![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - mozaika drobiazgów :)
Witaj, znajdziesz coś za:
Chap Stick, Classic, naturalny, pomadka ochronna z filtrem spf10, (nowy, zamknięty w oryginalnym opakowaniu) Yves Rocher, mleczko nawilżające, opóźniające odrastanie włosków z wyciągiem z korzenia z tarczycy, 200ml (nowe, nieotwierane) Yves Rocher, Cure Solutions Anti-Fatigue, krem rewitalizujący 24h, miniaturka w tubce,15ml (nowy, nieotwierany) Yves Rocher, mleczko ujędrniająco-napinające do biustu, 100ml (nowe) Yves Rocher, Culture Bio, żel pod prysznic z malwą, ma certyfikat EcoCert (nowy, jedynie wąchany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wibo, Express Growth, lakier do paznokci, kolor 488 (użyty kilkakrotnie, acz mam maleńkie pazokcie i zużycie jest wciąż ledwie widoczne)
Chap Stick, Classic, naturalny, pomadka ochronna z filtrem spf10, (nowy, zamknięty w oryginalnym opakowaniu) Isana, Creme Dusche, żel pod prysznic z ekstraktem z jedwabiu (nowy, powąchany) Yves Rocher, mleczko ujędrniająco-napinające do biustu, 100ml (nowe) Celia, Kolagen + Świetlik, mleczko do demakijażu (ubytek ok 2 cm od nakrętki) Cien , pomadka ochronna o zapachu/smaku grejpfruta (mam 2 nowe) - bardzo przyzwoity skład, dużo olejków naturalnych i różnych wyciągów, bez olejów mineralnych i parabenów Yves Rocher, Culture Bio, żel pod prysznic z malwą, ma certyfikat EcoCert (nowy, jedynie wąchany) pumeks w kształcie stopy (nowy, zafoliowany) Mam w domu pełno rzeczy do szydełkowania, mogę na maila wysłać zdjęcia + ewentualnie, jeżeli Cię coś zainteresuje na moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czy żarówka - zależy od punktu widzenia, moim zdaniem nie
![]() Tu podaję przykład: http://thedailyvarnish.com/2012/08/3...y-margarita-3/ Mogłabym oddać lakier, opaskę, stanik oraz sukienkę/tunikę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
co w moich wątkach za:
Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, błyszczyk do ust malina, 10ml (nowy, nieotwierany) Isana, Creme Dusche, żel pod prysznic z ekstraktem z jedwabiu (nowy, powąchany) Yves Rocher, mleczko ujędrniająco-napinające do biustu, 100ml (nowe) Cien , pomadka ochronna o zapachu/smaku grejpfruta (mam 2 nowe) - bardzo przyzwoity skład, dużo olejków naturalnych i różnych wyciągów, bez olejów mineralnych i parabenów---1szt ![]() Yves Rocher, Culture Bio, żel pod prysznic z malwą, ma certyfikat EcoCert (nowy, jedynie wąchany) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jeszcze tylko zapytam, czy Twoje kosmetyki są ważne min. do 2014 roku? Bo 2 z nich wylądują w zapasach i nie wiem, czy zdążę zużyć
![]() jeśli tak, to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odp: Kwiecień - mozaika drobiazgów :)
Hejj dziewczyny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za tran i pomadkę Cien?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś za
Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, błyszczyk do ust malina, 10ml (nowy, nieotwierany) mam papierowe pilniki i trochę kolorowych mulin ![]() Nie będziesz miała jakieś dokładki, żeby zrobic ew większą wymiankę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy u ciebie. Znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
a szampon też chętnie w razie czego, bo akurat też poszukuję. Dobrałabys sobie coś do tego ew.? Pilniki są takie mniej więcej 1cm szerokości na 8 dlugości (tak na oko).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Ah, bo ja mam te takie mniejsze pilniczki, nakupiłam ich mnóstwo, żeby zawsze mieć przy sobie, ale mam sporo zbędnych, bo po prostu nie używam często.
Dobrze, że mi przypomniałaś, żebym zdjęła rezerwację z torebki - więc w razie czego jest wolna. A może taka wstępna wymianka za mleczko do demakijażu YR (on jest ważny do lutego 2014)+lakier za błyszczyk? Niestety za torebkę póki co nic nie znalazłam... ja zrobiłam małą dokładkę m.in Ziaji mleczka koziego, gdybyś była zainteresowana. ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
No własnie patrzyłam na nie, tylko nie mam pojęcia jak pachną. Mogłabyś jakos opisać? W sensie, czy jest raczej z takich lekkich, czy ciężkich? Kwiatowe/orientalne? Bo wolę takie lżejsze, kwiatowe zapachy - jeśli takie są mniej więcej, to bardzo chętnie. Chyba, że wieczorowy, ale nie duszący, to też ![]() Z miłą chęcią się wymienię za tę torebkę - szukam głównie to co w wish, ale oczywiście nie ograniczam się tylko do tego - jeśli byś miała coś zbędnego -to daj znać. Jeśli do wymianki doszłaby torebka, to niestety będę mogła wysłać paczkę dopiero po weekendzie majowym, ponieważ wtedy zabiorę ją z domu rodzinnego, więc póki co, będzie zarezerwowana dla Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
To myślę, że możemy się tak wymienić.
![]() ![]() Jak coś, to sobie dobierz ode mnie może coś jeszcze? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- No to super, dla mnie gra. Nie będzie Ci przeszkadzać to opóźnienie w wysyłce? Postaram się to zrobić, jak najszybciej, ale nie wiem dokładnie kiedy uda mi się zajechać do domu... Wodę używam zamiast tonika, bardzo odświeża, a także zamiast kremu na noc, jako nawilżacza. Ile byś mniej więcej chciała? Jak masz jakieś opakowanko na to, to możesz wysłać z rzeczami, to Ci przeleję, a jak nie, to postaram się znaleźc jakąś zastępczą buteleczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Opisz mi jak pachnie ta woda, jestem nią zaintrygowana
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety pudrowe zapachy ostatnio nie przypadają mi do gustu
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Wiem że ukrywasz intimissimi czego czukasz za nie?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
[COLOR="rgb(153, 50, 204)"]Skompletowałam zestaw
![]() Isana, Creme Dusche, żel pod prysznic z ekstraktem z jedwabiu (nowy, powąchany) maseczkę z glinką marokańską YR Tradition de Hammam- jaka jest pojemność wyjściowa i na ile procent oceniasz zużycie (plus minus, więcej niż 1/3? bliżej połowy?) Cien , pomadka ochronna - [COLOR="rgb(153, 50, 204)"]jest bezbarwna czy kolorowa?[/COLOR] dezodorant-antyperspirant w kulce YR wetiwer z Haiti. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Wolałabym kulkę ![]() Jeśli wszystko Ci pasuje, czyli Far Away za: Isana, Creme Dusche, żel pod prysznic z ekstraktem z jedwabiu (nowy, powąchany) maseczkę z glinką marokańską YR Tradition de Hammam Cien , pomadka ochronna dezodorant-antyperspirant w kulce YR wetiwer z Haiti. to możesz pisać PW ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, wszystkie pędzle są dostępne.
Niestety nie mam pojęcia do czego są te małe czarne, myślę, że nadają się i do ust i do oczu ![]() U Ciebie w wątku podoba mi się tylko : Celia, Kolagen + Świetlik, mleczko do demakijażu (ubytek ok 2 cm od nakrętki), jakie rzeczy posiadasz jeszcze poza wątkiem? (jeśli dobrze zrozumiałam to jesteś zainteresowana pędzlem z przezroczystą rączką, dużym czerwonym, tym obok i małym czarnym? ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Tak jak obiecałam wcześniej, wrzucam zdjęcia torebki. Stan jest idealny, mam nadzieję, że widać na zdjeciach. Obejrzałam ją dokładnie z wszystkich stron i nie dopatrzyłam się żadnych mankamentów.
Jeśli wszystko jest ok, to możemy przejść do finalizacji wymianki na PW (Dla Ciebie szanelka, lakier Wibo koralowy, mleczko YR oraz 50ml wody różanej, dla mnie 2 szampony YR, kawałek mydełka YR, błyszczyk YR oraz perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Książki o frywolitkach nie mam ale mam gazety z wzorami i rysunki jak to wykonać. Zbierałam bo kiedys sama chciałam spróbowac.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj, widziałam, że w innym wątku napisałaś, że:
"Mam podkład Bourjois Healthy Mix Serum w odcieniu 51. Jest w prawdzie używany, ale chyba nie więcej niż 5 razy. Chętnie go oddam za drobiazg." Może znalazłabyś coś za niego u mnie?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej dzięki za odzew ,a co byś za niego chciała?
hmm ile kosztowałaby wysyłka? ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2013-05-29 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odzew,
![]() Wiesz jednej rzeczy a szczególnie tak taniej nie opłaca sie przesyłać...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.