|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię CZERWIEC różności kosmetyczne Warszawa:)
WĄtek nieaktualny
Witam, uzbierało się trochę niepotrzebnych kosmetyków od poprzedniego wymiankowego wątku. Spotykam się na wymianki najchętniej osobiście w Warszawie (ewentualnie w Płocku). Oto co mam ![]() -Missha signature real complete BB cream 21, 3 próbki po 1 ml -paletka Essence Sun club, zostało 90% -Bourjois Healthy Mix 51 zostało 50% -Paese wiosenna mgła pudrowa kolor 11, mglisty poranek, najjaśniejszy, zostało 90% -CATRICE lakiery: am i blue or green i Ultimate nudes mona lisa is starring back -odsypka lush dark angels, tak na 7 użyć -the body shop cheek tint różowy z limitki wiosennej zostało 70% -Catrice eyeliner pen czarny, zostało 90% -essence longlsting, kredka almost famous -Blusche próbka Patricia matte veil -lakier wibo express growth, raz użyty -Joanna jedwab do włosów 60% -Inglot korektor w kremie 64 b. jasny 60% -sample rózy EDM 1g salon fun i sand cherry -La roche posay cicaplast 40 ml, 80% -Clinique dramatically diffrent moisturizing lotion 60% -próbka Vichy normadem 1,5 ml -próbka Avon solutions krem na noc do skóry wrażliwej -mleczko do demakijażu Astor 90% -woda perfumowana Rose Absolue 50 ml, 95 % zostało za inne perfumy ![]() Dokładka: Elf HD powder zostało 80% Elf all over color stick lilac petal 90% Catrice Infinite matte 010 light beige zostało 95%
Nie chcę zabijać czasu. Chcę chwytać go mocno i odciskać swój ślad na świecie. wymiana Edytowane przez zuz123 Czas edycji: 2011-08-02 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię CZERWIEC różności kosmetyczne Warszawa:)
cos u mnie za :
-Missha signature real complete BB cream 21, 3 próbki po 1 ml -Bourjois Healthy Mix 51 zostało 50% -CATRICE Ultimate nudes mona lisa is starring back -odsypka lush herbalism, tak na 7 użyć -Clinique dramatically diffrent moisturizing lotion 60%
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za
Bourjois Healthy Mix 51 zostało 50% Paese wiosenna mgła pudrowa kolor 11, inglot korektor? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za korektor w kremie?
![]() odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem zainteresowana Rose Absolue - jaka to pojemność i czy masz zdjęcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
-Missha signature real complete BB cream 21, 3 próbki po 1 ml -Bourjois Healthy Mix 51 zostało 50% -Paese wiosenna mgła pudrowa kolor 11, mglisty poranek, najjaśniejszy, zostało 90% Ultimate nudes mona lisa is starring back -the body shop cheek tint różowy z limitki wiosennej zostało 70% -essence longlsting, kredka almost famous -woda perfumowana Rose Absolue 50 ml, 95 % zostało za inne perfumy ![]() -paletka Essence Sun club, zostało 90% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Bourjois Healthy Mix 51 zostało 50%
Paese wiosenna mgła pudrowa kolor 11, mglisty poranek, najjaśniejszy, zostało 90% coś u mnie? odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Missha signature real complete BB cream 21, 3 próbki po 1 ml Paese wiosenna mgła pudrowa kolor 11, mglisty poranek, najjaśniejszy, zostało 90% -CATRICE lakiery: am i blue or green i Ultimate nudes mona lisa is starring back mleczko do demakijażu Astor 90% |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hej,
coś za -Clinique dramatically diffrent moisturizing lotion 60%? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post27185999 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=533282 odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Możemy się tak wymienić
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej,
może u mnie za podkład, lakier nude i paletkę essence?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za -CATRICE lakiery: am i blue or green i Ultimate nudes mona lisa is starring back?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
-paletka Essence Sun club, zostało 90% -Bourjois Healthy Mix 51 zostało 50% -Paese wiosenna mgła pudrowa kolor 11, mglisty poranek, najjaśniejszy, zostało 90% -CATRICE lakiery: am i blue or green i Ultimate nudes mona lisa is starring back tylko pink ribbon mogę oddać połowę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a to wibo co leży koło paletki sun club to sa cienie? i czy sa dostepne? jak tak to prosiłabym abyś mi jeszcze je oddała i wtedy zgadzam sie na Twoją propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
paletka Essence Sun club, zostało 90% -Bourjois Healthy Mix 51 zostało 50% -Paese wiosenna mgła pudrowa kolor 11, mglisty poranek, najjaśniejszy, zostało 90% -CATRICE Ultimate nudes mona lisa is starring back
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się: woda perfumowana Rose Absolue
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
-Missha signature real complete BB cream 21, 3 próbki po 1 ml
znajdziesz cos u mnie?bardzo zalezy mi na spróbowaniu tych kremików ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
-Inglot korektor w kremie 64 b. jasny 60%
-sample rózy EDM 1g salon fun i sand cherry Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.