|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Filtr SPF 50, zielony korektor, Cetahpil - szybka listopadowa wymianka
NIEAKTUALNE
Witam w nowym wątku ![]() 1. FILTR SUN CARE FIRMY FLOS LEK, SPF 50, 50 ml, nowy, z folią zabezpieczającą, ważny do 12.2012. Mój ideał - jest stabilny, a w składzie żadnych zapychaczy . Myślalam, że go zgubiłam na wakacyjnym wyjeździe, ale się odnalazł, więc dokupioną tubkę wystawiam na wymianę. 2. KOREKTOR PIXIE ZIELONY - nieużywany, pełnowymiarowy, ważny do 01.2012. Pewnie ciężko bedzie go zużyć do końca daty wazności, więc jeśli nie znajdzie się chętna na całość, mogę odkroić półówkę lub ćwiartkę 3.EMULSJA CETAHPIL DA ULTRA - emulsja kupiona we wrześniu, użyta kilka razy, pozostało jakieś 85 - 90% produktu. Wymieniam bo gliceryna na drugim miejscu to jednak dla mojej skóry za wiele. 4. ODŻYWKA DO WŁOSÓW ALTERRA, SERIA - GRANAT I ALOES, opakowanie miniaturka (50ml) użyte raz do włosów średniej długości., data ważności do 08.2013. 5. RÓŻ NICK NACK EDM, matowy, stonowany róż bez drobinek, próbka 1/4 łyżeczki, użyty raz. 6. PODKŁAD BEIGE NEUTRAL EDM - formuła semi matte, nieużywana próbka 1ml. WISHLISTA : - pilnie szukam: polysorbate 80, P-4C, cocoglukozydu, d-pantenolu, alantoiny - mała odlewka/próbka perfum: Cerutti 1884, AA Flora Nymphea - kwas hialuronowy, NMF - niekoniecznie całe opakowania - proszek Hide a pore - wieksza ilość, odcień obojętny - primera Diva Defence - na spróbowanie, Edytowane przez biala17a Czas edycji: 2012-01-27 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtr SPF 50, zielony korektor, Cetahpil - szybka listopadowa wymianka
Witaj,
czy w zamian za Cetaphil coś u mnie znajdziesz? Mogę zaproponować jeszcze odlewkę AA Flora Nymphea ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 1. FILTR SUN CARE FIRMY FLOS LEK, SPF 50, 50 ml, nowy, z folią zabezpieczającą, i odzywke alterry ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za cetaphil?
moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572318 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.