|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Stradivarius Primark H&M Zara S-XL - szybko wymienięZapraszam do wątku z podpisu, tam dodaję nowe przedmioty !!! Hej dziewczyny !Wracam tutaj po długiej przerwie. Mam spory zbiór ubrań na wymianę. Proszę jednak o zachowanie kilku zasad w wątku żeby nie panował chaos: 1) proszę pisać nazwy tego czym jesteście zainteresowane (nie linki!) 2) proszę nie proponować mi wymiany jeżeli nie macie ubrań/butów w moim rozmiarze ( rozmiar S/M buty 37 lub 38) 3) mam dużo na głowie więc czasem odpowiedź może trwać dłuższy czas 4) w razie pominięcia proszę o przypomnienie, każdemu może się zdarzyć 5) odpisuję każdemu, nawet jeżeli nic nie znajdę Moje ubrania, buty, dodatki zawsze są w stanie nadającym do użytku. O wszelkich wadach będę informowała. Rozmiary jakie posiadam są różnorodne ponieważ lubię ciuszki zarówno opięte jak i oversize. Zachęcam do wymiany ... 1. Nike Capri 37,5 2. Adidas Plimeta 38 3. Nike Renzo 38 4. Czarne szpilki z kokardą New Look 39 5. Szpilki szare CCC 37 6. Szpilki open toe nude 37 7. Vansy 38 8. skóra naturalna 38 9. etui samsung galaxy S3 oryginalne 10. olejki na rozstępy Arga Topline 2 sztuki
Mój nowy, wymiankowy. _________________________ _______________ Całkiem miła ta samotność, kiedy jesteśmy razem ![]() Edytowane przez Niskoslodzona Czas edycji: 2014-04-01 o 21:25 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stradivarius Primark H&M Zara S-XL - szybko wymienię
cos za
2. Adidas Plimeta 38 3. Nike Renzo 38
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos za szpilki z kokardka?
|
|
#5 |
|
:)
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

!