|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Maj - Pervoe Reshenie, Green Pharmacy, Planeta Organica i inne
NIEAKTUALNE
Hej ![]() Oto co mam na wymianę (na szaro- nieaktualne): PIELĘGNACJA WŁOSÓW -szampon regenerujący z efektem laminowania Love2Mix Organic Organiczne Avokado i Mango - użyłam go +/- 4 razy - odżywka Gliss Kur Shea Cashmere - użyta kilka razy - ekspresowa odżywka regeneracyjna w sprayu Gliss Kur Oil Nutritive - zużycie ok. 1,5cm poniżej zakrętki - mogę też zrobić odlewkę Złotej Maski Ajurwedyjskiej Planeta Organica lub Kallos Placenta (wielkość do uzgodnienia) - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime MAKIJAŻ - tusz do rzęs Ace of Face Extra Volume Premium No 2 - zakupiony w połowie maja i wtedy też otwarty, użyty kilka razy - pusta paletka Inglot Freedom system Pro-5 - stan idealny, tylko ta naklejka z tyłu z kodem kreskowym trochę odrapana MINERAŁY -cień Silk Naturals Escape użyty ok.3 razy -cień Silk Naturals Early (w małym słoiczku, taki jakie dodają w SN jako gratis) -sampel cienia Silk Naturals Ice Queen -sampel cienia Sweetscents Silver&Diamonds -sample cienia Meow ModernEyes Evil -sampel Meow Blus Cat Lover -sampel Meow Blush Cat House -sampel Meow Ideal Eyes Witty Kitty użyty, ale przynajmniej na 2 aplikacje jeszcze starczy -sampel Meow Ideal Eyes Sunset -sampel Meow Feliner Thunder -sampel Aromaleigh podkład Gossamer 3W (kolor tylko przetestowany na ręce) -sampel Aromaleigh podkład Gossamer 3WL (kolor tylko przetestowany na ręce) -sampel Aromaleigh podkład Gossamer 2WL (kolor tylko przetestowany na ręce) -sampel Lumiere Silk Radiance Island Sands -sampel Meow Wildcats Lynx -sampel cienia Aromaleigh Flare -sampel cienia Aromaleigh Surprise! -sampel cienia Aromaleigh Bustier -sampel podkładu Amilie Sweet Almond (starczy na jedną aplikację) -sampel podkładu Amilie Creme Brulee (starczy na jedną aplikację) -sampel podkładu Amilie Creme Cardamon (starczy na jedną aplikację) -sampel podkładu Amilie Creme Summer Sand (starczy na jedną aplikację) Mogę zrobić odsypki: -Meow Ideal Eyes Kept Kitty -Meow Feliner Spaz Mogę zrobić odsypki lub oddać pełnowymiarowe opakowanie z ubytkiem (jakim to postaram się dokładnie określić jak ktoś będzie zainteresowany): -Meow Cat Eyes Cat Psss -Meow Cat Eyes Schizo ZAPACHY - Nina Ricci, Ricci Ricci flakonik 30ml z czego zużyte ok.1/3 - Esprit Urban Nature flakonik 15ml z czego zużyta ok. połowa INNE - Szczotka z włosia dzika Khaja - Pędzel flat top Sunshade Minerals - słoiczek-aplikator do podkładu mineralnego Everyday Minerals - odkręcany pojemnik na proszek, z którego podkład przedostaje się na gąbeczkę, która zabezpieczona jest zakrętką z małym lusterkiem; świetny do poprawek w ciągu dnia, poza domem; Fotki na życzenie. Odpisz u mnie ja odpiszę u Ciebie ![]() Edytowane przez FanaticaDelDembow Czas edycji: 2013-06-04 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj - Pervoe Reshenie, Green Pharmacy, Planeta Organica i inne
coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
-szampon regenerujący z efektem laminowania Love2Mix Organic Organiczne Avokado i Mango - użyłam go +/- 4 razy - olejek łopianowy z czerwoną papryką Green Pharmacy - ubytek 5-10ml - odżywka Gliss kur Shea Cashmere - użyta ok. 2 razy - mogę też zrobić odlewkę Złotej Maski Ajurwedyjskiej Planeta Organica lub Kallos Placenta (wielkość do uzgodnienia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Cos za szampon i olejek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Love2Mix Organic Organiczne Avokado i Mango i odlewkę maski złotej??
Mam kilka masek i odżywek ruskich mogłabym ci zrobić też odlewki ![]() Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
-szampon regenerujący z efektem laminowania Love2Mix Organic Organiczne Avokado i Mango - użyłam go +/- 4 razy - mogę też zrobić odlewkę Złotej Maski Ajurwedyjskiej Planeta Organica - olejek łopianowy z czerwoną papryką Green Pharmacy - ubytek 5-10ml
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za produkty do włosów?
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam drożdzową, taką http://bioarp.pl/pl/p/Domowe-recepty...w-tlustych/270 i niektóre balsamy propolisowe agafii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
szampon regenerujący z efektem laminowania Love2Mix Organic Organiczne Avokado i Mango - użyłam go +/- 4 razy - odżywka Gliss kur Shea Cashmere - użyta ok. 2 razy - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime - tusz do rzęs Ace of Face Extra Volume Premium No 2 - zakupiony tydzień temu i wtedy też otwarty, użyty kilka razy
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
- olejek łopianowy z czerwoną papryką Green Pharmacy - ubytek 5-10ml
- odżywka Gliss kur Shea Cashmere - użyta ok. 2 razy - mogę też zrobić odlewkę Złotej Maski Ajurwedyjskiej Planeta Organica lub Kallos Placenta (wielkość do uzgodnienia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
-szampon regenerujący z efektem laminowania Love2Mix Organic Organiczne Avokado i Mango - użyłam go +/- 4 razy - odlewkę Złotej Maski Ajurwedyjskiej Planeta Organica lub Kallos Placenta (wielkość do uzgodnienia)
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
jestem zainteresowana - olejek łopianowy z czerwoną papryką Green Pharmacy - ubytek 5-10ml - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime - Nina Ricci, Ricci Ricci flakonik 30ml z czego zużyte ok.1/3 (zdjęcie na życzenie)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-szampon regenerujący z efektem laminowania Love2Mix Organic Organiczne Avokado i Mango - użyłam go +/- 4 razy - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime - tusz do rzęs Ace of Face Extra Volume Premium No 2 - zakupiony tydzień temu i wtedy też otwarty, użyty kilka razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Ninke ??
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post40787753
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za nine?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
czy za
-Receptury Babuszki Agafii - Łopianowa maska do włosów, pozostało 65% -Tołpa - Regenerująca odżywka-maska 150 ml, nowa oddałabyś mi tusz do rzęs? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj, bardzo przepraszam, ale tusz już zakupiłam, także na razie podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
-szampon regenerujący z efektem laminowania Love2Mix Organic
Organiczne Avokado i Mango - użyłam go +/- 4 razy cos u mnie? ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- mogłabym odsypać pełne pudełeczko takie jak z Rossmana ,innego niestety nie posiadam. ![]() Gdybyś chciała trochę więcej to mogę dołożyć w woreczku strunowym. ![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
dokładka
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
mogę też zrobić odlewkę Złotej Maski Ajurwedyjskiej Planeta Organica lub Kallos Placenta (wielkość do uzgodnienia) - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś za paletkę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.