![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szybka wymiana listopadowa :)![]() ![]() POZBYWAM SIĘ, ODDAM BARDZO ŁATWO ZA JAKIEŚ DROBIAZGI TYPU SZAMPON, PŁATKI KOSM., ŻEL POD PRYSZNIC. ZA WISH ODDAM POŁOWĘ WĄTKU ![]() zapraszam do mojej małej wymiany. Proszę tylko o wzajemne szanowanie się ![]() na rożowo rezerwacje Moja urocza WISHlista : Catrice szminka "coś FOX", numer chyba 220, albo 022..? Essence - kredka do oczy "All i want" !!! D&G Light Blue wszelkie ilości !!!!! Puste, DUŻE palety magnetyczne na cienie ( wielkościowo na co najmniej 20-30 cieni wielkości Inglota/MACa) produkty złuszczające do stóp pielęgnacja skóry naczynkowej z tradzikiem różowatym pielęgnacja włosów niczym włosy Hermiony z pierwszego HP Woski/świeczki Yankee Candle Czarne rajstopy gładkie jakiekolwiek grubości rozmiar 38-40 Płatki kosmetyczne, maszynki do golenia ![]() ![]() Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-12-09 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybka wymiana listopadowa :)
ZDJĘCIA AKTUALNE PRZYBĘDA JUTRO
La Roche Posay Effeclar K, kremik dla cery trądzikowej z retinolem ok. 20-30 % Receptury Babuszki Agafii Krem-Lifting dla skóry wokół oczu powyżej 50 roku, ok hmm 2/3 kremu Eveline BB cream. Kompleksowy krem BB 6 w 1, cera śniada. Użyty raz. Avon perełki rozświetlająco - brązujące pół op. z 22gram, dla mnie jako bladziocha typu jesień świetny do delikatnego konturowania dla początkujących Sensique puder rozświetlający w kulkach nr 102, 17 gram <z masłem shea, olejkiem jojaba i wit.E> termin 11.2013, ale nie widzę żadnych zmian. pół op. Avon róż do policzków true color „soft plum” dla preferujących zimniejsze odcienie Inglot róż do policzków nr 84 połamany bardzo ładny, ciepły odcień, ale dla mnie za ciemny (ew. nie umiem po prostu używać dobrze róży ![]() Estee Lauder matowy cień burgundowo - brudnopretartoczerwony pojedyńczy nr 26 „Raisin”, po terminie, ale nic się z nim nie dzieje, EA4 1J. Świetna pigmentacja. Bardzo ładnie się prezentuje roztarty w załamaniu przy odważniejszych makijażach, czasami używałam go do makijażu scenicznego gdy chciałam wyglądać na bardziej zmęczoną (nie pytajcie dlaczego :P...) Clarins cień reflet forest nr 12 (piękna zgniło-oliwkowa zieleń) kod 908713 Meybelline lakier do ust "Super stay 10h tint gloss" odcień wiśniowej czerwieni, użyty ok. kilkanaście razy, piękny odcień, dla mnie minimalnie za ciemny, ech... Avon błyszczyk color trend; pigmentacja - zabójcza, doskonały na imprezy, luźniejsze wyjścia itp.; odcień „fluorescent pink” Avon szmineczka „soft pink”, odcień ciepłego różu, bardzo przyjemna, dzienna pomadka, oddaję bo już zaczynam mieć ich niebezpiecznie za dużo.. Max Factor max effect giant lip pencil „intense plum” o5; ja używałam jako szminki, świetny pigment i bardzo ładny odcień, niestety już mi się dubluje ten kolor; użyta 2x. pędzel do pudru DA VINCI (z TkMaxx'a) nówka, raz użyte; 2 szt, z drewnianą i bambusową rączką. Rival de loop - podręczny pędzel do pudru, włosie syntetyczne. wymienione: Inglot pomadka różowa, bez nazwy Swiss-o-par kokosowe mleczko stylizujące do włosów Joanna odżywka truskawkowa bez spłukiwaniIsaDora cienie podwójne brąz-fiolet, 18 Mulberry Brown, nasycone, proste i szlachetnie odcienie. Revlon potrójne cienie „Espress’o Yourself”, kod A08036 Essence seria Earth wypiekany cień seledynowy „joyride to jupiter” nr.08a Essence rozświetlająca baza pod makijaż, użyta z 5 razy E.L.F. rozświetlacz z wymianki, użyty może parę razy Etiude Haus PRODUKT KOREAŃSKI rozświetlacz w kremie, piękny, ciepły odcień perły Inglot róż do policzków nr 75 Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-12-28 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze no własnie nic za bardzo nie widze oprócz tego mleczka, na upartego elf albo baza roświetlająca z essence no ale nie są mi właściwie potrzebne. A nie masz może czegoś z mojej wish?
No chyba że jeszcze coś innego znalazłabyś dla siebie w moich wątkach co bym wymieniła za swiss o par ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję, ale nie szukam kolorówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hej loczku, a masz coś może z mojej wish listy? Głównie za te rzeczy się wymieniam...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic,pozdrawiam
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nic moze masz cos z mojej wish?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie widzę. Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
:)
|
nic dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Perfume Lover
|
dziękuję, ale nic nie znalazłam
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie szukam kolorówki, więc niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nic mnie nie zainteresowało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.