|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Kuźnia inspiracji
|
Listopad na szybko u Ins
WĄTEK NIEAKTUALNY!
Nie mam konkretnej wish, chciałabym się wymienić szybko i efektywnie. Te produkty zalegają mi w pokoju, więc nie będę wybredna w żaden sposób. Jedyne, za co dam się pokroić, to odżywka odbudowująca i olejek odbudowujący Yves Rocher, a także wszelkiego rodzaju żele o twarzy i płyny micelarne - jeśli będzie trzeba, poszukam poza wątkiem! Na terenie Łodzi chętnie wymienię się osobiście ![]() W opisach aktualny stan ilościowy kosmetyków 5. Podkład Miss Sporty Skin Match odcień 020 Soft Nude użyty 4 razy (dopasuje się do naprawdę każdej skóry) ... przepraszam za fotki, szelmy nie chcą się obrócić ![]() DOKŁADKA - ustowe rzeczy, używane najczęściej w niewielkim stopniu 2. Kredka do ust Mary Kay Toasted - też zasadniczo nude, ale troszkę ciemniejszy, raz strugana, więc zużycie niewielkie 3. Lip tint Bell nr 2 - zużycie większe, ale trudno mi określić w jakim stopniu, podejrzewam, że ok 30% 4. Lip tint Wibo Extra lasting nr 3 (w opakowaniu nie wygląda, ale to dość strażacka czerwień), opakowanie ma rysę (pęknięcie?), ale nie powoduje to wyciekania czy jakichś problemów z produktem, taki już dostałam, jeżeli ktoś będzie chciał o zrobię fotki dokładniejsze. 5. Żel pod prysznic Corine de Farme - niewielkie zużycie, max 10%. Proszę wziąć pod uwagę rozmiary opakowania (750ml), a co za tym idzie koszty przesyłki. Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2013-11-26 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
Dot.: Listopad na szybko u Ins
cos za zapach oriflame?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc, cos za rozowy lakier i perfumy?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Oj niestety już ich nie mam.
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Ok, mi pasuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Poczytam o olejku,pomyślę i dam znac, oki?
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#10 |
|
przepraszam myslalam ze odpisalam
![]() wolałabym nie rozdzielac zestawu. ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- moge zrobic okolo 5 - 7 ml nie wielka ale nie mam atomka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za perfumy
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- niestety na wymianę takich rzeczy nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
mam odlewke w atomku so elixir okolo 7 -8 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Uprzedzam,że teraz mogę odpisywać rzadziej bo mam bardzo napięty grafik w tym i w przyszłym tygodniu. Widzę,że robiłaś dokładkę a w niej żel pod prysznic. Jeśli byłabyś zainteresowana wymianą to ja chętnie bym go przygarnęła. Tylko teraz pytanie - czy opłaca Ci się wysyłka i co byś chciała za zel. Olejek i lakiery jednak mi się nie przydadzą. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Hej! W wątku nic nie widzę dla siebie ale masz może coś poza nim z mojej wish listy?
Pozdrawiam
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za żel pod prysznic?
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To mi wpadło w oko
![]() Profesjonalny olejek do pielęgnacji skóry 8w1 Eveline (mam kartonik, zużycie niewielkie, max 4mm) 1. Błyszczyk Mary Kay Teddy Bare - nude, użyty max 5 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kurczę no nic mi się nie spodobało
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Głównie kosmetyków TBS, Pat&Rub, L'occitane, paletek Sleek, pędzli Hakuro, peelingów do ciała, lakierów do paznokci ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Tego to Ci niestety nie powiem, bo nie szukam jakichś szczególnych ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety wszystkie te mam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.