasznie pazerna  Po krótkim przemyśleniu: może chcesz tylko dwie tubki - na porządne przetestowanie? Normalne opakowanie ma 40ml - to by wyszło jak połowa połowa(tubki maja po 10ml). A jeśli chodzi o odsypkę to nie musi być do pudełka z sitkiem (mam takie,to sobie przesypię) Chyba,ze coś tam jeszcze wygrzebiesz z zasobów. Nie chcę Cię jakoś szczególnie namawiać do oddania Lucka,ale przypominam,że sama zaproponowałaś    )) Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2011-02-25 o 15:07 | 
|     |   | 
|  2011-02-25, 17:49 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

moze cos u mnie znajdziesz za jakies ubranka dla chłopca na 104, 110?

| 
|     |   | 
|  2011-02-25, 19:31 | #23 | 

Hej   Za Effaclar podziękuję,bo z tego typu to tylko specyfiki do mycia twarzy wchodzą w grę i tylko nowe  (Bo to dla syna;normalnie nie ma siły,bym go zmusiła do kremowania twarzy  Natomiast co do L to już mówiłam i nie będę się powtarzać - może być odsypka,może być w jakimkolwiek szczelnym opakowaniu tylko napisz proszę ile możesz oddać za pięć tubek kremu   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-02-25, 20:46 | #24 | 
| Wtajemniczenie | 

Niestety nic    
				__________________ W moim innym świecie jest inna prawda. Tu Ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia... I może dobrze, że los nie postawił na nas, W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania   | 
|     |   | 
|  2011-02-26, 17:39 | #25 | 
| Wtajemniczenie | 

Zainteresowały mnie:  -peeling Sephora miętowy -nowy[/QUOTE] - błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy. -zestaw Collistar Benessere dei Sensi- perfumetka + balsam + kosmetyczka + książeczka. Nowe. Będę wybredna. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-02-27, 16:49 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

To może jeszcze -błyszczyk, balsam miętowy The Body Shop - niewiele używany.

__________________ Always, always, always belive in yourself, because if you don't, then who will, sweetie ?  - Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  2011-03-06, 18:24 | #28 | 
| Rozeznanie | 

-błyszczyk, balsam miętowy The Body Shop - niewiele używany. znajdziesz coś u mnie? | 
|     |   | 
|  2011-03-06, 18:38 | #29 | 
| Rozeznanie | 

czy cos u mnie za - błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy. - krem BurtsBees migdałowy do rąk. - użyte może 10%. ? 
				__________________ Walczę o siebie! Chcę w końcu pokochać SIEBIE! 01.02.2014r. posladki: 2 siłownia | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.