![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wymienię trochę z każdej półki cenowej
WATEK NIEAKTUALNY
1. Benefit Erase paste, miniaturka z zestawu "finding Mr. Bright", kolor medium (mam jasną cerę- dla mnie za ciemny), opakowanie 3,2 grama, zostało ok. 90% 2.tusz volume million lashes, otworzony 3 dni temu. 2 razy użyty. 3. mgiełka do ciała Aquolina o zapachu poziomkowym, zostało 60% 4.eyeliner w pisaku z limitki Essence return to paradise fioletowy NOWY 5 lakier do paznokci mały niebieski 6. cienie Sensique, zużycie ok. 15 % (dorzucę do czegoś) 7.Catrice sun glow matt bronzing powder, nowość od Catrice, zostało ponad 90% odcień 020 8.Essence, Pure Skin, Anti-Spot, Intenisve Night Treatement (Intesywna kuracja przeciw wypryskom na noc) trudno powiedzieć ile zostało, myślę, że 60% 9. Essence paletka mettalics brązowa, 85% 10. CATRICE eyeliner w pisaku czarny, parę razy użyty [COLOR="Silver"] 11.Lirene balsam brązujący do jasnej karnacji, zostało 50% 12, SMACKERS pinky 90% arbuzowy Mogę zrobić dla zainteresowanych dwie 5 ml odlewki kremu BB Elemong ![]()
Nie chcę zabijać czasu. Chcę chwytać go mocno i odciskać swój ślad na świecie. wymiana Edytowane przez zuz123 Czas edycji: 2011-04-10 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię trochę z każdej półki cenowej
Essens return to paradise zielony
mgiełka do ciała Aquolina cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
tusz volume million lashes, otworzony 3 dni temu. 2 razy użyty.
lakier ELF cos u mnie ?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś za eyeliner w pisaku z limitki Essence return to paradise fioletowy NOWY
i lakier pierwszy z lewej?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
2.tusz volume million lashes, otworzony 3 dni temu. 2 razy użyty.
3. mgiełka do ciała Aquolina o zapachu poziomkowym, zostało 60% coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
1. Benefit Erase paste, miniaturka z zestawu "finding Mr. Bright", kolor medium (mam jasną cerę- dla mnie za ciemny), opakowanie 3,2 grama, zostało ok. 90% 5 lakiery do paznokci (nie ma granatowego i szarego) - miętowy ELF ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za
3. mgiełka do ciała Aquolina o zapachu poziomkowym, zostało 60% 7.Essence, Pure Skin, Anti-Spot, Intenisve Night Treatement (Intesywna kuracja przeciw wypryskom na noc) trudno powiedzieć ile zostało, myślę, że 60% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hej, podoba mi sie lakier elf i ten pierwszy z lewej
1. Benefit Erase paste, miniaturka z zestawu "finding Mr. Bright", kolor medium (mam jasną cerę- dla mnie za ciemny), opakowanie 3,2 grama, zostało ok. 90% cos u mnie?
Walczę o siebie! Chcę w końcu pokochać SIEBIE! 01.02.2014r. posladki: 2 siłownia Edytowane przez zuzanuss Czas edycji: 2011-03-16 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
mgiełkę Aquoliny
7.Essence, Pure Skin, Anti-Spot, Intenisve Night Treatement (Intesywna kuracja przeciw wypryskom na noc) trudno powiedzieć ile zostało, myślę, że 60% |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wies co, Afronis niedawno kupiłam nowy, więc póki co dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
mgiełka do ciała Aquolina o zapachu poziomkowym, zostało 60% 4.eyeliner w pisaku z limitki Essence return to paradise fioletowy NOWY i lakier elf i essence? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hmm, tylko tak patrzę, że Twój eraste paste ma 3,2 g i jest go 90%, a mój 4,4 g i był tylko raz delikatnie muśnięty. A co byś powiedziała, żebym dobrała sobie jeszcze 1 lakier?
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- A ten lakier zielony ostatni jest z drobinkami, czy mat? Jak z drobinkami to chętnie bym go przygarnęła, a jak nie, to ten jasny błękit, co nie ma nazwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za aquoline?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
3. mgiełka do ciała Aquolina o zapachu poziomkowym, zostało 60% zielony lakier z elfa
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za 2, 4 i 5 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to jestem chętna na erase paste + 2 lakiery, a dla Ciebie erase paste + Eveline, Spa Professional, Oliwka, Kremowe mleczko nawilżająco-wygładzające do skóry przesuszonej i odwodnionej, tak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
eyeliner w pisaku z limitki Essence return to paradise fioletowy NOWY
i jakiś lakier np. też z essence? Znajdziesz coś u mnie? Odpowiedz prosze u mnie w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zainteresował mnie tusz volume milion lashes
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Oddam inglota za
11. catrice eyeliner w żelu czarny użyty 4 razy eyeliner w pisaku z limitki Essence return to paradise fioletowy NOWY 7.Catrice sun glow matt bronzing powder, nowość od Catrice, zostało ponad 90% odcień 020 może wybierzesz coś jeszcze drobnego bo nie wiem czy nie za dużo wypatrzyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
3. mgiełka do ciała Aquolina o zapachu poziomkowym, zostało 60% ?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zielony lakier Essence?
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- we wtorek od rana będę w Wawie, po 11.00 będę wolna. Mogę na prv podać swój nr tel i się umówimy ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- A mogłabym dobrać jeszcze jeden lakier? Ten pierwszy od lewej? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.