|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Kwiecień- Kenzo Amour Le perfum,BVL Jasmin Noir,Boucheron,róż Givenchy, Lancome
nieaktualne
Witam! Chętnie wymienię: - MAC Pro longwear -NC20 - została ok.1/4,może więcej -tylko na Diorskin Forever 023 lub o ton ciemniejszy,chyba 030 -Alien edp ok.11-12/30 ml - tylko za coś super,mam go z ostatniej cudnej wymiany.Niestety mój mąż go totalnie nie akceptuje fotka post 143- najchętniej na Angel Innocent, DUNE DIORA..-L'Artisan Mandarine - odlewka 10 ml-z oststniej wymiany-zapach nie moj -do wzięcia dopiero ,gdy moja przesyłka dotrze do Wizażanki z którą się wymienialam.- Estee Lauder Beautiful edp - miniatura ok.3/4 ml -Burberry London ( nowa wersja w ubranku)- odlewka 3 x 4 ml -T4T - odlewka ok. 1,5 ml -Róż Givenchy Prisme again,kolor 25 in vouge orange- stan jak na zdjęciu, tu dodatkowa fotka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1323363027 -najchętniej na puder brązujący - Krem pod oczy Garnier Essentials ok.1/2 z 15 ml -najchętniej na próbki czegoś ..."mocniejszego" -Biala kiecka nie ma wszywki z rozmiarem,na moje oko S/M.Dostałam ją,założyłam kilka razy,ale nie nie mam nerwow do noszenia białych rzeczy.Ma małą plamkę,jutro zrobię fotkę w dziennym świetle. Sukienka jest z gniecionej bawełny.Długośc mierzona od ramienia -ok.103 cm, szerokosc miedzy pachami bez rozciągania 38-40 cm.W miejscu wszycia gumki rozciąga się max do 52 cm.Kiecka ma małą plamkę na wysokości bioder mniej-wiecej.Fotka plamki w poście 42 Wzorki - taka zgniła zieleń+ maleńka,delikatna złota niteczka.Myślę,ze wymaga delikatnego wybielenia.Była prana 2-3 razy w proszku do białego,ale niestety nie jest śnieżnobiala ![]() Szukam :kosmetyków Turnaround, perfum, pędzli do pudru i różu,pomadki nude,chętnie próbek matujących górnopółkowych podkładów,korektor pod oczy, i co mi tam w oko wpadnie ![]() POZDRAWIAM! Wymienione -Kenzo Amour le Parfum- ok.20-25/50 z pudełkiem -nie ma -Bvlgari Jasmin Noir edp ok.14/30 ml-wymienione - Chloe edp -odlewka nowiutka 5 ml bez jednego psika-nie ma Szminka Lancome - Color Fever 216-stan jak na zdjęciu -nie ma -Szminka Estee Lauder Pure Color 303 Crystal pink-nie ma Cinema YSL edp - odlewka ok. 3,5-4 ml☠ Boucheron pour Femme miniatura 5ml,-edp + pudełeczko,maleńki ubytek Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-05-01 o 07:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień- Kenzo Amour Le perfum,BVL Jasmin Noir,Boucheron,róż Givenchy, Lancome
Hej, znajdziesz coś u mnie za kenzo
?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień- Kenzo Amour Le perfum,BVL Jasmin Noir,Boucheron,róż Givenchy, Lancome
cześć, cos za Bvlgari Jasmin Noir edp ok.14/30 ml
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
znalazłabyś coś u mnie za Kenzo Amour?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Sisley Eau de Sisley 1 edt 100 ml-ale pojemności znacznie się rożnią...
A gdybym zdecydowała się ewent. na odlewki - Jimmy Choo - Zen Shiseido - Prada Candy,to na jakie pojemności mogłabym liczyć? ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Witaj! Niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Hej! Niestety ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cześc!PRIVE Amethyste Cuir -ale pewnie nic z tego ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Sporo rzeczy mi się u Ciebie podoba.Za chwilę napisze,co konkretnie tylko sprawdzę odcienie
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-04-04 o 20:53 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety Amethysta za Kenzo nie oddam, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Armani to nówka blaszka użyty 2 razy
48ml jest na pewno, a Kenzo o połowę mniej. Może rozważysz oddanie Kenzo i Jasmin Noir (35ml )za Amethysta? Mam kartonik, jeszcze w folii
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj! Niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam
![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
i byłaby to wymiana w ciemno.Czytałam o nim tylko.
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu,rozumiem oczywiście,ze za Kenzo Armaniego nie oddasz.Niestety raczej sie nie zdecyduję na oddanie dwóch zapachów bo ja tego Twojego zapachu nie znam
i byłaby to wymiana w ciemno.Czytałam o nim tylko. [/QUOTE]OKi, doskonale to rozumiem pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Na razie nic, ale pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
przygarnęłabym te dwa:
Kenzo Amour le Parfum- ok.20-25/50 z pudełkiem Bvlgari Jasmin Noir edp ok.14/30 ml |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz coś poza wątkiem jeszcze? ![]() A ta wersja w "strzykawce" -to ona jest za atomizerem?Czy wodę trzeba przelać...?Jak to jest? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-04-02 o 11:46 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Innocent jest niestety bez atomizera, trzeba przelać - refil jst przenaczony do napelniania odkręcanych flakonów, ale zwykły atomizer też przecież można napełnić
![]() polecam gorąco jeśli lubisz, czytałam gdzieś w wątku że podobno ma być wycofany... hmmm, poza wątkiem jedynie próbki jakieś mogę znaleźć; |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu a nic ninnego za Kenzo Amour nie znajdziesz? mogłabym oddać Aliena edp ok.15ml mi zostało we flakoniku 30ml, z kartonikiem
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() Czy gdybym się zdecydowała,mogłabym liczyć na jakąś małą dokładkę,np.odlewkową,alb o odsypke jakiegoś pudru ?
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-04-02 o 18:16 |
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znasz Juicy Couture edp? może to?albo unikatowy już Envy Gucci?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam na dokładkę, chyba ze coś spoza wątku?
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juicy Couture testowałam ostatnio i jakoś tak mi podobnie na skórze pachnie jak Burberry London -ta nowsza wersja Kurcze ,nadal mnie kusi ten armani... a nie mam gdzie powąchać.---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Mam tylko miniature Estee Lauder BEAUTIFUL edp ok. 3/4 ml Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2012-04-03 o 08:22 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się :
Kenzo Amour le Parfum- ok.20-25/50 z pudełkiem to na pewno a poza tym: Bvlgari Jasmin Noir edp ok.14/30 ml Jak to widzisz?
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, widzę, że Soir de Lune Cię interesuje, to może odlewkę 10ml + ZEN10 ml za Kenzo i mogę dodać Habanitę i Envy
?
|
|
|
|
|
#30 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Postaram się jutro powąchać Aliena,jesli Twoja propozycja aktualna ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

fotka post 143- najchętniej na Angel Innocent, DUNE DIORA..
nie ma wszywki z rozmiarem,na moje oko S/M.Dostałam ją,założyłam kilka razy,ale nie nie mam nerwow do noszenia białych rzeczy.Ma małą plamkę,jutro zrobię fotkę w dziennym świetle. 

?